Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2020 » Ianuarie » 16 » Patriarhia Română ține pasul cu cerințele antihristului. ECUMENISM, VACCINARE, CIPURI
3:32 PM
Patriarhia Română ține pasul cu cerințele antihristului. ECUMENISM, VACCINARE, CIPURI

Anul 2020 se anunță un an al marilor schimbări despre care am fost avertizați de mai bine de 2000 de ani.  ''Astăzi a citi proorociile e ca şi cum ai citi un ziar – într-atât de limpede e scris totul'' spunea Sfântul Paisie Aghioritul și iată că pe zi ce trece totul devine clar. După trădări repetate ale Dreptei Credințe pe la întrunirile consiliului mondial al ereziilor, la minciuno-sinodul din Creta și nu numai, pseudo-episcopii Patriarhiei Române în frunte cu ''acest diavol care e patriarhul ecumenismului'' după cum bine spunea Părintele Adrian Făgețeanu despre pseudo-patriarhul Daniel Ciobotea, s-au făcut lucrători în via antihristului punând umărul la împărația lui. Astfel au aruncat un popor întreg în iad prin trădarea credinței, în plină propagandă agresivă pro-vaccinare în care se pun tunurile pe medicii care spun adevărul despre otrăvirea prin vaccinuri, Patriarhia Română interzice preoților să vorbească împotriva vaccinării și chiar recomandă vaccinarea din motive terapeutice, iar acum odată cu discuțiile despre documentele cu cip, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei spune despre noile buletine: „Nu se pune nicio problemă. Problema cipurilor nu e o problemă cu relevanţă spirituală, religioasă, deci din aceasta perspectivă nu există o poziţie negativă a Bisericii. A bisericilor.. Adică nu am cunoştinţă ca vreo biserică din cele prezente să aibă vreo poziţie critică”. 

E evident că în mijlocul lor nu se mai află Hristos ci Veliar pe care îl slujesc cu obediență, ''de aceea: "Ieşiţi din mijlocul lor şi vă osebiţi, zice Domnul, şi de ce este necurat să nu vă atingeţi şi Eu vă voi primi pe voi. Şi voi fi vouă tată, şi veţi fi Mie fii şi fiice" (2 Corinteni 17, 18)

Feriți-vă de vicleana pecetluire!

 

Citiți vă rog și:

Trimisul satanei Francisc și fratele său iubit Daniel împreună lucrători în via antihristului. ''Biserica Ortodoxă Română'' unită cu Roma

Patriarhia ecumenistă insistă: părinții trebuie să-și vaccineze copiii. ''Biserica susține programele publice de vaccinare''

Ca să înțelegem mai bine. Patriarhia Română SUSȚINE vaccinarea. Premierul mason ne amenință

Broșură - LAGĂRUL ELECTRONIC. Preîntâmpinare duhovnicească asupra documentelor electronice

Aplicarea însemnării fiarei prin așa-zisa scanare de retină utilizată la documentele biometrice

Buletinul biometric = lepădare de Hristos! Fraților să nu ne amăgim, singura alternativă este REFUZUL!

''Când ridicați mâinile voastre către Mine, Eu Îmi întorc ochii aiurea, şi când înmulţiţi rugăciunile voastre, nu le ascult.''

De ce nu trebuie să intrăm în bisericile ortodoxe unde se propovăduiesc pe faţă sau în ascuns învăţături ecumeniste

Feriți-vă de emisiunile radio-TV așa-zis „creştine și spirituale”

Categorie: Vremurile din urma | Vizualizări: 4764 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 4.5/2
Total comentarii : 3
avatar
0 Spam
1 Adrian Manda • 3:55 PM, 2020-01-17 [Intrare]
Antihrist este cel care isi rezerva dreptul de a judeca pe altul de parca judecata ar sta in puterea sa , nu a lui Dumnezeu
avatar
0
2 Gabriel • 4:04 PM, 2020-01-17 [Intrare]
Preaînțelepte, uite ce spunea Părintele Adrian Făgeţeanu despre Patriarhul Daniel la Mânăstirea Lainici, în aprilie 2008:
[…]
Deci erezia Patriarhului Daniel ne duce pe toţi la dezastru… Dacă ascultăm de el, nimeni nu se va mântui. Aţi înţeles? De toate păcatele te poţi pocăi, de erezie nu. [...]
Eu vă dau următorul sfat: să nu bravaţi! Ce înseamnă „a brava”? Să spui ca Apostolul Petru „Doamne, dacă toţi Te vor părăsi, eu nu”, Dumnezeu ce i-a răspuns: „Nu va cânta cocoşul a doua oară şi te vei lepăda de mine de trei ori”. Ci să spui cu smerenie „Binecuvântate Doamne, învaţă-mă; Stăpâne, înţelepţeşte-mă să înţeleg; Binecuvântate Sfinte, luminează-mă! Doamne Dumnezeul nostru, Tu învaţă-mă, înţelepţeşte-mă, întăreşte-mă să nu Te părăsesc şi să rămân cu Tine şi cu Biserica strămoşească, Biserica Ortodoxă, să nu trec la erezia Patriarhului”. E clar?
„Dacă nu ceri de la Dumnezeu să te întărească, să te lumineze, degeaba îţi spune cineva verbal şi să te apuci tu singur să faci ceva. „Doamne, Tu învaţă-mă, înţelepţeşte-mă, luminează-mă şi întăreşte-mă, ajută-mă, să nu Te părăsesc, să rămân în ortodoxie, să nu mă las păcălit de acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”.
avatar
0 Spam
3 Viorica Vio • 12:30 PM, 2020-01-23 [Intrare]

URGENT!
Trimiteți catre Ministerul de InterneAdresa: Piața Revoluției nr. 1A Bucureşti
Cod. 00167 Departamentul Evidența Populației
Email: dgj_transparenta@mai.gov.ro Catre Ministerul de Interne
Stimată doamnă/Stimate domn,Având în vedere dispoziţiile europene din Regulamentul 2019/1157 şi, în particular, cele din proiectul de ordonanţă prin care se intenţionează ca elementele de securitate ale cărților de identitatesă fie aliniate cu cele ale pașapoartelor, astfel încât ambele tipuri de documente de călătorie să conțină un cip fără contact, securizat, cu fotografia și amprentele titularului,Subsemnatul/subsemnata (a) ……………………cu domiciliul în (adresa) :…………, vă aduc la cunoştinţă că refuz introducerea actelor electronice de identitate pentru următoarele considerente principale:
– dispoziţiile în cauză afectează în mod grav libertăţile cetăţeneşti din UE şi România(îmi afectează libertatea de gândire, conștiință și religie, libertatea de circulație, dreptul de a nu fi discriminat, etc) întrucât dispozitivele electronice de identificare şi biometria schimbă irevocabil relaţia între corp şi identitate astfel că o maşină (un echipament tehnologic) poate citi corpul uman şi astfel, datele sunt susceptibile de folosire ulterioară în diferite scopuri,
– reducerea vârstei de la care copiii vor fi obligaţi să obţină acte de identitate este o măsură exagerată conducând la afectarea gravă a vieţii private a copiilor.
Pe lângă acestea precizăm că nu putem accepta actul de identitate biometric deoarece acesta ne transforma într-un prizonier al sistemului electronic de supraveghere și control și, prin datele, simbolurile și cipul pe care îl conțin, ne îndepărtează de Dumnezeu și de credința creștin-ortodoxă.
Totodată, subliniem că alternativa la cardul electronic de identitate prevăzută la punctul 13 din proiect nu este rezonabilă întrucât menţionează un format nou pentru cartea de identitate simplă în condiţiile în care actualul format estes uficient de sigur şi fiabil.
Este imperios necesar ca autorităţile române competente să solicite derogări exprese de la forurile UE pentru cetăţenii români care doresc să îşi exercite dreptul la liberă circulaţie cu aceste acte de identitate simple (în actualul format), alternative nefiind sigură în lipsa unor astfel de consultări/derogări.
Considerăm necesară păstrarea formatului actual al cărţii de identitate ca o alternativă viabilă pentru cetăţenii români care îşi exprimă temerile privind potenţialul dăunător al actelor electronice de identitate şi care îşi manifestă dreptul la opinie în acest sens.Data                     Semnatura  Nota: Formularul trebuie trimis până la data de 23 ianuarie 2020 (inclusiv), iar cei care trimit prin poștă trebuie să ceară confirmare de primire.
avatar