Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2019 » Ianuarie » 13 » ProTV face propagandă implantului cu cip. Care mai puteți și aveți ochi de văzut și urechi de auzit, TREZIȚI-VĂ!
8:23 PM
ProTV face propagandă implantului cu cip. Care mai puteți și aveți ochi de văzut și urechi de auzit, TREZIȚI-VĂ!

''Încet-încet, după cartelă şi buletin de identitate, adică după “îndosariere”, vor înainta în mod viclean la pecetluire. Vor sili prin diferite mijloace viclene, pentru ca oamenii să primească pecetea pe frunte sau pe mână. Vor forţa astfel lucrurile şi vor spune: “Vă veţi mişca numai cu cartele; banii se vor desfiinţa”. Va da cineva cartela la magazin şi va cumpăra şi vânzătorul va lua banii din bancă. Cel ce nu va avea cartelă, nu va putea nici vinde, nici cumpăra. Pe de altă parte vor începe să facă reclamă “sistemului perfect”, pecetluirii cu raze laser cu 666 pe mână sau pe frunte, care nu se va vedea la exterior. În acelaşi timp la televizor vor arăta că cutare a luat cartela cutăruia şi i-a luat banii din bancă şi vor spune mereu: “Mai sigură este pecetluirea cu raze laser pe mână sau pe frunte, pentru că numai deţinătorul îşi ştie numărul lui. Pecetluirea este sistemul perfect. Celălalt nu-ţi va putea lua nici capul, nici mâna şi nici nu-ţi va vedea pecetea”. - Sfântul Paisie Aghioritul

 

Pe la începutul anului 2017, la aproape un an de la ''sinodul'' antihristic din Creta, același ProTV îndemna oamenii să meargă la biserică  (cel puțin ciudat pentru un post de televiziune total anticreștin) chemând în direct un preot ecumenist carismatic, frate de scenă cu ereticul Constantin Necula.

Iată, au trecut 2 ani de atunci, iar situația s-a ''așezat'' oarecum, majoritatea mirenilor rămânând în comuniune cu ereticii ecumeniști, otrăvindu-se frecvent din potirul lor.  Acum au trecut la nivelul următor, prezentând implantul cu cip ca pe ceva extrem de necesar și interesant.

 

Citiți vă rog și:

De ce nu trebuie să intrăm în bisericile ortodoxe unde se propovăduiesc pe faţă sau în ascuns învăţături ecumeniste

Sensul duhovnicesc al acceptării buletinului biometric şi în general al îndosarierii electronice

Unde vor ajunge preoții și mirenii care primesc documentele electronice...? Care mai puteți și aveți ochi de văzut, treziți-vă!

Despre preoții cu documente electronice, ''fiara'' de la Bruxelles, cartea morții, apostazie, antihrist...

Drumul spre PECETLUIRE. Iată și „BENEFICIILE”: S-a inventat un NANOCIP care VINDECĂ orice RANĂ printr-o singură atingere

Dacă are cineva urechi - să audă! Despre eliminarea banilor cash - documente electronice - pecetea antihristului

 

 

 

Categorie: CIP | Vizualizări: 4080 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar