Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » August » 16 » Metode de apărare împotriva iradierii...
4:04 PM
Metode de apărare împotriva iradierii...

http://www.glasulstramosesc.ro/pericol_de_radiatii.jpg

Eşti ORTODOX? Respingi sinodul tâlhăresc, vădesti ereziile acestuia? Spui adevărul despre Miscarea Legionară? Arăti cât de mult s-a infiltrat masoneria in ierarhia B.O.R.? Ai un blog cu adevărat anti-sistem urmărit de multi oameni? Esti un apărător al Sfintilor din temnitele comuniste? Scrii cărti despre ei? Ai organizat / participat la conferinte despre ei? Spui adevarul despre sionisti? Esti cu adevărat anti-ecumenist? Esti preot si ai intrerupt pomenirea ierarhului eretic? Sustii monahii si preotii prigoniti pentru dreptate? Iesi la proteste impotriva vaccinarii obligatorii, cipurilor, moscheii, ecumenismului si in general impotriva noii ordini mondiale? Ai cunoscut oameni care stiu multe lucruri ce n-ar trebui să fie cunoscute de goimi? Spui ADEVARUL făra retineri? Ai refuzat să-ti vaccinezi copiii? Ai refuzat cardul de sanatate? Ai de gând sa refuzi buletinul biometric?

Atunci ar fi bine să stii ce ne invata parintele Nicolae Grebenea...  :)

http://www.glasulstramosesc.ro/nicolae_grebenea.jpg

Iata un fragment din cartea sa Amintiri din Intuneric, pagina 665:

"Întoarcerea la Piatra
Pe 24 ianuarie m-am întors la Piatra Neamt, singur. Sotia a rămas să ajute fiicei noastre Mariana si sotului ei. Marti am fost chemat la Securitate de maiorul V. Asaftei care era cu problemele legionare. Mi-a cerut să dau o declaratie despre locurile pe unde am umblat de la ultima noastră întâlnire. El obisnuia să mă cheme din timp în timp, uneori venea si colonelul Stanciu. Acum colonelul Stanciu nu a apărut.
Am dat declaratia si am iesit putin la toaletă. Când am iesit maiorul Asaftei era foarte vesel si zâmbitor. Când m-am reîntors, l-am găsit discutând cu maiorul Alexandru Onu. Părea foarte multumit si m-a poftit să mai sed pe scaun, dar eu am refuzat căci mergând am observat că schiopătam de piciorul stâng.
Toate au tinut cam o oră. Ajuns acasă mi-am cercetat picioarele. La ambele vinele erau inflamate tare de la genunchi în sus.
Mi-am dat seama ce se petrecuse. Am luat imediat toate măsurile de apărare ce le cunosteam: ceai anticanceros; abur la fund din apă fiartă cu flori de fân; baie cu flori de fân, „cămasa spaniolă”, o cămasă de cânepă de la gât până la tălpi, muiată în zeamă de flori de fân fierte, stoarsă si îmbrăcată fierbinte, foarte repede urmată de acoperirea cu pătură si o plapumă timp de o oră si jumătate; dusuri reci la spinare, la genunchi si la solduri, separate de câte cel mult un minut; cufundări în apă rece de la 30 de secunde la 1 minut; semi-îmbăieri adică cufundarea în apă rece până la buric de la 20 de secunde la 1 minut; comprese la picioare cu infuzie sau decoct de coada calului; băi calde de plante la picioare; spălarea bine a bustului cu apă rece; stergerea în timpul noptii a întregului corp cu o cârpă muiată în apă îndoită cu otet.
Beam ceaiuri de două ori pe zi; aplicatiile de apă erau opt pe zi: cinci ziua, trei noaptea, variind de la o zi la alta. Bustul îl spălam zilnic împreună cu fata, cu apă rece.

Aceste aplicatii erau rezolutive si trebuiau să scoată orice rău din lăuntru corpului: stagnări, sucuri morbide, radiatii etc. Le făceam foarte regulat, de frică, cum am spus: cinci în timpul zilei, trei în timpul noptii.
La 18 zile, mi-au apărut între picioare niste bubulite rosii-stacojii care supurau usor, dar în câteva zile s-au spuzit. Am continuat aplicatiile. La o săptămână după ce au apărut primele bubulite, au mai apărut unele mai putine si mai mici. În câteva zile au dispărut si acestea. La 21 de zile de la începerea aplicatiilor am încetat a mai schiopăta. Ţin să spun că niciodată nu am avut bube pe mine. Foloseam ceaiul de urzică vie care mă scutea de buboaie sau ulcioare la ochi si de alte bube. Am continuat aplicatiile de apă fără întrerupere timp de sase săptămâni. Apreciind că n-as mai fi în primejdie, întrucât nu a mai apărut nimic, după sase săptămâni le-am întrerupt.
Se întelege ce se întâmplase.
Prietenii mei preotii Crisan si Pâslaru muriseră.
Bănuiesc că au fost iradiati. Eu eram viu.
Se va fi încercat aceeasi metodă: în scaun, la anchetă, pui o pilulă radioactivă, care transmite celui ce sade radiatiile. În sase luni efectul e sigur, dar la mine a fost un incident neprevăzut: am schiopătat imediat si deci am descoperit faptul secret. Cum? Nu stiu. Fie că radiatiile au fost prea puternice si au depăsit limita normalului, spre a fi lichidat mai repede, fie că sensibilitatea mea a fost mai mare si am schiopătat imediat; fie că Dumnezeu a vrut să mă salveze si m-a pus în situatia de a lua măsurile de apărare de mai sus. Poate si ei vor fi simtit ceva, dar nu au stiut ce să facă pentru apărarea lor. Metoda pe care am aplicat-o pentru salvarea mea foarte putini o cunosc.
Se astepta efectul iradierii, dar el nu venea. Timpul trecea si eu mă aflam în situatia dinaintea tentativei uciderii prin iradiere.
Colonelul Florea, cel ce fusese delegat cu conducerea anchetei în 1976, făcută celor trei indezirabili: preotul Constantin Crisan, preotul Nicolae Pâslaru si mie, la terminarea anchetei dădea asigurări sotiilor noastre că nu vom fi băgati în temnită, dar cu un ton care chiar atunci mă făcea să gândesc că el stie că mai sunt si alte metode ca să nu mai fim liberi si anume acelea de a nu mai fi deloc, adică de a nu mai exista.
După vreo cinci luni de la iradiere, un domn civil cam de vreo 50 de ani, pe care-l văzusem pe la Securitate, fără să-l cunosc personal, m-a oprit în stradă, m-a îmbrătisat, m-a pipăit la muschii bratelor si amical m-a întrebat:
- Ce faci, dragul meu? Cum te simti? Esti sănătos? Tu-le mama lor? Ce ti-au făcut?
- Asaftei a trecut putin măsura, am replicat. Însă eu nu înjur pe nimeni.
- Să stii părinte, că eu sunt un om credincios, poate mai credincios ca dumneata, a adăugat el, si ne-am despărtit.
Mi-am dat seama că acest om, probabil colonel (era în civil), e un om de proastă calitate. Dar că el a avut o misiune: să verifice starea sănătătii mele. Dar asta înseamnă că stiau mai multi de la Securitate ce s-a întâmplat.
Spre a împiedica o repetare a iradierii i-am spus lui Gheorghe Juncu că am fost iradiat dar am luat toate măsurile, că dacă se va mai repeta, imediat după aceea se va comunica acest lucru la Europa Liberă si voi anunta si pe Homusteanu, ministrul de interne care era ardelean de la Alba Iulia. Ştiam că Juncu era informator dar mă purtam cu el ca si când nu as fi stiut nimic. Eram sigur că va duce informatia la Securitate, ca ei să afle că va răsuna la Europa Liberă fapta lor, de o vor repeta. Dar ce s-a întâmplat până acum trec sub tăcere.
Numai dacă se va repeta voi anunta la Europa Liberă.
Toată grija lor era ca ceea ce fac rău să nu se audă, să rămână un secret. Şi se temeau mai ales de străinătate, dorind ca să nu afle metodele lor criminale. Deci erau constienti de gravitatea faptelor – si totusi le făceau. Într-atât se întunecase constiinta lor. Acest glas al lui Dumnezeu, constiinta, care constată calitatea morală a faptelor noastre, bune sau rele, a fost si în ei odată, dar acum s-a stins, nemaiascultând decât de ordinul primit.
"

Intre timp metodele de iradiere s-au perfectionat, insa e bine de stiut...

 

 

Categorie: Iradiere | Vizualizări: 3811 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: nicolae grebenea, iradiere | Rating: 4.6/7
Total comentarii : 3
avatar
0 Spam
1 Lică Baltag • 5:46 PM, 2016-08-16
Satana lucreaza tot prin oameni. Dar doar daca-l lasa Dumnezeu. Este bine de stiut toate aceste lucruri. Dar daca este sa se impiedice piciorul nostru de piatra, fie voia Domnului !
avatar
0 Spam
2 Costel Negrea • 7:28 PM, 2018-07-15
...,era f.simplu sa fii iradiat sub pretextul de a-ti face radiografie la plamini ti se aplica o doza de radiatii in functie de termenul de detentie si in cel mult un an-doi de la punerea in libertate te curatai.
avatar
0 Spam
3 Corina Baltag • 9:35 PM, 2018-07-15
Sfantul Parinte Paisie Aghioritul se bucura atunci cand auzea zgomot in gradina de langa chilie gandind ca poate a venit careva care ,,sa-l trimita'' mai rapid la intalnirea cu Dumnezeu. Dar cand auzea ca este vreun frate care il anunta ca-i vin pelerini in vizita, isi zicea ca n-a fost ceea ce spera dansul sa fie. Asa si noi, daca vor dori ,,baietii cu ochii albastri'' sa ne faca un pasaport catre Dumnezeu mai rapid decat cel firedc, atunci fie voia Domnului cu noi, caci tot ce da Domnul este bun. Speram sa fim pregatiti in conformitate cu acestea cuvantate. Doamne ajuta Glasule Stramosesc !
avatar