Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Mai » 8 » Turnurile GSM din întreaga SUA (si nu numai) emit pe frecvențele de rezonanță ale creierului pentru a perturba mintea umană.
8:54 PM
Turnurile GSM din întreaga SUA (si nu numai) emit pe frecvențele de rezonanță ale creierului pentru a perturba mintea umană.

Un fost om de știință care a lucrat in cadrul DARPA a avertizat că transmisiile de la turnurile de telefonie mobila constituie un " act terorist " împotriva populației civile.

 Dr. Paul Batcho deține un doctorat la Universitatea Princeton, si a petrecut aproape trei ani de lucru pentru DARPA la Los Alamos National Laboratory din domeniul fizicii computaționale.

 DARPA este ramura a Departamentului Apărării responsabil de studierea tehnologiilor militare emergente.

[…]
 "Act terorist"
 Batcho a trimis numeroase scrisori către agențiile de securitate federale, inclusiv DARPA și Departamentul de Securitate Internă, susținând că el a identificat o amenințare "terorista" in turnurile GMS "in zona centrala a Floridei si Tampa St Petersburg."

 "Mi se pare că am dat peste o tehnologie avansată pe care aș clasifica-o ca ’’telepatie sintetică", a scris el într-un astfel de scrisoare.  "Se folosește în mod clar de turnurile celulare pentru a transmite semnale ilegale. Pare de necrezut, dar este tehnologie reala folosită asupra civililor din SUA.

 "Cercetarea mea de bază indică faptul că o astfel de tehnologie poate exista și se bazeaza pe un proiect din anii 1970 (V2K -P300 mind wave technology) . Aceasta pare a fi o versiune mult mai avansată, care permite comunicarea deschisă intre mințile umane"

 Potrivit lui Batcho, radiofrecventa interna (RF) generata de impulsurile electrice ale creierului uman este de 450 MHz, iar acest lucru este motivul pentru care radioamatorii nu au voie să transmită între 400 și 700MHz. (In Romania banda de radioamatori de 70cm permite emisia intre 430-450Mhz! nota G.S.)  El mai spune că telefoanele mobile transmit la 853 MHz, si încă mai solicită instalarea de filtre pentru a preveni telefoanele si releele sa transmita în domeniul de la 400 până la de 700 MHz.

 "Existența transmisiilor în aceasta bandă de radiofrecventa constituie un act terorist", scrie el.

"Este imperios necesar ca aceste benzi de frecvență să fie măsurate și verificate de către o sursă oficială. Aceste benzi de frecvență nu există în mod natural, și există o tehnologie care țintește persoanele fizice."

Decalaj major de cercetare…
 În e-mailurile puse la dispoziția publicului, Batcho face doar o singură mențiune despre telepatie, in cea mai mare parte subliniind în schimb impactul asupra sanatatii pe care il au transmisiile de radiofrecventa .  Și în timp ce specificul preocupărilor sale pot fi controversate, există într-adevăr o dezbatere științifică în curs de desfășurare cu privire la efectele asupra sănătății ale radiațiilor RF de la turnurile de telefonie mobilă.

 […]
Agențiile de reglementare din SUA au sustine că radiația RF de la turnurile de telefonie mobila este inofensiva.

 Dar, Agentia Internationala pentru Cercetare in Domeniul Cancerului nu este de acord.  Asta pentru ca turnurile de telefonie mobila emit același tip de radiații ca telefoane mobile, precum și un număr tot mai mare de dovezi care leaga emisia RF de  cancer, tumori nervoase, precum și o varietate de alte riscuri pentru sănătate. 
[…]

Sursa: Natural News

Categorie: Control mental | Vizualizări: 4950 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: control mental, Cancer, turnuri gsm, radiatii | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar