Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » Octombrie » 11 » Să râdem sau să plângem? Preotul Darius Radoi ne amenință pe email
1:13 AM
Să râdem sau să plângem? Preotul Darius Radoi ne amenință pe email

După cum ați putut vedea zilele trecute, am postat un filmuleț făcut public pe youtube în care un preot era în fruntea alaiului cu nuntași. În același articol este și un fragment din cartea părintelui Nicodim Măndiţă - Vămile Văzduhului- despre jocuri, în ni se spune clar că: jocurile pe la cîrciumi, de prin case particulare sau publice sunt lucrări idolatre, drăceşti, satanice; iar cumetriile, nunţile, patroanele şi sărbătorile cu muzicanţi lumeşti, cîntece curveşti şi jocuri sau horă, sunt prăznuiri drăceşti care scot din Biserica lui Hristos şi din Împărăţia lui Dumnezeu pe creştinii şi creştinele care joacă ori participă, sau privesc acolo. (Cazania 23 aprilie, Mt. 7, 26-27; 8, 12)

Iată că astăzi primim un email de la respectivul preot în care ne spune următoarele:

''Bună ziua! Sunt "preotul ecumenist din fruntea alaiului! " vă rog să retrageti de pe pagină acest articol pentru că scrieti în necunoştintă de cauză! Respectivul dans are o traditie care este dacă vreți o prelungire a "Isaia dănțuieşte " din ritualului  Tainei Căsatoriei!!! Nu ştirbiți perenitatea satului autentic românesc şi unitatea dintre preot şi biserică. De dat cu pietre îi uşor! În cazul în care nu va fi şters acest articol vă v-oi da în judecată pentru mărturie nefondată , abuz ,demigrare şi violarea intimității! Vă mulțumesc pentru întelegere şi vă invit să vedeți cu adevarat cum ii o nunta la sat! Doame ajută!''

Dumnezeule mare! Draga domnule Radoi, a spune că țopăiala aceia împreunată cu taraful stradal este o prelungire a Tainei Căsătoriei, este o cumplită HULĂ. Cum v-am violat intimitatea...''părinte''? Și cum v-am ''demigrat''? Cât despre ''mărturia nefondată'' nu știu la ce vă referiți, în fapt dvs sunteți ecumenist adică ERETIC, prin faptul că pomeniți un episcop ERETIC, să nu mai vorbim de hulele pe care le faceți la adresa Tainei Căsătoriei.

 

Citiți vă rog și:

'Preot'' ecumenist în fruntea alaiului de nuntă.

Vizualizări: 1391 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1
Popa ecumenistu (dansatoru) daca nu incetezi cu erezia te dam noi anathema!!!
avatar