Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Mai » 22 » Locuri sinistre – Parlamentul UE
1:19 PM
Locuri sinistre – Parlamentul UE

Încă de la finalizarea sa la 14 decembrie 1999, parlamentul UE a ridicat întrebări cu privire la structura sa.  Turnul principal, numit "corpul Louise Weiss", arată ciudat și modernist.  De ce pare că e neterminat?  Promotorii spun că reflectă "caracterul neterminat al Europei".  Cu toate acestea, unele cercetari pe această temă dezvăluie simbolismul întunecat și profund al clădirii. Arătând adevarata sursa de inspiratie din spatele contstructiei cladirii Louise Weiss, de fapt sunt expuse convingerile ezoterice ale elitei mondiale, aspirațiile lor întunecate și interpretarea lor din scripturile antice.
Clădirea Louise Weiss este facuta sa arate ca pictura "Turnul Babel" de Pieter Brueghel cel Bătrân din 1563. Povestea spune că Turnul Babel
nu a fost niciodată finalizat.  Așa că, Parlamentul UE continuă, practic, lucrarea neterminată a lui Nimrod, tiran infam, care construia Turnul Babel să sfideze pe Dumnezeu.  Credeți că acest lucru este o bună sursă de inspirație pentru o "instituție democratică"?

Nimrod și Turnul Babel


Povestea lui Nimrod și Turnul Babel apare în numeroase texte ale unor culturi antice, inclusiv ebraică, islamică, greacă și Cabala.  Nimrod este declarat a fi fondatorul și regele primului imperiu după potop. Împărăția lui include Babilonul (Babel), Uruk, Akkad și Calne.  El este cunoscut ca un rege care a adus tirania la oameni în timp ce încearcă să elimine credinta in Dumnezeu.
"Acum era Nimrod, care i-a invatat sa-l dispretuiasca pe Dumnezeu.  El a fost nepotul lui Ham, fiul lui Noe, un om îndrăzneț, și foarte puternic.  El i-a convins să
nu-l slaveasca pe Dumnezeu, si ca fericirea lor nu i se datoreaza Lui,  să creadă că a fost propriul lor curaj , care le-a creat acea fericire.  De asemenea , el a schimbat treptat guvernul în tiranie, văzând că nici o altă cale nu-i scoate pe oameni din frica de Dumnezeu, facandu-i dependenti de puterea lui ... Acum mulțimea era gata să-l urmeze pe Nimrod, si numai o mica parte lașă se supuneau lui Dumnezeu "
Conform Sfintei Scripturi, Babel a fost orașul care a unit umanitatea, toate vorbind o singură limbă, migrând din Est.  Era orașul de origine al lui Nimrod.  El a
decis că orașul ar trebui să aibă un turn atât de mare încât "vârful său ar trebui să fie în ceruri".  Cu toate acestea turnul nu a fost facut pentru închinare și a aduce laudă lui Dumnezeu, ci a fost dedicat slăvirii omului cu scopul de a-i face cunoscuti pe constructori.  Constructorii turnului spuneau: "Dumnezeu nu are dreptul sa aleaga lumea superioară pentru Sine, și să lase lumea de jos pentru noi;  Prin urmare , noi ne vom construi un turn, cu un idol in vârf care are o sabie, astfel încât să se vada ca suntem in război cu Dumnezeu ".
Dumnezeu, văzând natura blasfemiatoare a turnului, a dat fiecărei persoane să vorbească o limbă diferită, astfel nemaiputând să se înteleaga intre ei au abandonat
lucrarea si s-au imprastiat in intreaga lume.

 

Simbolismul Parlamentului UE


Prin urmare, construcția Parlamentului UE în imaginea Turnului Babel ne spune ca filozofia lui Nimrod a fost o idee bună, așadar să căutam asemanarile:
1.  O introducere treptată a tiraniei
2.  Eliminarea cultului lui Dumnezeu si introducerea dependenței de propria putere
3.  Toți oamenii vorbesc aceeași limbă și au aceeași religie
4.  Respingerea lui Dumnezeu si incercarea de a deveni dumnezei

 

Acestea sunt perceptele majore ale elitei oculte mondiale. Credinta lor se bazeaza pe ritualuri pagane, cultul Soarelui, considerand ca Lucifer este cel ce da lumina rasei umane si ca Dumnezeu este o forta care doreste sa pastreze oamenii in intuneric. Noua Ordine Mondiala vrea sa elimine credinta in Dumnezeu, sa introduca o singura limba si o singura religie (prin ecumenism) si sa schimbe democratia in tiranie…
 

Posterul interzis


Acesta este afișul oficial de promovare a Parlamentului UE:


Vedem oamenii din Europa reconstruind Turnul Babel.  Iată câteva puncte de reținut: În primul rând, avem o confirmare a faptului că aceasta clădire ’’Louise Weiss’’ a fost cu adevărat inspirata de Turnul Babel.  Afișul redă turnul exact ca in pictura lui Pieter Bruegel, arătând chiar si partea ruptă a fundației.  În al doilea rând, sloganul: "Europa: O Voce in mai multe limbi" făcându-se referire la faptul ca Dumnezeu le-a dat fiecaruia o limba diferita.  În al treilea rând, uita-te atent la stelele în partea de sus, sunt de fapt pentagrame satanisteAcest poster a fost interzis din cauza protestelor numeroaselor grupuri.  Este totuși revelator și demonstrează mentalitatea ezoterica a constructorilor Parlamentului Uniunii Europene.
 

Răpirea Europei


Aceasta statuie, stând în fața clădirii ’’Winston Churchill’’, se referă la mitologia antică și este una din cele mai vechi reprezentari ale ’’Europei’’ Se bazeaza pe o poveste în care Zeus s-a deghizat in taur alb, pentru a seduce Europa printesa care aduna flori.  Atunci când se apropie de taur, acesta a luat-o pe spate, profitând de ocazie a rapit-o si a violat-o. Așa că femeia (Europa) care sta pe taur este pe cale de a fi violata. 
 

Concluzie


Uniunea Europeană este un superstat care include în prezent 28 de țări (mai multe în viitor), 24 de limbi oficiale.  Acelasi lucru se așteaptă si pentru țările din America și din Asia, care sunt obligate să se unească sub același steag și monedă pentru a crea alte superstate.  Acestea sunt cărămizile catre un guvern mondial, un obiectiv urmărit în mod activ de către elita mondială.  Parlamentul UE este primul monument care reprezintă un superstat și dezvăluie, prin simbolismul său intens, ura fata de crestinism, planuri pentru tirania Noii Ordini Mondiale.

VigilantCitizen

 

 

 

Categorie: Locuri sinistre | Vizualizări: 1961 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: noua ordine mondiala, ocultism, turnul babel, simpolism parlamentul ue | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar