Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » Noiembrie » 18 » Manifestații ecumeniste. Piesă de teatru jucată în... Catedrala Arhiepiscopală din Buzău. Printre aplaudaci, minciuno-episcopul Ciprian
6:25 PM
Manifestații ecumeniste. Piesă de teatru jucată în... Catedrala Arhiepiscopală din Buzău. Printre aplaudaci, minciuno-episcopul Ciprian

''Drept aceea, fiul meu, când vei vedea în biserică batjocorindu-se lucrarea dumnezeiască, învăţăturile Părinţilor şi orânduirea lăsată de Dumnezeu, să ştii că ereticii au şi apărut, chiar dacă pentru o vreme s-ar putea să-şi tăinuiască relele voiri sau vor strâmba pe nesimţite credinţa dumnezeiască pentru a izbuti mai bine, înşelându-i pe cei neiscusiţi.'' din PROFEŢIA Sfântului ANATOLIE al OPTINEI despre vremea când ERETICII VOR PUNE MÂNA PE BISERICĂ…

După concerte susținute prin biserici și catedrale, iată că a venit rândul pieselor de teatru. Oare la ce ne mai putem aștepta din partea ereticilor? Ecumenistă parodie!

Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei

''Luni, 13 noiembrie 2017, în ziua de prăznuire a Sfântului Ierarh Ioan Gură de Aur, Arhiepiscopul Constantinopolului, Compania teatrală „Zona” a prezentat, la Catedrala „Înălțarea Domnului” din Buzău, Spectacolul creștin Diaconița Olimpiada. La eveniment a participat Înaltpreasfințitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, alături de consilieri eparhiali, clerici, profesori și elevi de la școlile din municipiu.

Piesa este o adaptare după scrisorile Sfântului Ioan Gură de Aur către Sfânta Diaconiță Olimpiada, în interpretarea cunoscutei actrițe Ana Calciu și în regia lui Marian Popescu.

Acest spectacol și-a propus să arate evoluția duhovnicească a sfintei pomenite de Biserica Ortodoxă pe 25 iulie. Actualitatea textului adaptat constă în faptul că răspunde și marilor întrebări ale omului contemporan, aflat într-o continuă căutare spre împlinire și desăvârșire.

Cu acest prilej, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ciprian i-a oferit actriței Ana Calciu o diplomă de vrednicie și o icoană a Maicii Domnului, în semn de apreciere a contribuției sale remarcabile la promovarea culturii creștine și a spiritualității ortodoxe.

Evenimentul a fost organizat de Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul și se înscrie în seria de manifestări desfășurate în cadrul programului eparhial pentru tineret din 2017, intitulat Vade mecum, juvenis!.''

 

Citiți vă rog și:

Paula Seling, concert in Biserică. Printre aplaudaci, IPS Ioachim Băcăuanul...

Categorie: Ecumenism | Vizualizări: 1543 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 2.7/3
Total comentarii : 1
avatar
0 Spam
1
Toti Mirenii sunt vinovati pt ce se intampla Azi in Biserica Ortodoxa.De la Adolescenti,Studenti si indeosebi Intelectualii de orice Soi.Mai ales intelectualii care se bucura mai mult de o cafea sau un concediu ori pasiuni selective[boli psihice].De ce nu s-a gasit Nimeni sa impiedice aceasta Mascarada Teatreala?Vai si amar De cei care se inscriu la Unatc.Isi pierd viata in pacate si Bezna.
Insusi Dan Puric judeca aspru si scarbit...Teatrul de Azi.Dar 
cati inteleg Esenta?
avatar