Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » August » 16 » Scrisoarea unei familii din Buzău către starețul Schitului Prodromu și răspunsul acestuia
10:54 PM
Scrisoarea unei familii din Buzău către starețul Schitului Prodromu și răspunsul acestuia

Preacuvioase părinte stareț al schitului Prodromu, părinte Atanasie,

Cu adâncă durere în suflet, noi, o familie din Buzău, vă scriem câteva rânduri, prin care ne arătăm indignarea noastră în ceea ce privește prigoana pe care sfinția voastră ca stareț al Shitului Prodromu, ați început-o împotriva celor ce doresc să rămână ortodocși și să NU ACCEPTE EREZIA CARE S-A SEMNAT ÎN CRETA!

Părinte stareț, sunteți stareț din Mila Domnului, să faceți cinste poporului român prin schitul pe care îl reprezentați! Dar ce aflăm noi? Că sfinția voastră în loc să apărați DREAPTA CREDINȚĂ CHIAR CU PREȚUL VIEȚII, fiind fidel Celui ce și-a dat viața pentru mântuirea noastră Domnul Iisus Hristos, v-ați plecat stăpânirii lumești și eretice și ascultați de șoaptele celui rău prin acoliții lui și prigoniți pe cei care au avut curajul mărturisirii!

Mare rușine pentru sfinția voastră că nici sfinția voastră nu vreți să intrați în RAI dar nici pe ceilalți nu-i lăsați!

Nu suntem teologi de aceea NU VĂ VOM ADUCE NOI ARGUMENTE TEOLOGICE! Însă vă voi atașa cuvintele unor teologi de talie naționala care s-au pronunțat în ceea ce privește Sinodul din Creta. Am studiat și noi învățăturile Sfintei Scripturi și ale Sfinților Părinți, NE-AM ÎNGRĂDIT DE EREZIA ECUMENISTĂ, așteptăm să încetați urgent prigoana împotriva părinților mărturisitori și să vă alăturați lor nemaipomenind un patriarh care s-a dovedit a fi cel mai mare eretic al tuturor timpurilor, pentru ca să auziți și sfinția voastră în ziua Judecății : ’’veniți binecuvântații Tatălui Meu de moșteniți Împărăția cea pregătită vouă...’’

 

Iată și răspunsul starețului Atanasie:

 

 

Citiți vă rog și:

Schitul Prodromu a întrerupt pomenirea Patriarhului Bartolomeu

Ieroschimonah Paisie Prodromitul - Răspuns la Comunicatul Patriarhiei

 

Categorie: Schitul Prodromu | Vizualizări: 1591 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar