Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » Video » Conferinte despre sinodul din Creta

Conferinta monahi athoniti - Brasov 14 octombrie 2016

02:46:24
Vizualizări: 1 Adăugat de: Gabriel Gabriel 
Descrierea intrării:

Cum in ultimul timp din partea clericilor auzim doar " Atentie ! " indraznesc si eu dupa a lor invatatura sa zic : ATENTIE !!!

Părintele Sava Lavriotul (de la Mănăstirea Marea Lavră – Athos) a fost în România împreună cu doi monahi români de la schitul românesc Prodromu. Ei au dat pe faţă ceea ce oficialii BOR din România ascund de câteva luni, dovedind că hotărârile sinodului din Creta sunt deviate de la învăţătura autentic ortodoxă. Ecumeniştii din România au răspândit zvonuri prin care se încearcă discreditarea acestora în faţa credincioşilor ortodocşi din ţară. Ei au venit în România cu binecuvântarea superiorilor duhovniceşti, fiind invitaţi de către asociaţia culturală ASTRADROM. Referitor la cele afirmate în timpul conferinţelor, monahii îşi asumă responsabilitatea integral şi sunt dispuşi să stea faţă în faţă cu cei care le aduc acuze. Părintele Sava ne mai spunea: “Doresc, şi chiar îi invit pe cei care au obiecţii în privinţa noastră, să avem discuţii publice despre sinodul din Creta şi despre venirea în România. Nu am nimic de ascuns şi chiar m-aş bucura să lămurim lucrurile faţă către faţă”.

Vedeti si:
http://astradrom-filiala-bihor.blogsp...
http://astradrom-filiala-bihor.blogsp...
https://saccsiv.wordpress.com/2016/10/13/cum-sunt-sabotate-conferintele-monahilor-din-athos-aflati-saptamana-asta-in-romania/

Limba: Rusă
Timpul de rulare al video-ului: 02:46:24
Autor: nicu costel Capmare
Total comentarii : 0
avatar