Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » August » 25 » Pentru ce ne pregătim?
11:26 PM
Pentru ce ne pregătim?

http://www.glasulstramosesc.ro/cfb/bchs.jpg

GERMANIA: Populatia va fi obligata sa faca rezerve de hrana (10 zile) si de apa (5 zile)

Germania va adopta un plan de apărare civilă, primul de la sfârşitul Războiului Rece, care include şi obligaţia populaţiei să facă rezerve de hrană şi de apă, pentru mai multe zile, în cazul unui atentat sau al unei catastrofe informează AFP.
Planul, care pune accentul pe prioritatea sprijinirii trupelor de către civili, subliniază necesitatea de a consolida capacitatea de gestionare a sistemului de sănătate şi soliditatea clădirilor, urmează să fie adoptat miercuri de Guvern, potrivit Frankfurter Allgemeine Zeitung.

“Populaţia va fi obligată să aibă un stoc alimentar individual suficient pentru 10 zile”, potrivit publicaţiei, care citează un “proiect al Apărării Civile” elaborat de Ministerul de Interne.

De asemenea, fiecare familie va trebui să aibă apă potabilă pentru cinci zile.

Cititi mai multe la: Germania va adopta primul plan de apărare civilă de la sfârşitul Războiului Rece. Populaţia trebuie să-şi facă provizii de hrană şi apă

Cehia îşi îndeamnă populaţia să facă rezerve de hrană şi apă
Guvernul ceh face apel la cetățeni să-şi îmbunătăţească "auto-suficiența" și "siguranța alimentară" prin stocarea mai multor alimente, informează presa cehă.
Potrivit Israeli News Live, modul în care guvernul ceh le spune cetățenilor săi să "fie pregătiţi pentru cel mai rău scenariu" se referă probabil la o criză a hranei şi a apei, sau la un atac terorist de proporţii, sau la un dezastru nuclear. Președintele Cehiei vrea referendum cu privire la aflarea în UE și NATO Astfel, președintele ceh Miloš Zeman face presiuni pentru schimbarea legii prin care cetățenii pot să deţină arme. Cehii ar urma să deţină arme mult mai uşor decât până acum. Guvernul ceh a pregătit astfel un studiu de impact asupra unei eventuale crize alimentare. Raportul indică faptul că rezervele alimentare actuale sunt insuficiente pentru satisfacerea cererii în cazul unei crize alimentare la nivel global.
Cititi mai multe aici

Raed Arafat, secretarul de stat în MAI, susține că oamenii care locuiesc în zonele seismice ar trebui să aibă provizii de apă și mâncare neperisabilă pentru 3-4 zile, astfel încât comunitatea să-i poată susține pe cei care ar rămâne fără locuință în cazul unui cutremur, până când autoritățile se ocupă cu salvarea de vieți omenești.

„Pe noi ne-a şocat, a fost o ştire mare că nemţii au recomandat populației să-și facă provizii pentru 10 zile. Este o normalitate, mai ales în zone seismice", a declarat Raed Arafat la Digi 24, acesta dând exemplul Statelor Unite și al Japoniei. 

"Dacă se întâmplă așa ceva (un cutremur, n.r.), principalul rol al statului este salvarea de vieți și va fi concentrat pe acest lucru. Paralel cu asta, statul va fi concentrat pe refacerea tututor aspectelor guvernării, funcționării statului – utilități, comunicații, sisteme de coordonare. Toate aceste aspecte sunt prioritatea statului în caz de cutremur. Comunitatea trebuie să fie pregătită pentru o perioadă de cel puțin 2-3 zile să supraviețuiască. Dacă nu e nimeni rănit, dacă nu mai au casă, să aibă posibilitatea comunitatea respectivă să-și mențină oamenii în condiții cât de cât acceptabile, dar concentrându-se pe salvarea de vieți. Lucru care se întâmplă acum în Italia", a adăugat șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.


În urma apelului Guvernului Germaniei pentru cetățeni de a stoca hrană și apă , timp de 10 zile , iar anunțul că aceasta se pregătește să lase armata sa preia sarcinile poliției, se pare că Rusia, China și Statele Unite de asemenea , pregătesc cetățenii lor pentru război. Tonul dintre Est și Vest începe să devină tot mai aspru - Putin amenință cu un atac preventiv, iar forțele politice și militare puternice din SUA cer ca SUA să ucidă ruși în Siria deoarece aliații lor ISIS pierd războiul.
Mulți analiști se așteaptă la un viitor război NATO-Rusia, care va porni din Siria.

Acest lucru este în deplină concordanță cu profețiile biblice din timpul sfârșitului - care nu pot fi surprinzătoare , deoarece dezvoltarea este condusă de forțe iudeo-masonice: Scopul lor, intronarea lui antihrist. Ca întotdeauna, metoda lor este dialectica Hegeliană: Vest împotriva Est

[...]

Să ne aducem aminte ce spunea masonul Albert Pike pe la 1871:

” Al Treilea Razboi Mondial trebuie să fie instigat profitând de divergenţele cauzate de “ Agentura” Illuminati, între sioniştii politici şi liderii Lumii Islamice. Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala,  morala şi economica … Vom dezlănţui Nihilistii şi ateii şi  vom provoca un formidabil cataclism social care, prin toate grozăviile sale va arăta în mod clar naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a turbulenţelor cele mai sangeroase. Apoi, peste tot, cetăţenii, obligaţi să se apere împotriva minorităţii revoluţionarilor, ii vor extermina pe acei distrugători ai civilizaţiei, şi mulţimea, deziluzionata de creştinism, al cărei spirit deistic, din acel moment, va fi fără busolă sau direcţie, doritoare de un ideal, dar fără ştie încotro să-si indrepte adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adus în cele din urmă la vedere publicului.  Această manifestare va rezulta din mişcare generală reacţionară, dupa care va urma distrugerea atât a creştinismului cât şi a ateismului, ambele cucerite şi exterminate în acelaşi timp. „

Cititi va rog si: Francisc Satanicus il va proclama pe lucifer ca dumnezeu al noii religii mondiale pe 23 septembrie 2016

Ce e de făcut? Să ne simplificam viata, să strângem rândurile, să facem comunități creștine. Să luam legătura unii cu altii, nu e suficient să vorbim pe rețelele de socializare care de mâine pot cădea, împiedicând astfel comunicarea. Schimbați numere de telefon (acum cât încă se mai poate) cei ce sunteți în acelasi duh, sfătuiți-vă, întăriți-vă unii pe alții, rugați-vă să ne unească Dumnezeu.

Suntem puțini cei ce vedem/simțim aceste lucruri, vom fi și mai puțini, cernerea aproape s-a făcut, cel mai bine se poate vedea ce s-a întâmplat odată cu sinodul tâlhăresc. Se împlinesc profețiile sub ochii nostri. Bucurați-vă și vă rugați!

''Vă rog, stați în credința ortodoxă până la ultima suflare și vă veți mântui”. - Sfântul Kukșa al Odesei
 
 
Categorie: Vremurile din urma | Vizualizări: 3903 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: vremurile din urma | Rating: 3.7/3
Total comentarii : 0
avatar