Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Noiembrie » 21 » Părintele Elefterie Tărcuță: CARE MAI PUTEȚI ȘI AVEȚI OCHI DE VĂZUT ȘI URECHI DE AUZIT, TREZIȚI-VĂ!
11:02 PM
Părintele Elefterie Tărcuță: CARE MAI PUTEȚI ȘI AVEȚI OCHI DE VĂZUT ȘI URECHI DE AUZIT, TREZIȚI-VĂ!

http://www.glasulstramosesc.ro/art/adpic/parintele_Elefterie.jpg

Dacă ierarhii încă n-au realizat ce păcat săvârșesc, cât de evident păcătuiesc împotriva Duhului Sfânt, măcar noi să o facem.
Nu vă temeți că pierdeți comuniunea cu ierarhii căzuți, care ne închid calea Împărăției lui Dumnezeu. ''Vai vouă cărturarilor și fariseilor fățarnici! că închideți Împaratia cerurilor înaintea oamenilor, că voi nu intrați, și nici pe cei ce vor să intre nu-i lăsați.'' (Matei 23:13) Să ne temem să nu pierdem comuniunea cu Hristos, care ne avertizează: ''Astfel fiindcă ești căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea.'' (Apoc. 3:16). Știm că dacă un singur ierarh ar rămane în comuniune cu Hristos în toată lumea ortodoxă, Biserica este salvată. Iar cei care ascultă de ecumeniști, toți sunt pierduți și rămân în biserica satanei.

 

Categorie: Protos. Elefterie Tărcuţă | Vizualizări: 13919 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 4.4/16
Total comentarii : 8
avatar
0 Spam
1
Parintele Protosinghel Elefterie Tarcuta este un inger marturisitor trimis de BUNUL DUMNEZEU sa ne salveze sufletele!Sarut mana![color=blue] cry
avatar
1 Spam
2
Parintele e un sfant pe pamant trimis de Dumnezeu pentru a ne conduce pe calea cea buna spre mantuirea sufletelor noastre!!Doamne ajuta cry cry
avatar
0 Spam
3
Dumnezeu să ne ajute parinte.
avatar
0 Spam
4
DOAMNE AAAAJUUUUUUUTAAAA
avatar
0 Spam
5
Ne doare si plangem preasfintitilor,preotilor si preainalte patriarh,nu trebuie oare sa ne mai intrebam de ce am dus-o asa de greu si dupa parodia "revolutie" ca imi vine sa urlu nemaiauzind de mult pomenirea martirilor.....la sf.liturghii(nu chiar in toate bisericile)curajosilor care au iesit cu flori si piepturi descheiate pentru recapatarea demnitatii umane si crestine!!!Daaa,dar asi fi dorit ca alaturi de "curajosi,patrioti si cinstiti" sa fi fluturat si prapurele Sf.Biserici !Poate asa,prin "unitate" am putea scrie si trai istoria adevarata si curata a neamului si credintei poporului ROMAN .Nadajduiesc la fiecare clipa de rugaciune, ca ve-ti pastori cu frica de Dumnezeu si cu dragoste de mantuire turma aceasta asa de blajina,ascultatoare,iubitoare de adevar,milostiva si in acelasi timp vrednica de daruire si sacrificiu pentru respectarea Patimilor Mantuitorului si salvarea sufletului de osanda ratacirii credintei.Asa sa ne ajute Dumnezeu!
avatar
0 Spam
6
Sa va dea Domnul sanatate si sa va pazeasca de viclenia diavolului sfinte parinteElefterie,sa tineti aprinsa faclia dreptei credinte platita de atatia martiri si sfinti, mostenita,invatata si respectata de mii de generatii preotesti.Iertati-mi balbaiala dar nu pot exprima tot ce doare si sufera sufletul meu !Imi amintesc cu tristete un proverb al unui drag si responsabil (fost detinut politic) profesor :"nu uita,peștele de la cap se strica da se curața de la coada".Curaj si nadejde "CA MARE ESTE DUMNEZEUL NOSTRU CEL CE A FACUT CERUL SI PAMANTUL"
avatar
0 Spam
7
Unde il mai găsim pe parintele Elefterie?
avatar
0 Spam
8
In ce oraș, sat sau comuna? Sa.l ocrotească Dumnezeu cu darul sau. Noi avem de suferit pentru ca suntem fara duhovnic. Ce ne facem?
avatar