Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2018 » Septembrie » 30 » Sodomiții schimbă tactica. Diavolul le-a șoptit că trebuie să meargă la referendum și să voteze NU. Dar cu noi este Dumnezeu!
6:22 PM
Sodomiții schimbă tactica. Diavolul le-a șoptit că trebuie să meargă la referendum și să voteze NU. Dar cu noi este Dumnezeu!

În urma publicării unor sondaje de opinie (link 1, link 2, link 3cu privire la referendumul de pe 6-7 octombrie, sodomiții, prin trompeta lor Remus Cernea, s-au răzgândit și îi îndeamnă pe toți cei ce-L urăsc din rărunchi pe Hristos să meargă la referendum și să voteze NU. Acesta, într-o postare pe facebook explică cu multă ''înțelepciune'' antihristică de ce nu e bine să fie boicotat Referendumul. Desigur, au apărut și alții, cu aceleași argumente, semn că au primit directivă precisă de la ''antrenorul'' lor.

Avem o ocazie unică să mergem în număr cât mai mare la acest Referendum și să definim o dată pentru totdeauna că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită dintre un bărbat și o femeie.

Cu noi este Dumnezeu!

 

Citiți vă rog și:

DISTRIBUIȚI. Conferinţă extraordinară de presă – Coaliţia pentru Familie -27 Septembrie 2018

Autorii din 1991 ai Constituției ar fi scris „soți” cu gândul la „căsătoria” homosexuală. 21 de false obiecții la referendum demontate

Oamenii posedă o cetate – cea mai inaccesibilă. Aceasta este MATERNITATEA: nașterea urmașilor și educarea lor.

 

 

Vizualizări: 929 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar