Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Mai » 4 » Statul Colorado trimite parintilor care sunt impotriva vaccinurilor ordin ilegal sa “isi inregistreze la stat copilul nevaccinat”
3:05 PM
Statul Colorado trimite parintilor care sunt impotriva vaccinurilor ordin ilegal sa “isi inregistreze la stat copilul nevaccinat”

Se pare ca Departamentul de Sanatate Publica si Mediu al statului Colorado a trimis o scrisoare parintilor cerandu-le acelora care nu si-au vaccinat copiii sa dea o declaratie pe un site.

Iata frauda statului.

Se pare ca Departamentul de Sanatate Publica si Mediu al statului Colorado din America a trimis o scrisoare  parintilor cerandu-le acelora care nu si-au vaccinat copiii sa depuna o declaratie online pe un site conform unei legi… singura problema este ca nu exista o astfel de lege. Agentia si-a cerut scuze spunand ca scrisoarea a fost trimisa din greseala, dar intentia lor a fost facuta public oricum.

O lege a fost  propusa sa ceara procedura ``stea galbena``  de inregistrare a familiilor care nu si-au vaccinat copiii…dar legea nu a trecut de camera. Bineinteles ca asta nu inseamna ca initiatorii legii vor renunta.

Via Grid News:

Un numar de parinti au primit o scrisoare luna aceasta de la Departamentul de Sanatate Publica si Mediu al Statului Colorado care spune ca parintii copiilor nevaccinati in scoli ar trebui sa ii declare public pe un site al statului.

“ Problema mea cea mai mare este ca incercati sa aflati informatii despre copilul meu chiar daca nu aveti nici o lege care sa ne oblige la asta-sa ne urmariti si sa veniti la mine oricand.” Missy Frazier care este parinte a declarat asta conform ziarului The Gazette. « Unde se termina asta si cine mai are acces la informatia despre copilul meu nevaccinat ? »

 

Este extrem de surprinzator ca districtul scolar este acuzat de informatia gresita cum ca au imprastiat deliberat ca parintii sunt legal obligati sa se conformeze la cele de mai sus.

Dar in mod cert a sunat oficial cand s-a aflat aceasta stire. Iata mai jos si imaginea scrisorii care a fost facuta public.

Aici, pe banda galbena, regasim exprimarea care creaza impresia ca este obligatorie aceasta vaccinare cand libertatea de decizie referitoare la injectiile de orice tip trebuie sa fie o decizie personala preotejata de constitutie.

[...]

“ Acest sistem de inregistrare online incalca pe deplind statutul actual. Nu are nimeni autoritatea necesara sa ceara o inregistrare online.”

“Vor sa umple registrul de vaccinuri si vor sa afle exact cine se sustrage si de la ce vaccin, unde locuiesc aceste persoane si cred ca este o tehnica de hartuire. » declara Theresa Wrangham de la Biroul de Informatii al Centrului National de Vaccinuri prin postul Denver TV.

Colectarea de date de la oamenii care nu au optat pentru diverse programe in aceasta tara este similar cu discriminarea impotriva lor si permitand sa fie urmariti,  este impotriva drepturilor civile, in mod particular este impotriva familiilor care nu si-au vaccinat copiii, dar nu e nimic nou. In special agentiile guvernamentale par in genereal confuze de nivelul de independenta si miscari haotice ostile al oamenilor anti-vaccin  ceea ce le da de gandit acestora pentru ca se tem de multimi si ca pot pierde controlul maselor.

Cand constati ca parintii copiilor nevaccinati sunt tratati frecvent ca cetateni de mana a doua si sunt urmariti cu o ura acerba crezandu-se despre ei ca imprastie boli prin odraslele lor, nu este surprinzator ca o astfel de lege este vruta - intrucat California si alte state ca acesta au facut déjà pasul catre legea pro-vaccin si s-au folosit de puterea statala ca sa controleze industria Big Pharma.

Sursa: Infowars.com

Traducere: Ramona Elena

Cu siguranta acest sistem se va implementa in Statele intunericite, insa problema e ca se va implementa si pe meleagurile noastre, caci, nu-i asa, de la ei vine "lumina"

Categorie: Vaccinuri | Vizualizări: 19218 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar