Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Mai » 4 » Un judecător decide să ia copilul de lânga mama sa, pentru că aceasta crede în "Chemtrails"
10:04 AM
Un judecător decide să ia copilul de lânga mama sa, pentru că aceasta crede în "Chemtrails"

Interesul față de "subcultura extremista" reprezintă un "pericol pentru fiica ei"

Un judecător din Colorado a ordonat: copilului unei mame sa fie scos din custodia ei, deoarece interesul mamei pentru "chemtrails" a fost o "subcultură extremista" și a reprezentat o amenințare pentru fiica ei.

Judecătoarea Dolores Mallard i-a spus doamnei Becca Vandb că interesul ei pentru conspirația chemtrail - care susține că unele dâre emise de aeronavele comerciale și militare sunt, de fapt, o parte a programelor de geoinginerie clandestina - un punct de vedere radical, deoarece "99% dintre oameni ar ști ca sunt doar dâre de condensare "

Vandb a declarat că ancheta a fost declanșată după ce ea a ridicat subiectul chemtrails în timpul unei vizite la școala fiicei sale și imediat i sa spus să părăsească incinta.

"Acum pot să-mi văd fiica mea numai sub supravegherea unui agent de securitate socială, luând notițe, iar judecătorul a spus ca acest lucru este organizat astfel încât, dacă menționez de chemtrails ar pune capăt vizitei. Sunt în curs de redactare pentru a exprima opiniile mele despre chemtrails ", a scris Vandb, adăugând că ea nu a primit nici un vizite de la protectia copilului și nici nu au existat acuzații de abuz asupra copiilor.
Potrivit judecătorului Mallard, Vandb fiind "cufundata într-o subcultură extremista" înseamnă "ea este un pericol pentru fiica ei."

"Școala a ajutat să-mi ia custodia pentru că am avut tupeul să ma cert cu ei când au infrumusetat comentariile mele (făcute pentru adulți numai) despre chemtrails", a declarat Vandb pentru YourNewsWire.

Pagina de Facebook a lui Vandb oferă numeroase posturi despre chemtrails și alte conspirații.
Indiferent dacă crezi în realitatea chemtrails sau nu, ideea că statul poate ordona copilului cuiva să fie puse sub sechestru din cauza convingerilor lor private - fără nici un fel de abuz real asupra copilului

Ce urmeaza? Le vor lua copii oamenilor pentru ca nu cred in incalzirea globala creata de om?
[...]
De asemenea, am evidențiat anterior cazul unui tată care a fost hartuit de Serviciul de protecție, deoarece el a ales să dea copiilor săi numai alimente ecologice și a refuzat să-i lasa sa bea apa nefiltrata de la robinet.

Astfel s-a creat un precedent extrem de periculos și trebuie combătută la fiecare pas

Sursa: Infowars

 

Categorie: Chemtrails | Vizualizări: 806 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: chemtrails | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar