Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Mai » 4 » ’’Training-ul’’ medicilor pentru vaccinuri nu-i altceva decât îndoctrinare. Doctorilor nici nu li se spune ca Thimerosal-ul este mercur!
7:53 PM
’’Training-ul’’ medicilor pentru vaccinuri nu-i altceva decât îndoctrinare. Doctorilor nici nu li se spune ca Thimerosal-ul este mercur!

 

Medicii invata in training o multitudine de lucruri despre procesele bolilor, simptome, semne si eventuale tratamente - multe dintre ele implică folosirea vaccinurilor. Dar nu li se spune de fapt despre multe lucruri controversate din jurul lor, sau cât de nocive sunt ingredientele pe care le conțin vaccinurile.

Dupa cum putem observa in acest video, americanii sunt îndoctrinati cu faptul că “toate vaccinurile sunt sigure si eficiente” si că toti doctorii sunt oameni de știintă, “experți” când vine vorba despre vaccinuri.

Dr.Suzanne Humphries vorbește la un moment dat in acest video, spunand ca multi oameni nu stiu ca doctorii nu sunt invatati despre vaccinuri la facultatea de medicina.

“Doctorii nu invață la facultate despre vaccinuri. Nu ni se zice ce conțin aceste vaccinuri ca de altfel si despre suplimentele pentru ele. Nu ne invață cum sunt fabricate vaccinurile, sau ce ingrediente de origine animală conțin. De asemenea nu ne invata care ar fi potentialele pericole ale vaccinarii, ci ni se dă doar o foaie de hârtie care spune până când sunt valabile si când sa le administram.’’

Vaci, maimute, pui, caini…

Un genetician Dr. Mark Geier, medic specialist sustine:

``Administrez vaccinuri de 35 de ani. Nu am stiut ca Rhogam (dat mamelor care au Rh negativ) are Thimerosal in el, astfel incat cred ca o multime de doctori habar nu au ; ei nu stiu ca de fapt cuvantul Thimerosal inseamna mercur.”

Dr.Geier impreuna cu fiul sau, David, au facut un studiu care a fost publicat in revista Spring in 2003 publicatie a Jurnalului American al Medicilor si Chirurgilor in care spuneau ca Thimerosal gasit in unele vaccinuri pentru copii duc la dezvoltarea unor probleme neuronale precum autism si boli de inima in Statele Unite. Studiul a confirmat in principal ca administrand doze crescute de mercur, apare riscul ca toti copiii sa dezvolte autism si alte boli.

Apoi, Dr. Sherri Tenpenny medic specialist osteopat, un medic militant impotriva vaccinurilor, a declarat in video ca in prima faza a carierei sale medicale a lucrat la

urgente unde a fost si directoare la un spital din Ohio pentru aproape 12 ani. Acolo a invatat ca vaccinurile contin “putina apa distilata si un mic virus mort sau o mica bacterie moarta”. Intr-o zi ea a decis sa cerceteze incredientele vaccinurilor un pic mai avansat, cercetand substantele componente si a aflat ca multe vaccinuri erau facute folosind substante de la diverse animale- vaci, maimute, pui, caini si chiar embrioni umani.

Dr. Tetyana Obukhanych, un imunolog, declara in urmatoarea secventa video ca cercetatorii ca ea nu citesc alte studii decat acelea care sunt facute de propria-i persoana pentru ca ei ori nu au timp ori nu vor sa intarzie procesul de fabricare cu informatii care nu tin de munca lor.

“ Noi nu avem practic de-a face cu lumea reala” spune ea. `` Noi facem cercetari in laborator, un fel de profesie Turnul de Fildes si noi nu citim aceste studii sau alte publicatii pentru ca ele sunt prea departe de aria noastra de interes. Noi citim doar ce tine de cercetarea noastra si in mod normal despre imunizare si cum sunt generati anticorpii sau detalii legate de raspunsul imunitar, practic riscuri.``

Ce altceva mai e in vaccinuri?

Dr. Lawrence Palevsky spune ca atunci cand a terminat facultatea in 1983 nu stia nimic despre ce contineau vaccinurile. Dar 15 ani mai tarziu, spune el, a aflat ca vaccinurile contin mercur si se intreba de ce nu i s-a zis nimic la scoala.

“Intrebarea mea era “Ei bine ce altceva mai contin vaccinurile?`` ``Asa ca am inceput sa cercetez mai multe despre ingrediente, mai multe despre procesul de productie, mai multe despre efectele adverse citind literarura de specialitate (despre vaccinuri) care nu se prezinta in facultatea de medicina sau in timpul rezidentiatului. Si am constatat ca era mai multa informatie de aflat decat invatasem.”

Asadar, acesti oameni sunt foarte bine educati, oameni profesionisti cercetatori in aria lor de specialitate; ei nu sunt persoane mediocre, nebuni sau lunatici. Ei sunt oameni normali cu calitati extraordinare- cu o curiozitate si o minte deschisa-care nu sunt pregatiti sa inghita pur si simplu standardele medicale despre vaccinuri.

Urmariti clipul in intregime:

Sursa: NaturalNews

Cu siguranta asa stau lucrurile si la noi, astfel se explica îndoctrinarea medicilor de familie sau pediatri când vine vorba de otravirea copiilor prin vaccinare.

Categorie: Vaccinuri | Vizualizări: 1226 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: Vaccin, medici, medicina, timerosal | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar