Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » Aprilie » 6 » Prigoană la Mănăstirea Frumoasa din Iaşi. Măicuţe evacuate cu forţa pentru că sunt împotriva "sinodului" din Creta
3:32 PM
Prigoană la Mănăstirea Frumoasa din Iaşi. Măicuţe evacuate cu forţa pentru că sunt împotriva "sinodului" din Creta

http://www.glasulstramosesc.ro/art/foto/manastirea_frumoasa.jpg

"În vremea aceea, monahii vor îndura mari strâmtorări din partea ereticilor, iar viaţa monahală va fi luată în batjocură. Obştile monahale vor fi sărăcite, numărul monahilor se va împuţina. Cei rămaşi vor îndura silnicii." - din profeţia Sfântului Anatolie al Optinei

Categorie: Man. Frumoasa | Vizualizări: 32186 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: man Frumoasa, maicute evacuate, sinodul din creta | Rating: 4.0/15
Total comentarii : 7
avatar
0
1 Ortodoxie_sau_moarte • 4:31 PM, 2017-04-06
Doamne, cata ura au turbatii de eretici ecumenisti. Doamne Iisuse Hristoase intareste-le pe cele doua maicute!
Poate asa se mai trezesc si din fratii nostri care dorm, vazand atatea nelegiuiri...
avatar
0
2 Doina • 7:24 PM, 2017-04-06
Se spune in Sf. Scriptură: De aceea, după roadele lor îi veţi cunoaşte.
Luminează-i Doamne și intoarce-i la pocainta!

Dumnezeu sa le Ocroteasca pe maicute!
avatar
0 Spam
3 Simu Romulus Ovidiu • 1:31 PM, 2017-04-08
cry
avatar
0 Spam
4 Simu Romulus Ovidiu • 1:31 PM, 2017-04-08
Doamne Ferește
avatar
0 Spam
5 Vlad Berliba • 4:47 PM, 2017-04-09
Nu deznadajduiti. Biserica Autocefala a Antiohiei ii spune intalnire iar Biserica Autocefala a Bulgariei ii spune Festival la ceea ce dumnevoastra numiti "sinod".
avatar
0
6 Gabriel • 1:08 AM, 2017-04-10
Chiar daca n-au fost la sinod, asta nu inseamna ca nu sunt ecumenisti. Nu accepta sinodul talharesc dar il pomenesc pe Bartolomeu ca si cum ar fi ortodox.  Nadejdea numai la Dumnezeu!
avatar
0
7 vberliba • 8:22 AM, 2017-04-10
Pai asta cred ca e important pentru o atitudine echilibrata si nedusmanoasa. Totul porneste de la a intelege unde e dreptatea, pornind de la o ancorare in concret. Termenii sunt importanti pentru ca nu poti purta o discutie in care sa sustii ceea ce crezi si intelegei fara sa ai o proprietate a termenilor.

Deci nu a fost sinod. Intalnire, Festival dar nu sinod. Ori asta nu ii da nicio putere, nu se poate constitui nimeni pe baza a ceea ce s-a discutat acolo sa sustina un punct vedere. Cei care au agreat si traiesc cu impresia ca au participat la vreun sinod e evident ca sunt amagiti, traiesc in imaginatia proprie si s-au desprins de realitate.

Faptele de milostivire sufleteasca spun sa indrepti pe cel pacatos si sa inveti pe cei nestiutori si nepriceputi. Cred ca argumentele sunt foarte puternice pentru ca avem 4 biserici Autocefale care sunt sanatoase: Rusia, Bulgaria, Georgia si Antiohia. Ori, prin trupul lui Hristos suntem uniti cu aceste biserici. Aceasta unitate exista si Autocefalia vedem ca a pastrat 4 Biserici curate atat prin neparticipare la intalnirea din Creta cat si prin exprimarea intelegerii vis-a-vis de ce s-a intamplat la intalnire pentru a fi spre folosul tuturor celor care au inteles altceva.

Sigur ca exista si ierarhi care nu au semnat care pastreaza pliroma veghetoare a Bisericii una, sfanta, soborniceasca si apostoleasca.
avatar