Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2018 » Mai » 20 » Societatea lui antihrist. Ortodocși săltați de jandarmerie în timp ce se rugau.
6:06 PM
Societatea lui antihrist. Ortodocși săltați de jandarmerie în timp ce se rugau.

Ieri s-a desfășurat la Chișinău parada homosexualilor. În același timp, oamenii pașnici, care au protestat împotriva imoralității, au fost agresați de polițiști.

Site-ul publika.md unde a fost postat videoclipul de mai sus susține: 

''Nici acest an nu a trecut fără incidente. Poliţia a fost nevoită să evacueze câţiva zeci de enoriaşi care au manifestat un comportament agresiv faţă de reprezentanţii comunităţilor sexuale. Persoanele ultrareligioase s-au luat la harţă cu forţele de ordine.''

Să ne amintim de profeția Sfântului Mitropolit Varlaam despre căderea creștinească a Moldovei.

DOCUMENT DOMNESC

Descoperit de Paul de Alep într-un sipet al lui Duma Negru despre vremurile din urmă ale Moldovei, de la Mitropolitul Varlaam
_____________________

– După plecarea mitropoliților fanarioti vor urma oameni nevrednici la scaunul Moldovei, care vor încerca să vândă dreapta credință.
– Amestecurile de credință drept-măritoare, cu cele papistășești și păgânești nu vor mai fi o urâciune și o urgie în fața lui Dumnezeu.
– Oamenii se vor vinde între ei, vor fi tăieri de sabie între frați pentru putere și ranguri pământești.
– Moldova va fi ruptă și împărțită după bunul gust al puterii de la Răsărit, prin sfaturi mârșave și ticăloase.
La vremea din urmă, o fiară roșie cu multe capete va înghiți întreaga Europa creștină, iar oamenii se vor sălbătici mai rău ca fiarele.
Oamenii se vor înrăi și vor strica obiceiurile pământului, înmulțindu-se între ei ca dobitoacele fără nici o rușine, lepădând Sfânta Taină creștină a nunții.
– Vor defăima obiceiurile creștinești, dedându-se la tot felul de obiceiuri străine, iar păgânii se vor amesteca cu sângele creștinesc. Mare urgie va fi atunci.
– Domnii pământului vor fi oamenii vânduți satanei, care nu vor mai purta grija poporului drept-credincios.
– Moșiile stramoșești vor fi călcate cu japca și luate de străini după bunul lor plac, lucru nemaiîntâlnit în curgerea timpului în Moldova.
Biserica strămoșească va fi rușinată de noile obiceiuri păgânești și papistășești, aduse cu sila de vlădicii lor cu apucături satanicești. Oamenii afierosiți lui Hristos cu slujba veșnică, vor lepăda sfântul chip și făgăduința înaintea lui Hristos, dedându-se la viața lumească dinainte.
– La vremea din urmă, pământurile nu-și vor mai da roada lor, pădurile vor fi tăiate, iazurile vor fi secate, oamenii vor vinde moșiile fără rușine, uitând că strămoșii lor le-au păstrat cu sabia.
– Legile creștinești ale țării vor fi lepădate, iar hrisoavele voievodale vor fi luate în râs, iar conducătorii netrebnici vor face legământ cu fiara apocaliptică.
Vlăstarele moldovenești, urmașii domnilor și boierilor de demult, se vor deda la obiceiuri și apucături ieftine.
Bărbații vor schimba obiceiul Dumnezeiesc al demnității lor și se vor acoperi cu straie femeiești, iar femeile vor umbla precum bărbații.
– Adunările din sărbători și toate obiceiurile pământului vor fi schimbate în obiceiuri și apucături sălbatice, păgânești, aducând în Moldova în locul jocului de sărbătoare, jocuri de la sălbatici.
– La vremea de apoi, pe pământurile Moldovei, va domni sărăcia, jalea, moarte, spaima, frica și omul nu va mai fi stăpân în bătătura lui.
– Vor pune Domnii pământului biruri și legi cum n-au mai fost de la întemeierea Moldovei. Vor pune biruri și pe aerul lăsat de Dumnezeu.
– Fiarele pământului și păsările și dobitoacele își vor schimba firea lor și vor apărea altfel de dobitoace, iscodite după mintea omului, care vor fi slabe la trup și fără de folos.
– La vremea cea din urmă, oamenii se vor strânge unii lângă alții în tot felul de născociri, lepădând truda satului, munca va fi o rușine, rușinea va rămâne un obicei, iar cei drepți vor fi socotiți nebuni. Se vor înșela unii pe alții, crezând că asta e legea lui Dumnezeu.
– Și în cele din urmă, ultima rânduială a pământului: se vor dezgropa oasele strămoșilor și părinților noștri, vor fi dărâmate bisericile, vor fi lepădate rânduielile creștinești și vor ieși un soi de oameni, care tot în numele lui Dumnezeu vor face biserici fără cruce, vor nesocoti Sfânta Jertfă și în cele din urmă o vor amesteca în slujire cu păgânii.
– Așa arată Apocalipsa Sfintei Cărți a Scripturii că la vremea din urmă, cand veți vedea urâciunea pustiirii în locul cel sfânt, războaiele pe alocuri, urgiile și uciderele între oameni, lepădarea pruncilor din pântecele femeiești și oameni căutând liniștea de la un capăt în altul al pământului, când graiurile se vor amesteca ca altă dată în Babilon și sfârșitul va fi aproape.
– Moldova cea frumoasă și bogată, plină de daruri Dumnezeiești, plină de lăcașuri sfinte, plină de oameni harnici și credincioși, va cădea în mâinile păgânilor și necredincioșilor, iar căderea ei va fi mai grea decât căderea Constantinopolului la vremea măritului nostru domn Ștefan cel Mare și Sfânt.
– Binecuvântat a fost pământul Moldovei și nerușinată a fost ocara oamenilor, care prin faptele și apucăturile lor stricate, vor întoarce pe voievozi în morminte și vor face pe strămoși să lăcrimeze sub glie, stând cu fruntea plecată în fața Măritului Stăpân Hristos, pentru rușinea lăsată de urmașii lor.

consemnat de Paul de Alep
__________________
Document din Moldova, dat de mitropolitul Varlaam mitropolitului Macarie cu prilejul călătoriei prin Moldova, adus de la pustnicii de la schitul lui Zosima din ținuturile Neamțului cu titlul: «Proorocii despre vremurile din urmă și căderea creștinească a Moldovei» 

 

Categorie: Vremurile din urma | Vizualizări: 3393 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 4.0/1
Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1 Parasca Neolia • 12:26 PM, 2018-06-06
Domnul sa va rasplateasca curajul- dragi frati rugatori catre Hristos Domnul !

  Da in demonocratia care ni se impune astazi  la scara mondiala ,si care promoveaza raul ca  bine , minciuna  ca  adevar , intunericul  ca  lumina , si pacatul ( sodomia )  ca vartute ,
la ce ne mai putem astepta ??? 
Sa ne pregatim  duhovniceste , ptr. lupta cu duhurile rautatii .
Nu mai este timp de indiferenta in fata raului .

Domnul sa ne miluiasca !
avatar