Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » Septembrie » 17 » Scrisoare deschisă adresată membrilor Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Premierul mason vrea MILITARIZAREA vaccinurilor
1:51 PM
Scrisoare deschisă adresată membrilor Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Premierul mason vrea MILITARIZAREA vaccinurilor

După cum știți Institutul Cantacuzino trece în subordinea MApN. După ce a fost pasat de la un minister la altul, Institutul Cantacuzino va ajunge, în cel mult două săptămâni, în subordinea Ministerului Apărării Naţionale. Foştii directori spun că decizia e una bună pentru că este nevoie de multă disciplină şi stricteţe pentru a readuce această unitate considerată de importanţă strategică pe drumul cel bun, scrie ziarul Adevărul.

Iată și scrisoarea lui George Daniel-Stoian adresată membrilor CSAT:

Bună ziua.

Ma adresez dvs pentru a vă supune atenției un aspect pe care îl consider extrem de important.

Încercarea actualului Prim Ministru de militarizare a Institutului Cantacuzino implică un risc uriaș pentru Armată ca instituție. De ce afirm acest lucru? Deoarece produsele biologice numite generic ”vaccinuri” sunt în mod inevitabil nesigure.

Această realitate este demonstrată atât de fuga de responsabilitate a companiilor farmaceutice care produc vaccinuri (companii care nu își asumă în scris nici un fel de răspundere legală pentru ”siguranța” propriilor lor vaccinuri) cât și de însăși prospectele oficiale ale acestor produse biologice numite generic ”vaccin”[1].

De asemenea, această realitate este demonstrată și de cele peste 3 miliarde de dolari [2] care au fost plătite până în prezent drept despăgubire în SUA (din bani publici și nu din banii producătorilor de vaccinuri) familiilor care au copiii distruși de diverse vaccinuri ”sigure” care le-au fost injectate.

Vă rog să nu implicați Armata, ca instituție, în domeniul fabricării de vaccinuri pentru uzul general al populației. Vă rog acest lucru deoarece, după cum spune chiar și dl doctor Saluzzo [3][4] (fost director de producție al vaccinurilor virale de la Sanofi-Pasteur), accidente (îmbolnăviri și decese) provocate de vaccinuri au fost și vor mai fi. Nu vulnerabilizați și mai mult Armata implicând-o într-un domeniu care va duce la distrugerea încrederii populației în această instituție.

Vă rog, analizați cu maximă seriozitate și responsabilitate riscurile uriașe la care veți supune instituția Armatei dacă acceptați militarizarea Institutului Cantacuzino și trecerea lui în subordinea Armatei.

Armata nu poartă nici o vină pentru că anumite grupuri de interese din cadrul Ministerului Sănătății au distrus Institutul Cantacuzino și-l mențin în stare vegetativă. Acele grupuri de interese ar trebui anchetate și trase la răspundere și nu ocrotite/menajate. Dar cine are bărbația de a face aceste demersuri?

Vedem cum actualul Prim Ministru își recunoaște practic incapacitatea de a curăța Ministerul Sănătății de acele grupuri de interese care parazitează acest minister, vedem cum dl Prim Ministru încearcă să arunce în spinarea Armatei mizeria pe care domnia sa nu vrea/nu poate să o curețe.

Vedem de asemenea cum dl Prim Ministru, probabil conștient de uriașele vulnerabilități la care ar supune Armata prin trecerea Institutului Cantacuzino în subordinea ei, vrea să își ”acopere spatele” trecând această decizie prin CSAT. Iar atunci când Armata, în calitate de ”proprietar” al Institutului Cantacuzino, va trage ponoasele din cauza efectelor negative ale vaccinurilor administrate cetațenilor României, actualul Prim Ministru va putea invoca în apărarea sa faptul că CSAT și nu el a luat decizia finală pentru militarizarea Institutului Cantacuzino și vulnerabilizarea Armatei în acest mod.

Domnule Prim Ministru, dacă domnia voastră chiar vreți să revitalizați Institutul Cantacuzino, atunci dați dovadă de bărbație și puneți tunurile pe grupurile de interese care parazitează Ministerul Sănătății și domeniul medical din România. Am văzut cu toții că aveți ”bărbăția” de a-i amenința, în mod halucinant, pe părinții care nu își mai dau acordul pentru a le fi injectați copiii cu actualele produse biologice (vaccinuri) care sunt orice dar nu sunt sigure, ne puteți demonstra că aveți cu adevărat bărbăția de a-i deranja pe cei care sunt adversari puternici și care parazitează și distrug sistemul medical din România?

Bărbăție înseamnă să dați piept cu adversari puternici, dl Prim Ministru, și nu să-i amenințați în mod halucinant pe cei pe care-i considerați domnia voastră slabi și vulnerabili în fața abuzurilor.

Curățați, domnule Prim Ministru, eșaloanele decizionale din domeniul medical de grupurile de interese care le parazitează spre propriul lor beneficiu și veți contribui la recâștigarea, pas cu pas, a încrederii populației în sistemul medical românesc și în deciziile celor care conduc acest sistem.

Vă rog să renunțați (retrăgând proiectul de lege) la ideea sinistră de impunere cu forța/sub constrângere a vaccinurilor pentru copii și pentru majoritatea adulților (idee sinistră care nu face decât să distrugă în mod accelerat orice urmă de încredere a populației în onestitatea și capacitatea profesională a factorilor decizionali) și ocupați-vă, domnule Prim Ministru, de luarea acelor măsuri care vor duce la recâștigarea încrederii populației și nu la distrugerea încrederii populației față de deciziile pe care le iau cei care conduc (cel puțin la nivel oficial) sistemul medical din România.

Cu respect și cu speranța că Rațiunea va avea câștig de cauză,

Stoian George-Daniel

Bibliografie :

[1] http://www.immunize.org/fda/

[2] https://www.hrsa.gov/vaccinecompensation/data/monthlywebsitestats_09_05_17.pdf

[3] https://www.youtube.com/watch?v=t_Mde–hVfI

[4] https://www.youtube.com/watch?v=BQJ4Rd-4eVg

 

Citiți vă rog și:

Cum răspundem la “Campania de informare” agresivă privind vaccinarea împotriva rujeolei

Documentar despre EFECTELE ADVERSE ale vaccinurilor și despre legea privind obligativitatea lor.

DISTRIBUIŢI. Legea vaccinării explicată pe înțelesul tuturor

10 motive SĂ NU VĂ (MAI) VACCINAŢI

Premierul mason Tudose vrea CU ORICE PREȚ LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII și îi numește IRESPONSABILI pe cei ce refuză să-și otrăvească copiii

Adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave. Vaccinurile conțin cantități ENORME de aluminiu

De la libertate la NAZISM. Klaus Werner Iohannis, președintele României: ,,Vaccinarea TREBUIE să fie OBLIGATORIE”

Prin legea vaccinarii obligatorii se urmăreşte transformarea oamenilor din fiinţe gânditoare cu drept de decizie în vietăţi necuvântătoare

Ce conţin vaccinurile? Un document al Centrului pentru Controlul Bolilor din SUA dezvăluie lista cu adjuvanţii

 

 

Categorie: Vaccinuri | Vizualizări: 744 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar