Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2019 » Ianuarie » 3 » VIDEO. “TRÂMBIŢELE APOCALIPSEI” AUZITE ÎN DIFERITE LOCURI DE PE PĂMÂNT, ÎN LUNA DECEMBRIE 2018.
11:13 PM
VIDEO. “TRÂMBIŢELE APOCALIPSEI” AUZITE ÎN DIFERITE LOCURI DE PE PĂMÂNT, ÎN LUNA DECEMBRIE 2018.

''Şi a trâmbiţat întâiul înger, şi s-a pornit grindină şi foc amestecat cu sânge şi au căzut pe pământ; şi a ars din pământ a treia parte, şi a ars din copaci a treia parte, iar iarba verde a ars de tot.''(AP.8:7)

 

În luna Decembrie 2018 sunetele stranii care în ultimii ani se aud din ce în ce mai des, în diferite locaţii ale planetei, s-au auzit din nou. Mass-media globală şi chiar regională ignoră acest subiect, de parcă nu s-ar întâmpla nimic în lume. E evident că cineva cu influenţă a dat indicaţii să nu se publice nimic. Cauzele exacte ale acestui fenomen nu sunt cunoscute încă, iar explicarea lui e doar teoretică. Se cunoaşte faptul că acum 10-15 ani în urmă, nicăieri în lume nu exista un astfel de fenomen. Apoi, se ştie că în literatura eshatologică există multe cărti care amintesc despre trâmbiţele ce se vor auzi din cer înainte de sfârşitul veacului. Din această cauză acest fenomen deseori este numit “Trâmbiţele Apocalipsei”.

 

Oklahoma, 27 decembrie

Spania, 28 decembrie

Canada, 29 decembrie

Locul filmării necunoscut, data de 23 decembrie

10 decembrie, locul filmării necunoscut

În continuare prezentăm câteva videoclipuri care se deosebesc de celelalte, sunetul auzit parcă ar fi produs de fricţiunea unor obiecte foarte mari.

 

| Aparatorul.md

 

Iată și niște filmări mai vechi:

 

Citiți vă rog și:

Vedenia Sfântului Ierarh Nifon al Constanţianei despre Înfricoşătoarea Judecată

Vedenia Sfântului Ioan de Kronstadt despre ANTIHRIST, căderea în erezii, semnul fiarei, sfârșitul lumii …

Sfântul Ierarh Ermoghen: Cei ce vor recunoaşte legile societăţii şi se vor supune, chiar cu neplăcere, se vor face părtaşi antihristului

PROFEŢIA Sfântului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

 

 

Categorie: Vremurile din urma | Vizualizări: 12221 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 3.3/3
Total comentarii : 4
avatar
0 Spam
1 Mnason Uzziel • 4:58 PM, 2019-01-04
Adaugi te rog şi nişte trimiteri unde este menţionat că se vor auzi? Întreb asta fiindcă în altă parte citeam despre efectele produse de schimbările de unde/frecvenţe prin intermediul tehnologiei HAARP sau pur şi simplu generate artificial prin tehnologia amintită.

Mulţumesc
avatar
0
2 Gabriel • 6:34 PM, 2019-01-04
Dumnezeu stie unde se vor mai auzi. Nu mai puneti in spatele HAARP sau SURA chiar toate fenomenele ce se petrec. Si-au creat asa o ''putere'' artificiala prin care, spun ei, ca pot controla natura. Nu e chiar asa, natura nu se supune decat Creatorului.
avatar
0 Spam
3 Mnason Uzziel • 6:41 PM, 2019-01-04
Iertare. 
Îmi zboară gândul la "crede şi nu cerceta".
avatar
0 Spam
4 Marinela Girleanu • 11:10 PM, 2019-01-04
Cuvântul lui Dumnezeu spune an biblie că anainte de adoua venire a regelui adică a lui Iisus fiul lui Dumnezeu pentru a răpi la cer pe cei aleși să domnească alături de el an ceruri și a judeca pe cei nedrepți îngeri domnului vor suna din trâmbițe an toate cele patru colțuri ale lumii cu toți vor auzi atunci.cand vor suna trâmbițele anseamna că domnul Iisus este pe drum și este aproape de noi el vine sa ne ia pe toți la el pentru judecată dreaptă .nu e de glumit trebuie sa ne căim de păcate și să ne pocăim că de nu vom arde veșnic an focul ce nu va pieri nici o data vom arde și nu vom muri.domnul Iisus sa se andure de noi și noi să ne pocăim.amin vino doamne și ne scapă de cel rău.
avatar