Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Aprilie » 22 » Un laborator italian a facut analiza conţinutului unui vaccin. Metale grele, nanoparticule, material radioactiv...
11:03 PM
Un laborator italian a facut analiza conţinutului unui vaccin. Metale grele, nanoparticule, material radioactiv...
 
Un laborator italian a facut analiza conţinutului unui vaccin. Metale grele, nanoparticule, material radioactiv, multe dintre acestea fiind nedeclarate în prospect de producatori. Personal nu cred că erau reziduuri cum scrie în articol, în timp va fi demonstrată premeditarea - Dr. Mircea Puscasu
 
Lamontagne.fr: "Expertiza care acuză vaccinul Meningitec®
Un laborator italian specializat în domeniul...
nanotehnologiei tocmai a analizat un vaccin Meningitec®, denunțat de sute de familii din Franța. Rezultatele sale sunt alarmante.
"O bombă." Domnul Emmanuel Ludot, vorbeşte pentru sute de familii îngrijorate cu privire la efectele asupra copiilor lor după vaccinul de la Meningitec®. Concluziile specialiștilor italieni sunt "explozive". Se spune că acest raport de expertiză dezvaluie lucruri incredibile. Avem acum dovezi că acest vaccin conține o multitudine de particule unele mai periculoase ca altele. Este nevoie urgent să deschidem ochii " , insistă el.
Compania Nanodiagnosis , cu sediul in Modena (Italia), a analizat conținutul unei seringi trimisă de avocatul francez.
"Exista multe lucruri neidentificate ca fiind defecte, iar acest lucru nu a fost acoperit de procedura de retragere de pe piață ordonata în septembrie 2014. Aceasta este o cutie care a fost ținută în frigider după cumpararea sa" , a spus Dl. Ludot.
Ce arată analiza probei?
Raportul detaliat înaintat Consiliului de la 10 părți civile în luna martie - am putea vedea - este clar: proba conține particule de metale grele, în cantități "considerabile".
Dintre aceste reziduuri, unele sunt menționate de către producătorul de Meningitec®, American Nuron Biotech.
Exemple: clorură de sodiu și fosfat de aluminiu. Ca multe altele nici acestea, "nu au fost raportate" și au, asa cum spune laboratorul italian, "nimic de-a face cu compoziția unui vaccin sau orice altă injecție." Astfel, Nanodiagnosis concluzionează prezența prafului de oțel inoxidabil, plumb, zinc, titan, zirconiu și chiar și un compus "uşor radioactiv".
Ce impact exista asupra sănătății copiilor?
"Aceste descoperiri sunt foarte alarmante, spune Dr. Stefano Montanari, care a efectuat analiza eșantionului din Modena. Este vorba despre reziduuri de metal injectat direct în corpul unui copil, organismul nu le poate elimina, adica se va depozita pentru totdeauna în nucleul celulei. Acest lucru poate duce la inflamații cronice, care ar putea degenera în cancer de toate tipurile. Creierul poate fi afectat, şi pancreasul de asemenea. Diabetul iar este posibil. Riscurile sunt multe. Acest lucru este foarte alarmant. "
Stéphane Barnoin

http://www.lamontagne.fr/auvergne/actualite/2016/04/05/lexpertise-qui-accuse-le-meningitec_11857138.html

Aşadar, pe zi ce trece se descoperă noi şi noi probe care ne arată că vaccinurile OTRĂVESC copiii! Desigur noi ne pregătim să adoptam legea vaccinării OBLIGATORII, care vrea cu orice preţ să ne OTRAVEASCĂ! Somn uşor oameni buni, somn uşor...
Categorie: Vaccinuri | Vizualizări: 18588 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: mercur, nanoparticule, metale grele, otravirea prin vaccinare | Rating: 3.9/10
Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1 Emil Cristea • 10:47 PM, 2016-12-06
Asadar, pe zi ce trece se descopera noi si noi probe care ne arata ca vaccinurile OTRAVESC copiii! Desigur noi ne pregatim sa adoptam legea vaccinarii OBLIGATORII, care vrea cu orice pret sa ne OTRAVEASCA! Somn usor oameni buni, somn usor..
avatar