Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » Februarie » 16 » Mesaj pentru românii din Anglia: fraților veniți acasă! Homosexualii care au furat copiii lui Florin Barbu i-au trimis o scrisoare...
0:41 AM
Mesaj pentru românii din Anglia: fraților veniți acasă! Homosexualii care au furat copiii lui Florin Barbu i-au trimis o scrisoare...

Florin Barbu a postat un mesaj tulburător, o scrisoare de la cuplul gay care i-au luat în adopție copiii ”confiscați” de serviciile sociale britanice.

Astăzi am primit scrisoare de la copiii mei. Văzând acel plic mare cu adresa celor de la Social Services am deschis scrisoarea cu mâinile tremurând de emoție,când am văzut desenele copiilor mei lacrimile au început să curgă neîncetat. Apoi când mi-am revenit am constatat cu tristețe că desenul e tras la xerox și nu e nici măcar cel original desenat de mânuțele copiilor și acele foi nu sunt cele originale. Scrisoarea este scrisă de cei care au copiii,e foarte scurtă nu conține poze cu ei și nu scrie Diana personal decât că mă iubește și Andy că îi e dor de mine. Probabil așteptările mele sunt prea mari pentru ei, doream 10 foi în care copiii să îmi scrie ce fac și multe poze. Voi cei care aveți copiii mei vedeți durerea mea și a copiilor mei zi de zi și mă întreb de ce nu doriți să faceți mai mult să mă lăsați să îi văd, să mă lăsați să vorbesc cu ei la telefon….până voi câștiga la CEDO sau bunul Dumnezeu va va înmuia inimile să îmi dați copiii înapoi. Dumnezeu să vă lumineze gândurile și sufletele. Doamne Ajută. Această e scrisoarea tradusă în limba Română.

Sperăm că această scrisoare să te găsească bine din nou. Diana și Andy au avut un an bun și au făcut mari progrese. Au început școală la începutul lui septembrie și au fost foarte fericiți să își reîntâlnească colegii după lunga vacanță de vară. Diana are acum ceva mai multe teme după școală, inclusiv cititul zilnic, scrisul și teme la matematică o data pe săptămâna. Andy trebuie de asemenea să citească zilnic câte puțin și are o scurtă temă de scris o dată pe săptămâna care îl bucură. De asemenea se bucură de timpul de rugăciune la școală. Diana crește și este sănătoasă. Merge la dentist de 2 ori pe an că să îi monitorizeze cariile care sunt tratate. Andy de asemenea este sănătos și crește bine. Am vizitat litoralul englez pe perioadă verii și Diana și Andy au avut clipe minunate. Au petrecut un timp la o fermă într-o excursie, și le-a plăcut la nebunie să observe caprele și alte animale. Diana poate acum să înoate, iar lui Andy îi place la nebunie să petreacă timp la piscină cu un „taitel” care să îl ajute să plutească. Diana încă urmează cursuri de dans modern pe care le adoră. Andy încă se bucură să se joace cu mașinuțele și adoră să se plimbe cu bicicletă și să meargă cu scuterul la școală. Copiii au acum un album cu fotografii cu tine. Este mereu alături de patul lor și îl privesc frecvent singuri sau cu noi. Vorbim deschis despre trecutul lor și este mereu un loc mare pentru tine în inima lor. Diana și Andy sunt în siguranță și fericiți, iar noi vom face mereu ce putem mai bine pentru ei.

 

Vă reamintim faptul că Barbu se stabilise în Marea Britanie împreună cu soția sa, Claudia Racolța. Împreună au doi copii, Diana, acum în vârstă de 9 ani, și Andy, de 6 ani. În 2014 copiii au fost ridicați de asistenții sociali. După doi ani de procese – în care, la un moment dat, se cerea chiar arestarea tatălui natural – copiii au fost pierduți definitiv și dați în adopție unui cuplu gay din Marea Britanie. Acum, Florin Barbu își îndreaptă ultimele speranțe către CEDO. Un amănunt interesant este că statul român a fost acuzat de un judecător englez că a stat impasibil timp de doi ani, în ceea ce privește acest caz.

Citiți povestea lui pe FlorinBarbu.info

| OrtodoxINFO.ro

 

Categorie: Florin Barbu | Vizualizări: 4296 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1 Adriana Shahrokh • 5:14 AM, 2017-02-16
Va doresc multa tarie sufleteasca, rabdare si izbanda. Dumnezeu sa va fie alaturi! Statul roman trebuie sa se implice. Duceti-va la Protectia copilului in Bucuresti, aveti toate drepturile asupra propriilor copii.
Din suflet va doresc Dumnezeu sa va lumineze calea! Rugaciunile la Sfanta Fecioara sunt foarte puternice. Aveti toata increderea in puterea cerului! Doamne ajuta!
Adriana Shahrokh
avatar