Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » Februarie » 14 » Să ne rugăm pentru părintele Ioan Miron din Turdaş - jud. Alba. Este chemat la judecată de ecumenişti pe 23 februarie
10:24 AM
Să ne rugăm pentru părintele Ioan Miron din Turdaş - jud. Alba. Este chemat la judecată de ecumenişti pe 23 februarie

http://www.glasulstramosesc.ro/Pics/parintele_Ioan_Miron.png

     Ați văzut vreodată ca un preot să se descalțe când intră în Sfântul Altar pentru a sluji Sfânta Liturghie și se încalță cu niște papuci speciali, pe care îi folosește doar în Sfântul Altar? Eu am văzut, pentru prima oară în viața mea, când am slujit cu părintele Ioan Miron.

    Părintele Ioan este un foarte bun cunoscător al Pidalionului, al Sfintelor Canoane ale Bisericii, pe care le studiază zilnic și trăiește și slujește lui Hristos fără abatere de la ele. Vor avea mult de furcă cei de la Alba-Iulia, căci nu va accepta să fie anihilat în mod necanonic. Nu au argumente împotriva lui. El ferește Biserica de schismă, ar trebui lăudat. Însă ei vor să îl mazilească.

    Părinte Ioane, îți transmit cuvântul Preasfințitului Longhin: ”toți cei care vor încerca să te caterisească nu vor reuși, ci ei vor fi caterisiți de Duhul Sfânt!”
    Părintele Ioan a întrerupt pomenirea ierarhului ecumenist Irineu de multă vreme, dinainte de Sinodul din Creta, pentru multiplele abateri de la dreapta credință ale acestui ierarh. Acum părintele Ioan va merge să primească pe merit cununa de mărturisitor al lui Hristos.

   Se vor afla față în față: trimișii ierarhului ecumenist Irineu și părintele Ioan (un om în care este viu Hristos-Domnul Cel prigonit și răstignit de ecumeniști).

Voi fi personal alături de el, cu ajutorul lui Dumnezeu.

pr. Ciprian Staicu

| Prieteniisfantuluiefrem.ro

Categorie: Parintele Ioan Miron | Vizualizări: 11337 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: ecumenism, sinodul din creta, parintele Ioan Miron | Rating: 4.2/4
Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1 Antonio Stanca • 11:16 AM, 2017-02-15
Ne rugam pentru parintele Ioan.
Slava lui Hristos Dumnezeu!
avatar