Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » Iulie » 28 » Premierul mason Tudose vrea CU ORICE PREȚ LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII și îi numește IRESPONSABILI pe cei ce refuză să-și otrăvească copiii
1:47 PM
Premierul mason Tudose vrea CU ORICE PREȚ LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII și îi numește IRESPONSABILI pe cei ce refuză să-și otrăvească copiii

Premierul Tudose spune că situația actuală din România ar impune introducerea vaccinării obligatorii

Întrebat la Radio România Actualități, într-un interviu difuzat vineri, dacă situația actuală din România ar impune introducerea vaccinării obligatorii, șeful Executivului a răspuns: "Eu cred că da. Sunt și vaccinuri care se adresează unor boli care sunt transmisibile, deci acel părinte nu-și pune în pericol doar copilul lui, ci întreaga comunitate. Pe tot ceea ce înseamnă civilizație europeană, nord-atlantică, procentul trebuie să fie peste 95% din copii vaccinați. Iertați-mă, când noi stăm în jur de 50% suntem departe de lumea civilizată. (...) Fac o medie pe țară".

Totodată, Tudose a amintit că Legea vaccinării a fost "în primă lectură", joi, în ședința de Guvern.

"Nu rezolvă toate problemele (...) Pe de o parte, la un capăt al problemei se află sincopele în aprovizionarea cu vaccinuri. Apoi am constatat că și atunci când sunt n-au ajuns toate în timp util în toată țara. Apoi, după ce au ajuns în toată țara, atunci când au ajuns, nu toată lumea din sistemul de sănătate publică s-a preocupat suficient de bine să fie și copiii vaccinați și, în ultimă speță, au fost acei părinți iresponsabili — și îmi asum cuvântul — care invocând diverse pretexte sau diverse convingeri au considerat — copiii lor nu trebuie vaccinați", a spus Tudose.

Potrivit premierului, o lege a vaccinării "poate începe cu a asigura stocurile necesare".

"Mi-am asumat și ca proiect al Guvernului, dar și ca proiect personal revigorarea și reinventarea (...) Institutului Cantacuzino, să producem și noi vaccinurile noastre, apoi ele să fie distribuite, iar medicii să-și facă efectiv treaba. Nu se poate să avem județe cu un procent de sub 50% din copii vaccinați. Este absolut incredibil", a afirmat Tudose.

Chestionat când estimează că va fi pusă în funcțiune această lege, Tudose a răspuns: "Este o prioritate a întregului guvern, este o prioritate, repet. Cu cât mai repede, cu atât mai bine, dar să fie bine".

Totodată, șeful Executivului a precizat că are în vedere și alte măsuri pentru a fi crescută rata de vaccinare a copiilor.

"Am așteptat o lună de zile, să spunem, măsuri făcute doar la solicitări blânde. I-am solicitat domnului ministru să înceapă să folosească bisturiul, a început, am văzut (...) Vom trece la etapa următoare, dacă lucrurile nu funcționează, la un bisturiu mai mare. Mergem pe lanț în sus. Nu ne permitem să ne jucăm cu așa ceva", a mai afirmat Tudose.

| Agerpres

 

Citiți vă rog și:

Adjuvanții pe bază de aluminiu din vaccinuri PRODUC boli autoimune grave. Vaccinurile conțin cantități ENORME de aluminiu

Ca să înțelegem mai bine. Patriarhia Română SUSȚINE vaccinarea. Premierul mason ne amenință

Chiar și diavolul recunoaște. Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a ADMIS printr-o decizie că vaccinurile PRODUC BOLI GRAVE!

“Epidemia de rujeolă este, de fapt, doar o epidemie mediatică!” DE CE VACCINAREA OBLIGATORIE FRIZEAZĂ ABSURDUL TOTALITAR

De la libertate la NAZISM. Klaus Werner Iohannis, președintele României: ,,Vaccinarea TREBUIE să fie OBLIGATORIE”

Prin legea vaccinarii obligatorii se urmăreşte transformarea oamenilor din fiinţe gânditoare cu drept de decizie în vietăţi necuvântătoare

LEGEA ANTIHRISTICĂ A VACCINĂRII OBLIGATORII. BAGĂ ÎN PUȘCĂRIE PĂRINȚII ce nu-și vaccinează copiii și îi DECADE DIN DREPTURILE PĂRINTEȘTI.

Ce conţin vaccinurile? Un document al Centrului pentru Controlul Bolilor din SUA dezvăluie lista cu adjuvanţii

Persoanele vaccinate cu VACCINUL ANTI-VARICELĂ răspândesc BOLI INFECȚIOASE

„Istoria vaccinării - Un lanţ de ipoteze eronate” - POJARUL

Amenzi mari pentru părinţii care nu se reeducă în privinţa vaccinării. Alexandru Rafila vrea cenzurarea discuţiilor despre vaccinuri.

Dragi părinti, citiţi vă rog prospectele vaccinurilor după care hotărâţi dacă vă mai vaccinaţi sau nu copiii

Reacții postvaccinale la un bebeluș de patru luni...

Serie de conferinţe. Istoria vaccinării - Un lanţ de ipoteze eronate. Partea I: Variola

Documentarul VAXXED subtitrat in limba română

Vaccinurile si plombele dentare produc LEZIUNI asupra CREIERULUI. O înregistrare video arată prin microscop cum mercurul distruge neuronii.

Dr. Mihailescu Gavriil: Ce nu stim despre vaccinuri...

Recuperarea copiilor cu autism. Eliminarea metalelor grele introduse in organism prin vaccinuri.

Ce nu s-a spus despre vaccinuri?

Au început să recunoască. Corpul de Control al Prim-Ministrului: Vaccinurile, posibilă cauză a îmbolnăvirii copiilor din Argeș

Noile vaccinuri IGT vor altera în mod permanent ADN-ul uman

California devine primul stat care impune vaccinul adultilor: pedepse penale pentru cei care refuza

Virgiliu Gheorghe despre vaccinuri

Pliant Antivaccin

ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI

Sănătatea NU vine din seringă!

USA: Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) dezvăluie că vaccinarea contra gripei dă greș in jumătate din cazuri

’’Training-ul’’ medicilor pentru vaccinuri nu-i altceva decât îndoctrinare. Doctorilor nici nu li se spune ca Thimerosal-ul este mercur!

Statul Colorado trimite parintilor care sunt impotriva vaccinurilor ordin ilegal sa “isi inregistreze la stat copilul nevaccinat”

Un laborator italian a facut analiza continutului unui vaccin. Metale grele, nanoparticule, material radioactiv...

Director Ministerul Sănătătii: Daca părinții NU-ȘI VACCINEAZĂ COPIII se va aplica legea PROTECȚIEI COPILULUI adica NE VOR LUA COPIII !

INTERZIS LA TV: Actorul JIM CARREY este impotriva VACCINARII OBLIGATORII

 

 

Categorie: Vaccinuri | Vizualizări: 856 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar