Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Decembrie » 9 » Nici un tânăr să nu mai intre pe poarta vreunui partid politic. Acela ce se va duce, este un trădător al generaţiei sale şi al neamului.
11:29 AM
Nici un tânăr să nu mai intre pe poarta vreunui partid politic. Acela ce se va duce, este un trădător al generaţiei sale şi al neamului.

http://www.glasulstramosesc.ro/art/adpic/Illusion-of-Democracy.jpg

Ceea ce a mai fost, aceea va mai fi, şi ceea ce s-a întâmplat se va mai petrece, căci nu este nimic nou sub soare. (Ecl. 1:9)

 

Se apropie cu paşi repezi momentul în care românii se vor duce încrezători la urne pentru a-şi "exercita dreptul la vot". A fost o perioada in care s-au facut tabere, s-a scuipat venin între fraţi, s-a facut schimb de insulte, pentru că, nu-i aşa... trăim în democraţie. S-au văzut lozinci de genul "acum ai cu cine", "mândri că suntem români", "bunăstare şi respect" etc. Mă întreb, cât de naivi, ca să nu zic proşti, ne cred cei din partidele politice? Sau ar trebui să mă întreb: Doamne, cât de proşti suntem? Cel mai trist e atunci când vezi că oameni ce apăreau ca luptători împotriva sistemului, care susţin că sunt ortodocşi, aderă la partidele politice...

Pleacă-ai noştri, vin ai noştri!
E sloganul cunoscut;
Iarăşi am votat ca proştii,
Şi cu asta ce-am făcut?

Să ne amintim ce spunea mucenicul Corneliu Zelea Codreanu, acum mai bine de 80 de ani. Un text mai actual ca oricând.

"IZOLAREA POLITICIANISMULUI

Politicianismul infectează viaţa noastră naţională. Organizarea acestui tineret, în afară de necesitatea autoeducării, mai este necesară şi spre a-l feri şi izola de politicianism şi de infecţia lui. Coborârea infecţiei spre tineretul român înseamnă nimicirea noastră şi victoria deplină a lui Israel.
Mai mult! Această organizare a tineretului va rezolva însăşi problema politicianismului care nemaiprimind elemente tinere, va fi condamnat la moarte prin inaniţie, prin lipsă de alimentare. Lozinca întregii generaţii trebuie să fie: nici un tânăr nu va mai intra pe poarta vreunui partid politic. Acela ce se va duce, este un trădător al generaţiei sale şi al neamului. Pentru că el, prin prezenţa lui, prin numele lui, prin banul lui, prin munca lui contribuie la înălţarea puterii politicianiste. Trădător este acel tânăr, după cum trădător este acela care pleacă de pe frontul fraţilor săi şi trece pe poziţia inamicului. Deşi poate nu va trage cu propria sa armă, dar chiar dacă va aduce numai apă pentru a răcori pe cei ce trag, el este părtaş la uciderea acelora care cad din rândurile camarazilor săi şi deci trădător al cauzei.

Teoria care ne îndeamnă să intrăm toţi în partide, pentru a le fac mai bune, dacă zicem că sunt rele, e falsă şi perfidă. După cum de le începutul lumii curge, zi şi noapte, necontenit, prin mii de râuri, prin fluvii numai apă dulce în Marea Neagră şi nu reuşeşte să-i îndulcească apa, cin din contră se face sărată şi cea dulce, tot aşa şi noi în cloaca partidelor politice, nu numai că nu le vom îndrepta, dar ne vom strica şi pe noi.

[...]

Erau trei partide mai mari: liberal, averescan şi naţional ţărănesc. Pe lângă ele şi altele mai mici. În fond, nu exista între ele nici o deosebire. Numai formele şi interesele personale le deosebeau. Acelaşi lucru sub alte forme. Nu aveau nici măcar justificarea unor păreri deosebite. Singurul lor mobil sufletesc adevărat era: religia interesului personal, pe deasupra oricăror dureri ale ţării şi a oricăror interese ale neamului.
De aceea spectacolul luptelor politice era dezgustător. Fuga după bani, după situaţii personale, după avere şi plăceri, după pradă, dădea un aspect de duşmănie neasemuită, acestor lupte. Partidele apăreau ca adevărate cete organizate care se învrăjbeau, se mâncau şi se luptau unele cu altele pentru pradă.
Numai lupta pentru neam sau pentru orice ideal, care depăşeşte interesul, egoismul şi poftele personale, este blândă, cuviincioasă, nobilă şi fără dezlănţuire oarbă de patimi. În ea poate fi pasiune, dar nu patimă oarbă şi josnică.
Aspectul de vrăjmăşie şi de josnicie al acestor lupte putea fi o dovadă suficientă, că ele nu se dădeau în lumea unui ideal înalt şi sfânt şi nici în aceea a principiilor, ci în adâncul cel mai trist al celor mai neruşinate interese personale.
Lumea politicienilor trăieşte în lux şi în petreceri scandaloase, în imoralitatea cea mai dezgustătoare, pe spinarea unei ţări din ce în ce mai demoralizată. Cine să se mai ocupe de nevoile ei?
Politicienii aceştia cu familiile şi cu agenţii lor, au nevoie de bani. Bani pentru petrecere, bani pentru a-şi întreţine clientela politică, bani pentru voturi, bani pentru cumpărarea de conştiinţe omeneşti. Rând pe rând, cetele lor se vor năpusti şi vor spolia ţara. Aceasta va însemna, în ultimă analiză, guvernarea ei, opera de guvernare. Vor secătui bugetele statului, ale prefecturilor, primăriilor.
Se vor înfige ca nişte căpuşi în consiliile de administraţie ale tuturor întreprinderilor, de unde vor încasa tantieme, de zeci de milioane, fără nici o muncă, din sudoarea şi din sângele muncitorului istovit.
Vor fi încadraţi în consiliile bancherilor jidani, de unde vor primi jetoane, de alte milioane şi zeci de milioane, ca preţ al vânzării lor de neam.

Vor da naştere la afaceri scandaloase care vor îngrozi lumea. Corupţia se va întinde în viaţa publică a ţării ca o plagă, de la cel mai umil slujbaş şi până la miniştri. Se vor vinde oricui. Oricine va avea bani, va putea să-i cumpere pe aceşti monştri şi prin ei ţara întreagă.
De aceea, când ţara stoarsă nu va mai putea să le dea bani, vor ceda consorţiilor de bancheri străini, rând pe rând, bogăţiile pământului şi cu ele şi independenţa noastră naţională. O adevărată pletoră de oameni de afaceri se va întinde ca o pânză peste toată România, care nu vor mai munci, care nu vor mai produce nimic, ci vor suge vlaga ţării.
Acesta este politicianismul.
Jos, se vor întinde: mizeria, demoralizarea şi deznădejdea. Vor muri copiii cu zecile de mii, seceraţi de boli şi de mizerii, slăbindu-se astfel puterea de rezistenţă a neamului în lupta pe care o duce singur în contra poporului jidănesc organizat şi susţinut de politicianismul înstrăinat şi de tot aparatul de stat.
Cei câţiva oameni politici cinstiţi, câteva zeci, poate chiar conducători de partide, nu vor mai putea face nimic. Vor fi nişte biete marionete în mâna presei jidăneşti, a bancherilor jidani sau străini şi a propriilor lor politicieni.
Această batjocură, această demoralizare, această infecţie, va fi susţinută, pas cu pas, de toată falanga jidănească, interesată la distrugerea noastră, pentru a ne lua locul în această ţară şi a ne fura bogăţiile. Prin presa ei, care a uzurpat rolul presei româneşti, prin sute de fiţuici imunde, printr-o literatură atee şi imorală, prin cinematografe şi teatre provocatoare la desfrâu, prin bănci, Jidanii au devenit stăpâni în ţara noastră. Cine să se opună? Astăzi când ei sunt pregătitorii dezastrului şi apariţia lor e semnalul morţii noastre naţionale, cine să le apară în faţă?"

extras din: Corneliu Zelea Codreanu - Pentru Legionari

 

Categorie: Politicianismul | Vizualizări: 2206 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: politicianismul | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 2
avatar
0 Spam
1
Eu nu înțeleg ce anume te face sa crezi,ca oamenii care se duc la biserica si se declara ortodocsi,sunt oameni cinstiți?
De la patriarh pana la dascal,toti sunt șerpi.Daca nu exista prostia asta de religie,nu ar fi saracia asta in Romania,care este de fapt o tara bogată,nu ar fi existat atata prostie,incultura,hotie si prostituție.Daca nu exista prostia asta politicienii ar fi fost spanzurati in public pentru faptele lor si asa era corect pentru ei.
avatar
0 Spam
2
De asta pierzi tu credinta in Iisus Hristos ca fura patriarhul? Tu crezi ca toti care se duc la biserica traiesc si crestineste? Stiu ca au ajuns si in biserica tradatori .Uitate la sinodul din Creta sa vezi cati preoti sunt prigoniti din biserici ca nu vor sa fie ecumenisti, sa schimbe invatatura Domnului Nostru Iisus Hristos. Astia marturisitori care tin de invatatura lui Hristos fara sa se gandeasca ca maine nu mai au ce pune pe masa.Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci indreptarea lui! Politicienii + presedintele sunt simple marionete, adevaratii hoti sunt bancherii si evreii care se folosesc de ei pentru a ne fura bofatiile legal. Cand lau omorat pe Ceausescu ce sa intamplat? Nu tin cu Ceausescu, dimpotriva el a prigonit crestinii , ii baga in inchisori. Dar le era frica de el sa nu isi dea seama de adevarata comoara a Romaniei. ORTODOXIA!
avatar