Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » August » 23 » Să vă pregătiţi pentru...EXCOMUNICARE!
1:43 PM
Să vă pregătiţi pentru...EXCOMUNICARE!

 http://www.glasulstramosesc.ro/cfb/SCHIMATICI.jpg

motto: "Cât timp Bisericile locale oficiale colaborează cu ecumenismul, folosindu-se de „bunăvoinţa” acestuia, ortodocşii cu adevărat credincioşi lui Hristos vor fi etichetati ca „sectari”, care se rup de la curentul comun, oameni „periculoşi” pentru pacea şi ordinea publică. De aceea ei vor fi prigoniţi (II Tim. 3, 12; Apoc. 13, 7). Sectele vor fi numite „adevărate”, iar adevărata Ortodoxie va fi prigonită ca o „sectă” - Arhimandrit Serafim Alexiev

Iată ce se întamplă prin Patriarhia Rusă:

Pedeapsă capitală: noi afurisiri în Patriarhia Moscovei pentru poziţii anti-ecumeniste - articol de pe lumea-ortodoxa.ro

La data de 8 august, în cadrul adunării eparhiale a eparhiei de Tulcin şi Braţlav (Ucraina), a fost luată decizia de excomunicare a unei creştine de rând „pentru păcatul clevetirii Întâistătătorului BORu şi pentru încercările de încălcare a unităţii canonice a poporului lui Dumnezeu în parohie”, conform religion.in.ua. Propunerea de a o excomunica pe Elena Şveţ a venit din partea „unor preoţi blagocini”.

În nota informativă a eparhiei se menţionează că ea condamnă întâlnirea dintre papa Francisc şi patriarhul Moscovei Kirill, numind-o drept trădare a Ortodoxiei. Decretul de excomunicare a fost semnat de mitropolitul Ionatan (Eleţkih), cunoscut ca ucenic al unuia din marii eretici-ecumenişti ai secolului trecut, mitropolitul Leningradului Nicodim Rotov, care la vremea sa a murit în braţele papei. Un alt ucenic al acestuia este şi patriarhul Kirill.

Câteva săptămâni mai devreme, la data de 19 iulie, mitropolitul Ionatan l-a afurisit din acelaşi motiv pe preotul Serghie Jebrovski, parohul bisericii din satul Lâsaia Gora din care face parte şi Elena Şveţ. Cei doi vor fi excomunicaţi până la „pocăinţă publică”.

Afurisirea, care este pedeapsa supremă în Biserica Ortodoxă, a fost aplicată în luna aprilie egumenei Daniela din Viatka (nordul Rusiei), care l-a susţinut pe duhovnicul mănăstirii când acesta a întrerupt comuniunea cu patriarhul Kirill pentru propovăduirea eresului ecumenist.

La noi, încă nu s-a ajuns aici, însa se pregăteşte de zor terenul şi e din ce în ce mai aproape.

Acum câteva minute in direct pe B1 TV stire despre protestul anti-ecumenism din data de 30 august. Se prezintă trunchiat câteva secvenţe din înregistrarea cu monahul care dă anatemei pe eretici, după care este invitat in direct prin telefon marele teolog dogmatician George Becali să ne spună ce parere are. Acesta, citind de pe o foaie, pentru că vorbea foarte cursiv, lucru neobişnuit la el, ne spune că acest protest este un atac la Biserică si la patriarh, sustinut de grupări oculte de răzvratiţi schismatici care actionează pe internet si nu numai pentru ruperea Bisericii. Ne mai spune ca patriarhul Daniel a fost aplaudat la Sfântul sinod din Creta unde a avut "cea mai ortodoxă activitate"...cum o fi asta? şi ne mai spune că nepomenirea lui la Sfânta Liturghie înseamnă schismă...

Concluzie: toti cei care spun de patriarh că ar fi eretic, că sinodul din Creta ar fi tâlhăresc, că cei 25 de ierarhi ar fi eretici, sau care propagă pe internet aceste idei sunt ERETICI SI SCHISMATICI!

Slavă Ţie Doamne, Slavă Ţie!

Categorie: Ecumenism | Vizualizări: 3945 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: prigoana, ecumenism | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar