Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » Aprilie » 8 » Unde vor ajunge preoții și mirenii care primesc documentele electronice...? Care mai puteți și aveți ochi de văzut, treziți-vă!
1:29 AM
Unde vor ajunge preoții și mirenii care primesc documentele electronice...? Care mai puteți și aveți ochi de văzut, treziți-vă!

 

Citiți vă rog și:

Sensul duhovnicesc al acceptării buletinului biometric şi în general al îndosarierii electronice

Buletinul biometric = lepădare de Hristos! Fraților să nu ne amăgim, singura alternativă este REFUZUL!

DISTRIBUIŢI! Pliant anti-cip. Şi eu REFUZ buletinul biometric.

 

 

Categorie: Documente biometrice | Vizualizări: 3325 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 7
avatar
0
1 Lică Baltag • 6:26 PM, 2017-04-09
Ce ne facem cu membrii familiei care nu-s de acord cu noi, cu noi care refuzăm cartea de identitate cu cip? Nu știm deocamdată, Dumnezeu va rândui cumva. Eu am pus-o în temă pe soție încă de pe acum. S-a cam speriat auzind ce am de gând. Am vrut ca să nu fie șocul prea mare pentru ea la momentul impunerii acelui document. Ceea ce vă rog este să căutați să aflați dacă acea carte de identitate în variantă simplă are sau nu elemente criptate, adică coduri de bare sau alte elemente prin mijlocirea cărora să putem fi urmăriți de la distanță. Că dacă aceste documente în formă simplă au așa ceva, sunt nevoit să le refuz și pe acestea. Poate că la presiunea noastră vor emite o variantă ca cea de astăzi, adică fără coduri de bare sau orice element prin care să putem fi monitorizați(urmăriți) precum deținuții. Adică trebuie luat efectiv un asemenea document și cercetat amănunțit, așa cum s-a procedat și cu permisul de conducere atunci când a apărut în forma actuală. Eu nici pe acesta nu l-am mai luat. Cam atât. Doamne ajută!
avatar
0
2 Gabriel • 1:02 AM, 2017-04-10
De acum inainte nu trebuie acceptat nici un document nou. Fie ca are cip, sau cod de bare, sau orice alt dispozitiv aplicat la suprafata sau nevazut este LEPADARE DE HRISTOS! Diavolul ne va trece in cartea mortii. Urmariti filmul Sarea Pamantului partea 4 seria 2.
avatar
avatar
0
4 Lică Baltag • 8:21 AM, 2017-04-10
Văd că filmul Sarea pământului nu se deschide, fiind sub incidența drepturilor de autor. Ce ziceți, îl putem vedea în alt mod?
avatar
0
5 Gabriel • 10:02 AM, 2017-04-10
Da.. s-au miscat repede baietii. L-am urcat pe youtube la 2 dimineata si deja l-au sters.
Il gasiti aici https://drive.google.com/open?id=0B5UnAwbXz-Iyci1hVG5VM2NXT0E Descarcati-l!
avatar
0
6 Mihai Titi • 4:02 PM, 2017-04-11
Ce ne puteti spune despre CNP ? Buletinul cu CNP este lepadare?
avatar
0
7 Gabriel • 11:13 PM, 2017-06-22
Primul pas catre depersonalizare
avatar