Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » Ianuarie » 7 » Prigoană la Mănăstirea Lacul Frumos. Pseudo-starețul Sebastian: "Să iasă toți dracii din voi. Aici nu e biserică, ieșiți de aici!"
1:07 AM
Prigoană la Mănăstirea Lacul Frumos. Pseudo-starețul Sebastian: "Să iasă toți dracii din voi. Aici nu e biserică, ieșiți de aici!"

http://www.glasulstramosesc.ro/Pics/man_Lacul_Frumos.jpg

După cum știm, adevărații slujitori ai lui Dumnezeu şi următori ai sfinţilor părinţi, din diferite colturi ale țării de câteva luni bune îndură prigoniri, abuzuri şi calomnii. Situaţiile diferă de la caz la caz şi metodele sunt diferite dar ordinele vin de la aceeasi instituţie, BOR ca şi entintate administrativă, fiind insuflate de către duhul antihristic şi satanicesc.
După o perioadă de câteva luni de acalmie, situaţia de la Mănăstirea Lacul Frumos, Vâlcea culminează prin evenimente dure şi măsuri extreme pe care Arhiepiscopul Varsanufie le introduce prin noul stareț Sebastian nu numai asupra monahilor ci şi asupra mirenilor care îi susțin pe mărturisitori.
Aşadar începând cu 1 ianuarie 2017, de la întronizarea sa şi până în prezent 06 ianuarie 2017, a dus o stare de prigoană şi tulburare asupra Ieromonahului Grigorie, a celor dimpreună cu dânsul şi a mirenilor care îi sustin.
Astfel în data de 02 ianuarie, acesta a intrat în conflict cu două credincioase, cerându-le să se legitimeze, a zis precum că nu i-au cerut binecuvântarea ca să intre şi să se cazeze în mănăstire, iar mai târziu a împiedicat accesul altor două persoane, ţinând de poartă. Pe tot timpul schimburilor de cuvinte, starețul Sebastian a fost recalcitrant, folosind diverse invective la adresa credincioșilor.
Situații asemenatoare au avut loc în fiecare zi începând cu 02 ianuarie, restricţionând şi agresând verbal credincioșii şi fii duhovnicești ai Ieromonahului Grigorie.
Printre măsurile pe care le-au luat împotriva Ieromonahului Grigorie și a celor dimpreună cu dânsul au fost faptul că au schimbat yalele și părinții nu au mai putut avea acces la trapeză, la baie și chiar la magazia cu alimentele pe care ei le-au primit din partea celor care îi susțin. De asemenea introduc și vor mai introduce camere de supraveghere.
Un episod ridicol, care spune multe despre persoana acestui stareț Sebastian, este că a chemat poliția deoarece cu două zile în urmă au intrat în mănăstire 2 persoane fără buletin. Astăzi 6 ianuarie, după obișnuitul schimb de replici și interzicerea accesului in mânăstire și legitimarea fiilor duhovnicești ai părintelui Grigorie, adevărații credincioși au fost întrerupți de la slujba Acatistului de către un politist, care a zis: "Ce-i cu voi aici? De ce nu sunteți în biserică? Ce, părintele slujește unde vrea el, chiar și la WC?" Imediat a intrat și Sebastian foarte tulburat urmat de o gloată de pseudocredincioși și după cum s-a exprimat un martor, l-a pocnit de-a binelea de mai multe ori pe părintele Grigorie cu busuiocul plin cu apă, dar și pe ceilalți credincioși și s-a exprimat așa: "Să iasă toți dracii din voi. Aici nu e biserică, ieșiți de aici!"
După roade îi vom cunoaște. Ce fel de duh va mână, fațarnicilor? Care încuiați Împărăția Cerurilor înaintea oamenilor, nici voi nu intrați nici pe alții nu îi lăsați, prin hotărârile blestemate ale pseudosinodului din Creta și prin blestemata ascultare sau obediență pe care o faceți față de stăpânitorul acestui veac și de antihrist.

Sursa: Facebook

Presiunile asupra Mărturisitorilor de la Mănăstirea Lacul Frumos - Vâlcea se intensifică. Astăzi în mănăstire vor fi instalate camere de luat vederi și cel mai probabil microfoane pentru a fi înregistrat tot. Ordin de la Arhiepiscop care este plecat în concediu peste hotare. Și-a luat "prietenii" și a plecat. Mai nou am aflat că programul lui este de maxim 2 ore duminica la Liturghie, în rest de duminica după-amiaza și până sâmbătă seară este plecat "să se relaxeze". De fapt când era la București mi-a spus că așa își va face programul când va ajunge "șef" peste o eparhie. Și iată s-a ținut de cuvânt.
De ar lua pauză și de la răutate cum își ia de la "muncă" bine ar fi, dar nu. Trăiește doar pentru a face rău oamenilor.
Mărturisitorii de la Mănăstirea Lacul Frumos sunt din ce în ce mai hăituiți, ținuți fără hrană, fără a avea dreptul la igiena (baia este încuiată, ca și trapeza de altfel) REZISTĂ, REZISTĂ PENTRU CĂ DUMNEZEU ESTE CU EI. Să fim și noi alături de niște oameni cu adevărat credincioși, care vor fi filmați și înregistrați 24 de ore din 24.

Sursa: Mihaela Ion

 

Categorie: Schitul Lacul Frumos | Vizualizări: 5304 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 4.4/5
Total comentarii : 2
avatar
0 Spam
1
pseudo-ierarhii care au semnat documentele din Creta, lepadandu-se de Adevarul Hristos, practice au ales ca sa slujeasca satanei ! deci ei forteaza preotii ca sa continue pomenirea ramanand sub ascultarea lor si tinand si pe credinciosii care participa la liturgie sa ramana sub ascultarea ereticilor ! astfel ca duhurile necurate ale ereticilor se transmit credinciosilor prin preotul care pomeneste pe eretici ! urmarea poate fi dezastruoasa deoarece aceste duhuri necurate vor intuneca simtirile crediciosilor, le vor mutila astfel incat ei pot accepta unirea cu catolicii, lucrul acesta li se va parea normal !!! PREOTII POMENITORI FAC ASADAR LUCRARE SATANICA, TRANSMITAND DUHUL ERETIC DE LA PSEUDO-IERARHI LA CREDINCIOSI !!!!!!!! FEREASCA DUMNEZEU !!!!!
avatar
0 Spam
2
Fiii întunericului au ajuns să fie mai îndrăzneți decât fiii Luminii. Cine mai poate spune că nu vede SFÂRȘITUL foarte aproape? Iată că așa-zișii monahi Îl prigonesc iarăși pe Hristos. Este scris că cea mai grea pedeapsă o vor primi preoții din veacul al 8-lea, pentru că nu mai slujesc lui Hristos  - după cum se vede aici! -, ci propriilor interese. „Turma mică” pe care o pomenea Hristos, este, după cum bine vedeți, cu adevărat mică, și este mică nu că așa a dorit Hristos să fie, ci pentru că doar atâți creștini adevărați au mai rămas. Nu se văd a fi nici măcar 10% din credincioșii ortodocși în această „Turmă mică”. Deci cuvântul lui Hristos s-a împlinit din nou și o să se împlinească până la Sfârșitul lumii. Chiar ni se atrage atenția în Noul Testament că va trimite Hristos o încercare căreia nu-i va putea face față toți cei care n-au iubit adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea. Iată încercarea, dar inimile lor s-au împietrit în asemenea hal încât nu pot încă să revină în bunele simțiri ortodoxe. Aceasta-i adevărata față a creștinilor ortodocși la acest moment. Sfinții Părinți ne spun că unii își vor reveni în ceasul al unsprezecelea. Domnul să ne ajute pe toți să ne mântuim. Doamne ajută !
avatar