Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » August » 19 » Lista ruşinii. Cei 35 de trădători care s-au dezis de mărturisitorii de la schitul Lacul Frumos, numindu-i "rătăciţi"
11:02 AM
Lista ruşinii. Cei 35 de trădători care s-au dezis de mărturisitorii de la schitul Lacul Frumos, numindu-i "rătăciţi"

“Astăzi, 09.08.2016, Noi, Stareţii şi Stareţele din Arhiepiscopia Râmnicului, întruniţi în Sinaxă la Centrul Eparhial am hotărât următoarele:
1. În conformitate cu Statutul pentru Organizarea şi Funcţionarea Bisericii Ortodoxe Române şi Regulamentul pentru organizarea vieţii monahale, ne exprimăm dezabrobarea şi delimitarea faţă de acţiunile monahilor de la Mănăstirea “Lacul Frumos”, cu privire la documentele Sinodului Bisericii Ortodoxe ţinut în Creta, la întreruperea pomenirii Chiriarhului nostru, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Varsanufie la sfintele slujbe şi separarea lor faţă de Biserica Ortodoxă Română;
2. În acelaşi timp cu nădejde în Preasfânta Treime, ne rugăm pentru redobândirea păcii sufleteşti, căinţă faţă de rătăcirea în care se află şi reîntoarcerea lor în comuniune cu noi toţi şi Chiriarhul nostrum, precum şi revenirea lor la o viaţă monahală conformă cu Învăţăturile şi Sfintele Canoane ale Bisericii Ortodoxe”.

http://www.glasulstramosesc.ro/semnaturi/1.jpg

http://www.glasulstramosesc.ro/semnaturi/arh-2.jpg

http://www.glasulstramosesc.ro/semnaturi/arh-3-e1470832747979.jpg

 

Categorie: Sinodul Tâlhăresc | Vizualizări: 2532 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 2
avatar
0
1
Părintele Arsenie Papacioc, care spune că “nu accept nici un fel de colaborare ecumenistă, nici un fel de început, ce să mai vorbim de sfârşit… Nu păstrăm legătura!”
Părintele Arsenie Papacioc, în duhul Sfinţilor Părinţi, ne avertizează că “suntem ortodocşi şi o cirta dacă se cedează, s-a cedat tot, pentru că Hristos vrea de la noi să rămânem întregi. Dracul în schimb vrea să-i dai o unghie şi dacă i-ai dat-o, asta înseamnă că nu mai eşti stăpînul întregului, ci eşti doar o parte din întreg, pentru că Adevărul nu se măsoară cu metrul. Ori cedezi mult, ori cedezi puţin, e totuna, înseamnă că ai cedat tot”.
avatar
0
2
Inca ceva era o discutie pe tema cu cnp-ul care parintii rusi din sarea pamantului zic , ca e LEPADARE , si unu a renuntat la cardu de identitate dar duhovnicul i-a zis sa-l refaca , cei de la Patrunsa au zis ca ptr ASCULTARE , trebuie sa il refaca ,omu nu a vrut. Dovada ca cei de la Patrunsa gresesc e ca dupa ce au indrumat gresit cu cnp-ul acu au semnat ptr erezia satanist ecumenist masonica universala
avatar