Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Mai » 5 » USA: Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) dezvăluie că vaccinarea contra gripei dă greș in jumătate din cazuri
10:25 PM
USA: Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) dezvăluie că vaccinarea contra gripei dă greș in jumătate din cazuri

 

Noi toti am auzit oribilele stiri despre oameni suferind de vătămare si chiar murind din cauza vaccinului antigripal. Acum, ca să rasucească cuțitul in rană, CDC a recunoscut ca vaccinarea contra gripei nu previne gripa in cele mai multe cazuri. O declaratie luata direct de pe site-ul CDC spune:

“In timp ce eficienta vaccinului poate varia, studii recente arată ca vaccinul reduce riscul de a contacta gripa intre 50-60% in toata populatia pe timpul sezonului cand majoritatea virușilor gripali sunt ca virușii din vaccin.”

Există o mulțime de informații tulburătoare ambalate în aceasta propoziție. In primul rand vaccinurile reduc riscurile de imbolnavire intre 50-60% in toată populatia ? Cum rămâne cu cei care au cea mai mare nevoie: persoanele imunodeficitare si persoanele in varsta?

De asemenea, statistica denota faptul că “in timpul sezonului cand virusii gripali sunt ca si cei din vaccin.” Cum pot fi ei siguri ca atunci cand iti adminstreaza injectia, in mostra respectivă este virusul care circula in zona ta in acel an? Cum pot fi siguri de asa ceva cei care fabrica acest vaccin? Este o loterie, vrei sa pariezi pe sanatatea ta?

Prea multe necunoscute la mijloc

Site-ul CDC scoate in evidenta cât de bine lucreaza acest vaccin. Intr-un fragment, un subtitlu spune: “Care sunt factorii care influenteaza functionarea optima a vaccinului antigripal?”- nu este cel mai bun mod să inspire incredere in ceea ce spun ei.

Ei declara: “ De-a lungul anilor, cand vaccinul antigripal nu se potrivea virusilor care circulau, s-a observat ca nu exista nici un beneficiu in urma administrarii lui.” Merita atunci sa te supui unor riscuri mari pe care le atrage dupa sine vaccinarea ? Ei de asemenea avertizeaza ca vaccinul antigripal functioneaza bine la “adultii sanatosi si la copiii mai mari”, insa aceste grupuri de oameni sunt cel mai bine intariti imunitar pentru a lupta cu boala pe picioarele lor si deci ultimii care ar avea nevoie de un astfel de vaccin. Intre timp vaccinurile sunt practic inutile la cei mai in varsta. Doar o singura fraza este dedicata acestul fapt vital si este urmata de sase subpuncte care sustin de ce varstnicii ar trebui să isi administreze doza orice ar fi.

Cu atatia factori in joc, chiar si cei care nu se opun la administrarea tuturor chimicalelor din vaccin in corpurile lor, ar trebui sa se intrebe de ce un vaccin cu rezultate atât de proaste este administrat insistent populației.

La sfarsitul paginii, mult dupa ce oamenii s-au oprit din citit, CDC scoate in evidenta cum se poate proteja lumea impotriva gripei daca nu se vaccineaza. Nu este surprinzator cum prima lor sugestie este prescrierea de pastile antivirale ca o a doua modalitate de aparare, dupa vaccinare desigur. Este ca si cum Big Pharma a scris pagina singura. Ei continua prin a sfatui sa va acoperiti gura cand tusiti si sa va spalati frecvent mainile.

De ce nu spune nimeni nimic despre alternative naturiste?

De ce ei nu mentioneaza ca suplimentele de ceai verde reduc riscul de imbolnavire de gripa cu 75%, testat de aproape 200 de cadre medicale, ceea ce e de departe un rezultat mult mai bun decat vaccinul antigripal? In plus, ceaiul verde aduce consumatorului si alte beneficii decat efectele adverse nocive de la vaccin. Bineinteles, aceasta statistica nu este surprinzatoare pentru cei care inteleg si practica medicina naturista. Vitamina C gasita in mod natural in lamai, kiwi, vitamina D de la soare si probioticele nu vor face medicii si companiile farmaceutice bogate, dar ele chiar au puterea sa reduca riscul de gripa iar eficacitatea lor nu depinde de abilitatea unui grup de oameni pe care nu-i cunosti, in a anticipa care tulpini de gripa vor fi predominante anul viitor.

Fiind demonstrata aceasta teribila rata de esec, de ce sunt obligati oamenii sa se vaccineze?

Si mai alarmant, o analiza CDC asupra eficientei vaccinului antigripal in ultimii 10 ani a aratat ca injectia antigripala este mai putin de 50% eficienta la mai mult din jumatate din cazuri.

In ciuda acestui fapt, oficialii medicali din guvern recomanda ca toti copiii si adultii sa fie vaccinati antigripal in fiecare an incepand de la varsta de 6 luni, si niste cadre medicale care opteaza sa nu faca vaccinul risca sa isi piarda locul de munca. Printre multele intrebari care se pun este si aceasta: de ce cadrele medicale care se presupune ca sunt bine informate despre aceasta problema, prefera sa isi piarda locul de munca pentru a evita ineficientul vaccin?

Sursa: NaturalNews

Traducerea: Ramona Elena

 

Categorie: Vaccinuri | Vizualizări: 651 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: CDC, Vaccin, antigripal | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar