Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Mai » 21 » Tehnicile de control mental ''Monarh'' sau un altfel de Pitești
0:12 AM
Tehnicile de control mental ''Monarh'' sau un altfel de Pitești

Programarea de tip monarh este o metoda de control a mintii folosita de numeroase organizatii in scop secret. Este o continuare a proiectului MK-ULTRA, un program de control al mintii dezvoltat de CIA, si testat pe cadre militare si civili. Metodele sunt extraordinar de sadice (intregul scop al programarii este sa traumatizeze victima) si rezultatele asteptate sunt oribile :crearea unui sclav controlat mental care poate fi pus sa faca orice lucru cerut de catre manipulator. In timp ce mass-media ignora problema, peste 2 milioane de americani au trecut prin teroarea acestui program. Acest articol merge pana la originile progragmului de tip monarh si dezvaluie cateva dintre metodele si simbolismul din spate. Programul Monarh este o tehnica de control a mintii care consta in elemente de tip Ritual Abuziv Satanist si Sindromul Personalitatii Multiple. El foloseste o combinatie de informatii din psihologie, neurostiinta si ritualuri oculte ca sa creeze in subconstientul sclavilor o alter persona care poate fi controlata si programata de manipulatori. Sclavii Monarh sunt folositi de diferite organizatii care au legatura cu elita lumii in arii precum armata, prostitutia si industria divertismentului.

Origini

De-a lungul istoriei, diferite forme au fost inregistrate descriind ritualuri si practici referitoare la controlul mintii. Una din cele mai recente scrieri care fac referire la folosirea ocultismului ca sa manipuleze mintea poate fi gasita in Cartea Egipteana a Mortii. Este o compilatie de ritualuri studiate din greu de societatile secrete de astazi, care descriu metode de tortura si intimidare (ca sa creeze trauma), folosirea licorilor (drogurilor) si rostirea vrajilor (hipnoza), iar ca rezultat totala supunere a celui asupra caruia se fac aceste vraji. Alte practici se refera la magia neagra, fermecare si posedarea, stramosi ai programului Monarh.

Unul dintre studiile metodice despre trauma provocata de controlul mintii a fost condus de Josef Mengele. El a castigat notorietate initial pentru ca a fost unul dintre medicii SS care au supravegheat selectarea prizonierilor sositi, hotarand cine trebuia sa fie ucis si cine trebuia sa devina muncitor fortat. Oricum el este cel mai bine cunoscut pentru derularea unor experimente extrem de neplacute aplicate detinutilor, inclusiv copiilor, fapt pentru care Mengele a fost supranumit « Ingerul mortii ».

Mengele este o persoana infama cunoscuta pentru experimentele sale inumane asupra detinutilor din lagarele de concentrare, in special asupra gemenilor. O parte din munca sa care este rar mentionata oricum, este cercetarea despre controlul mintii. Multe dintre cercetarile sale au fost confiscate de catre Aliati si sunt tinute secret si astazi.

Dr. Joseph Mengele: cel mai cunoscut programator, poate fi numit tatal Programului Monarh. Mii de sclavi controlati mental din SUA i-au trecut prin mana lui. “Dr. Joseph Mengele este binecunoscut pentru principiile sale dezvoltate in programul Monarh bazat pe trauma psihologica si programul MK Ultra de control al mintii pentru CIA. Mengele si aproximativ 5000 de alti nazisti sus pusi au fost mutati in secret in SUA si in America de Sud in perioada de dupa al Doilea Razboi Mondial pentru o Operatiune. Criminalii, tortionarii si mutilatorii unor fiinte umane nevinovate au fost tinuti discret departe de ochii lumii dar au fost ocupati in subsolul unitatii militare din SUA care a devenit treptat casa a mii si mii de copii americani rapiti de pe strazi (cam 1 million pe an) si bagati intr-o cusca de fier atarnate de tavan fiind supusi ‘training-ului’. Acesti copii ar fi fost supusi la mai multe tehnici de control a mintii de catre Mengele. Anumiti copii selectati (cel putin cei care au supravietuit ‘training-ului) ar fi devenit viitori sclavi controlati mental care ar fi putut fi folositi pentru mii de sarcini diferite din orice domeniu precum sclavism sexual si asasinate. O mare parte  dintre acesti copii, care au fost considerati inutili, au fost intentionat macelariti in fata si de catre alti copii ca sa traumatizeze ucenicii, ca sa asculte si sa se supuna in totalitate''. [Ken Adachi, Controlul mintii ultima teroare]. Cercetarile lui Mengele au folosit ca baza pentru acoperirea programului ilegal de cercetare pe oameni a CIA numit MK-ULTRA.

MK-ULTRA

Mkultra-lsd-doc

Proiectul MK-ULTRA a rulat din 1950 pana in 1960 folosind cetateni americani si canadieni ca subiecti de teste. Dovezile date publicitatii indica ca proiectul MK-ULTRA a presupus folosirea mai multor metodologii de manipulare mentala individuala si alterare a functiilor creierului, incluzand administrarea pe ascuns de droguri si alte substante chimice, privarea simturilor umane, izolarea si abuzul verbal si fizic.

Cele mai multe experimente din programul MK-ULTRA date publicitatii, implicau administrarea de LSD pe subiecti umani care nu erau informati, incluzand angajati CIA, personal militar, doctori, agenti guvernamentali, pacienti bolnavi mental si oameni obisnuiti, ca sa li se testeze reactiile.

Declassified picture of a young MK-ULTRA subject, 1961.

Fotografie desecretizata a unui subiect tanar MK-ULTRA din 1960.

Chiar daca scopurile recunoscute ale proiectului au fost ca sa dezvolte tortura si metodele de interogare folosite pentru dusmanii politici ai statelor, anumiti istorici au afirmat raspicat ca proiectul a urmarit sa creeze ''candidati ai altora'', programati sa faca anumite lucruri precum asasinate si alte misiuni secrete.

MK-ULTRA a fost facut cunoscut de numerosi specialisti in 1970 printre care s-a aflat si Comisia Rockefeller din 1975. Chiar daca este dovedit ca CIA a oprit astfel de experimente dupa aceste controale, anumite zvonuri au spus ca proiectul a devenit « secret » si ca Programul Monarh a devenit succesorul secretizat al MK-ULTRA.

Programul Monarh sau reeducarea prin mass-media

Chiar daca nu a fost niciodata oficial recunoscut acest program numit Monarh, cercetatorii seriosi au documentat permanent folosirea traumei pe subiecti in scopul controlului mintii. Anumiti supravietuitori, cu ajutorul unor terapeuti implicati, au fost capabili sa fie ''reprogramati'' ca sa isi aminteasca si sa dezvaluie detalii oribile ale calvarului lor. Sclavii Monarh sunt folositi in principal de organizatii ca sa desfasoare operatiuni folosind inselaciuni ca sa indeplineasca anumite sarcini, care nu pun la indoiala ordinele, care nu isi amintesc de actiunile lor, daca sunt descoperite, care automat comit suicid. Ei sunt cei care sunt acuzati pe nedrept de fiecare data cand se intampla ceva teribil precum asasinate celebre (ex. Sirhan Sirhan), candidatii perfecti pentru prostitutie, sclavie si productie de filme. Ei sunt de asemenea papusile perfecte pentru industria divertismentului.

‘’Ce pot sa spun este ca acum cred ca ritualul abuziv de programare este larg raspandit, sistematic si foarte bine organizat, de la informatii ezoterice profunde care nu se gasesc niciunde, in nici o carte sau despre care nu se vorbeste public, pe care insa le-am regasit oriunde in aceasta tara si cel putin in alta tara straina.

Oamenii intreaba “care-i scopul?” cea mai buna presupozitie a mea este ca scopul acestei programari este ca ei vor o armata de “candidati controlati”, zeci de mii de roboti care vor face prostitutie, filme, sau vor consuma droguri sau distribuitori, traficanti de arme, tot felul de lucruri teribile, si licitatori eventual megalomani din elitele lumii care cred ca vor crea o ordine satanista care va conduce lumea.'' .[D. Corydon Hammond, Doctor] Programatorii Monarh provoaca trauma subiectilor prin folosirea electrosocurilor, torturii, abuzului si a jocurilor mentale ca sa ii oblige sa nu mai faca diferenta intre realitate si ireal – un raspuns natural la unii oameni cand se confrunta cu durere insuportabila. Capacitatea subiectului de a nu mai face fata realitatii este o cerinta majora si este aparent cea mai des intalnita la copiii care provin din familii cu multiple generatii care au suferit abuzuri. Disocierea mentala ajuta manipulatorii sa creeze persoane fara gandire si sentimente care pot fi usor controlate si puse sa faca ce vrei.

“Programul de control al mintii bazat pe trauma poate fi definit ca un mod sistematic de tortura care blocheaza capacitatea victimei de a fi stapana pe propriul sine (prin durere, teroare, droguri,debusolare, dezorientarea simturilor, stimularea exagerata a simturilor, privarea de oxigen, frig, caldura exagerata, alergare, stimulare a creierului, si adesea,aproape ucidere ) si apoi sugestionarea si/sau clasicul conditionare operationala ( constand in principii bine impamantenite de comportament care sunt modificate brusc) prin implantarea gandurilor, ordine si perceptii ale mintii in stare de inconstienta, adesea cand o trauma proaspata le-a fost creata inducand dezorientare care forteaza victima sa simta, sa gandeasca si sa perceapa lucrurile cum vrea programatorul. Obiectivul este ca victima sa urmeze ordine fara nici o constiinta de sine, incluzand executarea de ordine care ii incalca orice principiu avut de sclavul mental pana atunci, suprimare de constiinta si violare.

Controlul mintii prin programul Monarh este unul secret folosit de numeroase grupuri si organizatii pentru diferite scopuri. Conform Fritz Springmeier, aceste grupuri cunoscute ca “Reteaua” formeaza coloana vertebrala a Noi Ordini Mondiale.

Originea numelui

Numele acestui program vine de la fluterele monarh – o insecta care isi incepe viata ca vierme (insemnand potential nedezvoltat) si, dupa o perioada de transformare (programarea) este renascut ca un fluture frumos (sclavul Monarh). Anumite trasaturi specifice fluturelui monarh sunt aplicate controlului mintii de asemenea.

“Unul din motivele principale pentru care programul de control al mintii Monarh a fost numit asa, e dupa numele acestui fluture. Fluturele monarh invata unde a fost nascut (radacinele sale) si transmite aceste informatii prin codul sau genetic din generatie in generatie. Acesta a fost insecta cheie care a intrigat stiinta si de la care s-a invatat ca informatia genetica poate fi transmisa din generatie in generatie. Programul Monarh este facut pentru scopurile Iluminati si ale nazistilor ca sa creeze rasa Stapana prin genetica. Daca informatia poate fi transmisa genetic (ceea ce se poate), este important ca parintii sa transmita informatia corecta acelor victime selectate pentru programul acesta de control al mintii.

“Cand o persoana este sub o trauma indusa de electrosocuri, o senzatie de durere de cap este specifica ca si cand cineva ar pluti ca un fluture. De asemenea, se intampla simbolic un fel de metamorfozare ca in cazul acestei insecte frumoase : de la vierme la cocon (hiberbare, inactivitate) la un fluture (o noua creatie) care se va intoarce la origine. Acesta este tiparul care face aceasta specie de fluture unica.'' [Ron Patton Proiectul Monarh]

Metoda

Victima/supravietuitorul este numit ‘’sclav’’ de catre programator/manipulator, care dupa schimbare este privit ca un ‘’maestru’’ sau ‘’zeu’’. Cam 75% sunt femei pentru ca ele au o toleranta mai mare la durere si tind sa isi piarda mai repede mintile decat barbatii. Manipulatorii din programul Monarh cauta sa compartimenteze psihicul subiectilor sai si sa separe personalitatile folosind trauma ca sa creeze aceasta disociere.

Urmatoarele sunt cateva exemple din formele de tortura folosite: (priviti asemanarile cu experimentul Pitesti)

Abuz si tortura, izolarea in cutii, custi, cosciuge etc. sau inmormantarea (adesea cu o deschizatura sau un tub de aer pentru oxigen), legarea cu funii, lanturi, catuse etc., aproape inecare, expunere indelungata la caldura si frig, incluzand scufundarea in apa inghetata sau arderea cu substante chimice, ruperea pielii (doar partea de suprafata a pielii este jupuita de pe victime care trebuie sa supravietuiasca), alergarea, lumini orbitoare, socuri electrice, fortarea de ingerare a materiilor fecale si a sangelui, carnii crude, etc., spanzuarea in pozitii dureroase sau cu susul in jos, înfometare si insetare, privarea de somn, împovarearea cu greutati si electronice, anihilarea simturilor, drogarea ca sa creeze delir, confuzie sau amnezie, adesea prin injectii sau perfuzii, inghitirea sau aplicarea intravenous a substantelor chimice care creaza durere sau imbolnavire, inclusiv adminstrarea de chimioterapie, ruperea sau dizlocarea membrelor, aplicarea de serpi, paianjeni, viermi, sobolani si alte animale care induc frica si dezgustul, experiente aproape mortale precum axfisiere prin inecare sau inecare cu resuscitare imediata, fortare sa faca abuz sau sa asiste la abuz, tortura si sacrificare de oameni, animale de obicei folosind cutitul, participare fortata la sclavism, abuz sa ramana insarcinata, fatul apoi sa fie avortat pentru ritualuri sau copilul sa fie luat pentru sacrificiu si sclavism, abuz spiritual care cauzeaza victimei sa simta posedare, hartuire si control interior de la spirite si demoni, defaimarea credintelor crestine si a formelor de inchinare; venerarea lui satan si a altor demoni, abuzul si inducerea convingerii victimelor ca Dumnezeu este diabolic ca de exemplu un copil sa creada ca Dumnezeu l-a abuzat, operatie pe viu, experimentala sau cauzarea perceptiei fizice si spirituale de implantare a bombelor, ranirea sau amenintarea ranirii familiei, prietenilor, celor iubiti, animalelor dragi sau a altor oameni ca sa se supuna fortat, folosirea iluziilor si a realitatii virtuale ca sa confuzeze si sa creeze ganduri neadevarate ca se vor descoperi anumite secrete ale victimelor.

[...]

Din cauza traumei sever indusa prin abuz si alte metode, mintea se multiplica in mai multe personalitati de la cea de baza. Inainte se numea Sindromul Personalitatii Multipe, acum este cunoscut ca Sindromul Identitatii Disociative si este fundamentul experimentului MONARH.

Disocierea este astfel atinsa traumatizand subiectul, folosind abuzul in mod repetat si ritualuri oculte teribile. Odata ce s-a intamplat impartirea forului interior in mai multe “lumi interioare” pot fi create si alter ego-uri diferite care pot fi programate folosind instrumente precum muzica, filmele (in special productii Disney) si povesti cu zane. Aceste ajutoare vizuale si audio ajuta procesul de programare folosind imagini, simboluri, intelesuri si concepte. Personalitatile astfel create pot fi accesate folosind stimuli precum cuvinte sau simboluri induse psihicului subiectului de catre manipulator. Unele din cele mai intalnite imagini interne vazute de sclavii controlati mental sunt copacii, copacul cabalistic al vietii, semnul infinitului, simboluri antice si litere, panze de paianjan, oglinzi, sticla, masti, castele, labirinturi, demoni, fluturi, ore, ceasuri si roboti. Aceste simboluri sunt in mod repetabil introduse in cultura populara a filmelor si videoclipurilor din doua motive : sa desensibilizeze majoritatea oamenilor, folosind programarea subliminala si neurolingvistica ca sa creeze in mod deliberat stimuli specifici si chei pentru programarea de baza a copiilor supusi impresionabilului program MONARH. Unele filme precum Vrajitorul din Oz, Alice in tara minunilor, Pinocchio, Frumoasa din padurea adormita, folosesc programarea Monarh .

Filmul “Vrajitorul din Oz” este folosit de manipulatorii Monarh ca sa isi programeze sclavii. Simboluri si intelesuri din film devin adevarate declansatoare in mintea sclavului dand controlorului la mintea sa. In cultura populara, referinte ascunse ale programului Monarh adesea fac analogie la filmele Vrajitorul din Oz si Alice in tara minunilor.

In fiecare caz, sclavului ii este dat o interpretare unica a firului povestii filmului ca sa imbunatateasca programarea. De exemplu, un sclav vazand Vrajitorul din Oz este invatat ca undeva deasupra curcubeului este ''locul fericit'' trauma disociativa in care sclavul trebuie sa intre ca sa scape de durerea insuportabila care le-a fost provocata. Folosind filmul, programatorii incurajeaza sclavii sa mearga « deasupra curcubeului » si disociativ, efectiv sa le separe mintea de trupuri.

Dupa cum mentionam inainte, hipnotizatorului ii va fi mai usor sa ii hipnotizeze pe copiii mici daca stiu cum sa faca asta. O metoda eficienta in acest caz este sa le spui copiilor « sa isi imagineze ca vad emisiunea preferata de la televizor ». De aceea filmele Disney si alte programe TV sunt atat de importante pentru programatori. Acestea sunt instrumentele perfecte de hipnoza asupra mintii copilului ca sa nu mai distinga directia corecta. Programatorii au folosit filmele din prima zi aproape ca sa ii hipnotizeze pe copii. Copiii trebuie sa fie parte din procesul de hipnoza. Daca hipnotizatorul lasa copilul sa-si fabrice propriul scenariu, sugestiile hipnotice vor fi mai puternice. Decat sa ii spui copilului culoarea unui caine, programatorul il poate intreba pe copil sa isi imagineze. Aici ajuta cartile si filmele vizionate de copii sa canalizeze mintea copiilor in directia dorita de manipulatori. Daca hipnotizatorul vorbeste cu un copil, el trebuie sa fie foarte precaut sa nu schimbe tonul vocii si sa sa treaca de la o stare la alta foarte lin. Cele mai multe filme Disney sunt folosite pentru scopuri de programare a mintii. Unele sunt special facute pentru controlul mintii.

Nivele ale programarii Monarh

Nivelele programarii Monarh identifica “functiile” sclavului si sunt numite conform encefalogramei unde ale creierului asociate cu ele.

Tipuri de unde ale creierului in electroencefalograma

Types of brain waves in EEG

Privit ca “general” sau programare regulata, ALPHA este baza controlului personalitatii. Se caracterizeaza ca retentie exterm de pronuntata a memoriei, alaturi de forta fizica substantial crescuta si acuitate vizuala. Programarea alpha este implinita prin subimpartirea personalitatii victimelor, care, in esenta, cauzeaza divizarea emisferei stangi a creierului, lasand loc unei programari centralizate a ambelor emisfere a creierului prin stimulare neoronala.

BETA se refera la progamarea “sexuala” a sclavilor. Aceasta programare elimina toate normele morale invatate si stimuleaza instinctele primitive, dezinhibarea. « Pisica » alter ego care iese din persoana la acest nivel. Cunoscut ca programarea “pisicuta”, este cel mai vizibil mod de programare la anumite femei celebritati, modele, actrite si cantarete care au fost subiectul acestui tip de programare. In cultura populara, purtarea hainelor care au model de pisicute denota programarea de tip felina.

DELTA este cunoscut ca “ucigatorul” programarea care a fost initial dezvoltata pentru a antrena agenti speciali sau soldati de elita (exemplu Delta, Primul Batalion al Pamantului, Mossad, etc.) in operatiuni secrete. Rezultate ametitoare si agresiune controlata au fost obtinute. Subiectii devin lipsiti de frica si foarte bine organizati in a-si duce la bun sfarsit sarcinile. Distrugere de sine si suicide le sunt de asemenea induse la acest nivel de programare.

THETA – considerata programare “psihica”. Mostenitorii (aceia considerati a veni din multiple generatii de familii sataniste) au fost convinsi sa isi expuna intr-un mod spectaculos modul de a se comporta, au abilitati telepatice fata de cei care nu sunt mostenitori ai unei astfel de linii. Din cauza limitarilor, oricum, forme variate de sisteme electronice de control a mintii au fost dezvoltate si introduse, numite implanturi in creier, lasare cu energie focalizata folosind microunde si/sau unde electromagnetice. Se prevede ca sunt folosite prin intermediul unor computere si sateliti sofisticati de urmarire.

In concluzie

Este dificil sa ramai obiectiv cand descrii ororile indurate de slavii programului Monarh. Violenta extrema, abuzul, tortura mentala si jocurile sadice induse victimelor de « oameni de stiinta importanti » si oficiali inalti dovedeste faptul existenta unei « fete intunecate » adevarate care detine puterea. In ciuda dezvaluirilor, documentelor si a zvonurilor, majoritatea populatiei ignora, desconsidera si evita aceasta problema. Peste doua milioane de americani au fost programati si traumatizati mental din 1947 si CIA a recunoscut public proiectele sale de control a mintii in 1970. Filme precum Candidatul manciurian a dezvaluit exact subiectul, expunand chiar tehnici precum electrosocul, folosirea stimulului verbal si implementarea microcipului. Multe persoane cunoscute publicului larg pe care le vedem la TV si in filme sunt sclavi controlati mental. Oameni faimosi precum Candy Jones, Celia Imrie, Sirhan Sirhan fac obiectului acestui experiment si au dezvaluit experientele lor de control asupra mintii…si totusi publicul larg afirma ca asta ''nu poate exista''. Cercetarea si fondurile investite in programul Monarh nu se aplica doar sclavilor controlati mental. Multe dintre tehnicile de programare perfectionate in acest experiment sunt aplicate in masa prin mass-media. Canalele de stiri, filmele, videoclipurile muzicale, reclamele si spectacolele de televiziune sunt concepute si folosesc tehnici de manipulare aplicate comportamentului uman.


Sursa: Vigilant Citizen

 

Categorie: Control mental | Vizualizări: 3478 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: control mental, pitesti, monarh, reeducare | Rating: 4.0/4
Total comentarii : 0
avatar