Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » August » 24 » Papa Francisc il va proclama pe lucifer ca dumnezeu al noii religii mondiale pe 23 septembrie 2016 ?
4:32 PM
Papa Francisc il va proclama pe lucifer ca dumnezeu al noii religii mondiale pe 23 septembrie 2016 ?

Odată cu legalizarea ecumenismului ce a avut loc la sinodul tâlhăresc din Creta, super-memorandumul işi urmeaza liniştit agenda şi pregăteşte pentru luna septembrie o mega slujbă ecumenistă.

Iata ce putem citi pe beforeitsnews.com:

Intre 4 si 23 septembrie 2016, un eveniment major va avea loc în orașul vechi din Ierusalim. Acesta va reuni actori, artiști, muzicieni și persoane din mass-media din întreaga lume.
Lideri romano-catolici, musulmani, evrei se vor reuni pentru una dintre cele mai mari și mai lungi servicii interconfesionale din istoria lumii, chiar în orașul vechi din Ierusalim.
 

Serviciul va combina cele trei religii monoteiste sub un singur acoperiș într-o casă de cult pentru toți credincioșii. O parte a evenimentului va avea loc intre 5-11 septembrie și va reuni evrei, musulmani și crestini sub genericul "o pasiune pentru Ierusalim, în care ei vor coexista temporar sub aripile Celui Atotputernic."
 

O altă parte va avea loc lintre 12 si 23 septembrie. Organizatorii acestui eveniment, numit Mekudeshet, vor "sluji" timp de 11 zile. Acest lucru nu este bun și poate semnala începutul unei noi religii Mondiale la care Papa Francis lucreaza din greu pentru a se implini anul acesta.
 

Vaticanul este unul dintre susținătorii principali ai mișcării ecumenice din întreaga lume și din Israel. În ultimii trei ani, Papa Francis a lucrat neobosit pentru o nouă religie mondială, în care toate cultele sunt aduse laolaltă. [...]

[...] În luna februarie, Francis a avut o întâlnire de urgență cu Patriarhul Kirill al Rusiei pentru prima dată de la schisma din 1054. Francis a ajuns, de asemenea, la Patriarhul Bartolomeu din Turcia, în care ambii lideri si-au exprimat sprijinul pentru migranți și au cerut ca mai mulți migranți să intre în Europa.

În luna mai, Francis s-a întâlnit cu Al-Azhar din Egipt, care este liderul islamistilor sunniti. În ianuarie 2016, Francis viziteaza cea mai mare sinagoga din Roma. În luna iunie, el a cerut mobilizarea armenilor.

În luna iulie, Francisc a fost forța motrice din spatele unei ceremonii în S.U.A. numită "Împreună", organizată pentru a aduce pe toți creștinii în fața obeliscului inalt de 6660 inch, falusul lui Osiris, pentru închinare. Unul dintre cele mai importante simboluri pe care le-am văzut in 2016 la  evenimentul "împreună"
a fost Ouroboros, sau șarpele care isi mănâncă  propria coadă. Cea mai veche legenda a Ouroboros este asociata cu Osiris și fiul său, Ra.Ouroboros este un simbol ocult care indică sfârșitul unei ere, sau sfârșitul timpului. În ocultism, capătul unei ere are ca urmare, o resetare (un nou inceput)  adus de un eveniment cataclismic. În acest caz, Ouroboros reprezintă întoarcerea lui Osiris ca să locuiască in Templul lui pe pământ. Faptul că acest simbol a fost pus pe ecran  pe tot parcursul evenimentului "împreună" 2016 ne arata adevarata fata demonica a organizatorilor.

Recent, Francis s-a folosit de moartea unuia dintre preoții săi din Franța să invite musulmanii în catedrale creștine și biserici pentru închinare.

Atunci când Francisc a venit în America în septembrie anul trecut, am văzut un impuls major spre ecumenism. Ceea ce poate nu știți este că itinerariul lui Francisc care a început la 23 septembrie 2015 este rezultatul a ceea ce sa întâmplat la 23 septembrie 1959, când Papa Ioan al 23-lea s-a rugat pentru începutul Vatican II. Papa Francis pregătește chiar acum, cu adevărat, noua credință, din care sa facem toti parte.

Vă rugăm să rețineți: Acest videoclip nu este menit să stabilească o dată, doar să sublinieze faptul că o întâlnire ecumenista, una dintre cele mai mari și cea mai de lungă durata, se va întâmpla intre 4-23 septembrie 2016. Acest lucru pare să coincidă cu Arcul de Triumf, care va fi ridicat în New York City, intre 11-26 septembrie 2016. De asemenea, există o dezbatere despre când s-a rugat Ioan XXIII  pentru Vatican II. Unii istorici sugerează că a fost 9/23/1959, care a fost primul an în care Ioan al XXIII-lea a introdus Vatican II la Colegiul Cardinalilor. Alții sugerează că a fost 9/23/1962, chiar înainte de Conciliul Vatican II sa fie deschis. Cu toate acestea, acest lucru a fost în aceeași zi în care Ioan al XXIII-lea a primit diagnosticul de cancer. Un istoric documentat spune că Ioan al XXIII-lea s-a rugat la mormintele predecesorilor săi în acea zi, dar nu există nici un indiciu că s-au rugat pentru Vatican II.

Sursa: beforeitsnews.com   traducere Glasul Strămoşesc

 

Categorie: Ecumenism | Vizualizări: 74497 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: ecumenism, Lucifer, 23 septembrie 2016, noua religie mondiala, papa francisc | Rating: 2.9/11
Total comentarii : 191 2 »
avatar
0 Spam
1 Mihail Gavril • 8:07 PM, 2016-08-24
Din sfera premonitii, sau simtaminte:

- in anul 1 999 (atentie) a fost o eclipsa ciudata, cu cantec, cu bancnota de plastic speciala (sa se fi nascut Antihrist???)
- in anul 2011, in multe tari din intreaga lume (culmea chiar in 11 August, la 12 ani de la fastuoasa eclipsa) au inceput sa se auda racnete pe cerul multor state de pe glob (sa fi fost eliberat Lucifer???). Sfintii Parinti spun ca la varsta de 12 ani a Antihristului, Lucifer va fi eliberat din iad si va intra in 'gazda sa')
- tot in 2011, a fost lansat oficial windows 8, care are un urobor care-si tot mananca singur coada, si atunci cand porneste windows-ul, si atunci cand incarca o pagina sau un program si cursorul indica mereu cercul uroborului.
- conchizand, in anul 2012 a fost 'oficial' ''sfarsitul lumii'', sfarsitul erei, a crestinismului, a pestilor, a tot ceea ce a fost 'cica' vechi si 'prost'...  Sa fie oare ceva, ceva???
avatar
0 Spam
2 Teodor Ionut Insuratelu • 11:16 PM, 2016-08-25
Orice s-ar putea întâmpla, noi, creștinii ortodocsi nu trebuie sa deznădăjduim in Dumnezeu. In cartea Apocalipsei se spune ca Dumnezeu va scurta zilele pentru cei credincioși lui, adică cei credincioși nu vor gusta din chinurile celor care se închina fiarei si iarăși zice Hristos: "nu te teme turma mica"! Asa ca prin rugăciune ne vom putea izbavi de rele, iar in caz ca aceste lucruri sunt adevărate sa fim conștienți de purtarea de grija a lui Dumnezeu fata de oameni, iar daca acestea sunt falsuri, sa Îi mulțumim lui Dumnezeu ca ne-a scăpat de rătăcirea cea de pe urma. Doamne, ajuta!
avatar
1 Spam
3 Ehyeh ID • 8:14 AM, 2016-08-26
Latrati ca niste prosti, toti, si voi astia care a'ti editat subiectul, si tolomacii astia inculti care se intrec in comentarii ... De unde si pana unde ECUMENISMUL este 'lucrarea diavolului' ? Ori acest concept OUROBOROS ? E inutil sa convinga cineva de justetea anumitor actiuni pe niste habotnici si pragmatici si mai ales niste incuiati mintali si subiectivi pe deasupra, ca voi astia care va aratati impotriva ecumenismului ... Voi sunteti limitati si incapabili de schimbare ... Vedeti paiul din ochiul altora dar nu si barna din ochiul vostru !!! Nu aveti ochi si pt coruptia si marsavia actiunilor jigodiilor din fruntea bisericii voastre ortodoxe ?!! Toti mai marii din biserica ortodoxa sunt niste lepre de diavoli nesatui de acumulat avere, sarlatani si hoti care prostesc pe cei amarati pt a'i stoarce de bani ... Nu vedeti uscaturile din curtea voastra ?!!! Va sperie ideea de ecumenism pt ca va trebui sa dati socoteala altora pt actiunile voastre ! In momentul de fata furati si inselati ca niste ordinari in complicitate cu politicienii !! Pe voi nu va vede DUMNEZEU nenorocitilor ??? Va prefaceti ca nu vedeti ce jigodie este nenorocitul ala de SPAGOVEANU de la Constanta !!! Si cati ca el !!! [Si eu sunt ortodox, dar am ochiul si mintea sanatoasa si vad mizeria din randurile clerului...] Va numiti sfinti intre voi ca porcii, dar DUMNEZEU va vede si veti primi dupa faptele si inima voastra ticaloasa !!!
avatar
0 Spam
4 Alexandru Amoq • 10:18 PM, 2016-08-26
Very interesting.
avatar
0 Spam
5 Gherman Boldijar • 12:53 PM, 2016-08-27
Nu este frumos, și cred că nu ne șade bine să vorbim vulgar sau să jignim pe cineva. Cât despre mine vorbesc, nu m-a interesat niciodată, cum va venii lepădarea de credință! Cât despre Windows 8, nu am știut că are acest semn. Eu am Windows 7. UNA ȘTIU, că ce este scris, se v-a împlinii. Eu, am doar 8 clase, dar din câte cunosc și înțeleg eu biblia, știu să vă spun că sântem în pragul împlinirii acestui eveniment. Cât despre mine, zic, NU ESTE VORBA DESPRE RELIGII, pe timpu Anei Poukcher, erau închiși credincioșii; preoți ortodoxși, penticostali, baptiști, etc, toți acei care nu au vrut să se lepede de credința lor. Acum, Papa Francis, este catolic, normal, v-a încerca să fie o singură religie. Cred că, v-a susține că forma adevărată de închinare este cea catolică. Oricum v-a fi, știu să vă spun că sfârșitul, nu v-a fi, până când nu se vor implinii aceste cuvinte: 2Tes. c2 v 1-10"Cât privește venirea domnului nostru Isus Hristos,...... nu v-a veni înainte de a se descoperi fiul pierzări, potrivnicul care se ridică mai presus de tot cese numește Dumnezeu, sau vrednic de închinare........." În continuare, trebuie să se împlinească o serie de evenimente biblice. TREBUIE, să fim atenți, aceste lucruri se vor împlinii cât de curând.
avatar
0
6 Gherman Boldijar • 1:04 PM, 2016-08-27
Vaticanul, este Fiara din Apocalipsa. Nu se știe daca Papa Francis, v-a reuși să faca unificarea credinței. Știu să vă spun că dacă este hotărât de Dumnezeu, să se împlineasca în septembrie, se v-a împlini. Dacă nu se v-a împlinii, se v-a împlinii pe la sfârșitul zilei.  Săntem în a treia zi, dar nu știm la care strajă/gardă, v-a venii.
avatar
0
7 Charles Goodyear • 1:15 PM, 2016-08-28
https://youtu.be/Xjxnmhq0P6k https://youtu.be/QCbxWv8qckQ https://youtu.be/wcOPeOinItE https://youtu.be/zeMhwxQ2CRM https://youtu.be/ZBZP42-fLY4 https://youtu.be/Ecm8jt3IWDA https://youtu.be/Jgb33S2NTVQ 3https://youtu.be/dcpVrtv2t-M
avatar
0
8 Dana Gabriela • 8:22 PM, 2016-08-30
Domnule Ehyeh sau cum te-o chema...lamureste-ne cu un lucru:esti cumva mai destept sau mai teolog tu decat par.Dumitrtu Staniloaie.care a spus ca "ecumenismul este erezia ereziilor.."si cati alti sfinti parinti au mai spus acelasi lucru??Tu vii aici si faci afirmatii,pe ce baza,ma rog?Mi se pare mie,dar cred ca nu,sau tu ori faci pe prostul,ma scuzi de observatie,sau esti dusmanul ortodoxiei!Din doua, una!
avatar
0
9 Ionel Mare • 3:51 PM, 2016-09-03
Cineva a visat în 2000 ca Antihrist s-a născut și este in America antrenat de cel mai mare vrăjitor din lume
avatar
0
10 Marcel Balint • 10:28 PM, 2016-09-04
Băsescu, voi sunteți nebuni? Îmi place tare o vorba de-a lui Einstein: "Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul." Vi se aplică pe deplin. O zi bună.
1-10 11-18
avatar