Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2019 » Iunie » 3 » Trimisul satanei Francisc și fratele său iubit Daniel împreună lucrători în via antihristului. ''Biserica Ortodoxă Română'' unită cu Roma
12:54 PM
Trimisul satanei Francisc și fratele său iubit Daniel împreună lucrători în via antihristului. ''Biserica Ortodoxă Română'' unită cu Roma

“E vremea lui… SCAPĂ CINE POATE!” - Părintele Adrian Făgețeanu

 

      Erezia tuturor ereziilor adică ecumenismul, nu poate înşela pe ortodocşi decât prin păgânizarea ortodoxiei, prin crearea unei noi ''biserici'' apostate, care va fi la plinirea vremii mireasa lui antihrist, aşa cum ne arată proorocirea din Apocalipsă, în care desfrânata care este ''biserica'' apostată, stă călare adică este purtată de fiară, care este însuşi antihristul. 

Ziua de 31 mai 2019 va rămâne în sufletul ortodocșilor din România ca o zi neagră, fatidică, în care prorocul mincinos Francisc împreună cu fratele său drag Daniel, așa cum l-a numit, au pus piatra de temelie a ''bisericii'' lui antihrist. Francisc a declarat la Palatul Cotroceni că ''deja este unitate'', iar pe drumul de întoarcere spre Roma a declarat despre minciuno-patriarhul Daniel: ”În ce privește ortodoxia, aveți un mare Patriarh! E un om cu o inimă mare! E ușor să te apropii de Daniel! Eu îl simt ca un frate! Eu nu spun ”dar voi de ce nu...” și el nu spune ”dar voi de ce nu...” Mergem împreună, în aceeași direcție!'' Tot atunci, Francisc a mai spus: ''În timpul recitării în română nu am rămas tăcut, am spus rugăciunea Tatăl Nostru în italiană” și ''la ecumenism „nu se ajunge la sfârşitul partidei, discuţiilor. Acest lucru se face mergând împreună, rugându-se împreună” până la ”ecumenismul sângelui”. „Să mergem împreună, dar să nu aşteptăm ca teologii să se pună de acord pentru a ajunge la euharistia comună” Sursa
 

La câteva ore după întâlnirea de la Cotroceni unde Francisc a ținut să le spună de față cu liderii politici că unitatea s-a făcut deja, s-a consumat încă un eveniment care va atrage urgia lui Dumnezeu asupra poporului român și anume rugăciunea în comun în noua Catedrală construită, piatra funerară a României. 

În cadrul vizitei sale de lucru, trimisul satanei pe pământ Francisc, s-a întâlnit și cu noii săi cardinali, membri în sinodul permanent al Bisericii Ortodoxe Române, ce tocmai s-a unit cu Roma.

Așadar, la 3 ani după sinodul tâlhăresc din Creta, lucrurile s-au așezat cum nu se poate mai rău, iar poporul român l-a primit cu brațele deschise și cu o ''evlavie'' drăcească pe acest înaintemergător al antihristului. Și de această dată mass-media a întunecat mințile celor ce au fost cuprinși de această euforie, vrăjindu-i pe majoritatea dintre privitori. Cel mai bine s-a văzut acest lucru la Iași, unde 150.000 de oameni s-au rugat împreună cu Francisc dar și cu cardinalul Teofan Savu.

Slavă Domnului că au fost și câțiva frați ortodocși care au mărturisit Adevărul în fața Catedralei Mitropolitane din Iași.

 

Văzând această stare de lucruri, singura soluție mântuitoare, lăsată nouă de Sfinții Părinți, este ÎNTRERUPEREA POMENIRII acestor șerpi și pui de vipere (Matei 23:33), anatemizarea ecumenismului și a sinodului tâlhăresc din Creta si mărturisirea Adevărului .

 

Citiți vă rog și:

Papa este vrăjmaș de neîmpăcat al lui Dumnezeu și al Maicii Domnului și prieten preaiubit al diavolului.

Papa Francisc, înaintemergătorul antihristului, vine în România unde i se vor închina arhiereii apostați și ''puterea'' politică.

Categorie: Vremurile din urma | Vizualizări: 1420 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: erezie, cardinalul Teofan, Antihrist, ecumenism, prorocul mincinos Francisc, papa Daniel | Rating: 5.0/3
Total comentarii : 0
avatar