Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Aprilie » 22 » INTERZIS LA TV: Actorul JIM CARREY este impotriva VACCINARII OBLIGATORII
2:53 PM
INTERZIS LA TV: Actorul JIM CARREY este impotriva VACCINARII OBLIGATORII

Actorul Jim Carrey a criticat aspru noua legislaţie adoptată, marţi, 1 iulie, de statul american California, potrivit căreia, începând din anul 2016, toţi elevii care urmează cursurile şcolilor publice vor fi vaccinaţi.

Actorul canadian susţine că respectivele vaccinuri conţin mercur şi aluminiu şi de aceea sunt extrem de periculoase pentru copii, informează The independent.co.uk

Jim Carrey, care a vorbit în repetate rânduri despre riscul la care sunt supuşi oamenii prin vaccinare, susţine că Jerry Brown, guvernatorul statului California trebuie să fie oprit.

Mai mult, într-un mesaj postat pe reţeaua socială Twitter, actorul canadian, în vârstă de 53 de ani, l-a numit pe Jerry Brown „un fascist corporatist”.

„Guvernatorul Californiei spune «da» otrăvirii a şi mai multor copii cu mercur şi aluminiu prin introducerea vaccinurilor obligatorii. Acest corporatist fascist trebuie oprit”, a fost mesajul lui Jim Carrey pe Twitter.

Într-o altă postare, Jim Carrey arată că nu este împotriva vaccinărilor, ci se opune injectării copiilor cu thimerosal, un compus organo-mercurial, care conţine aproximativ 49% din greutatea sa mercur

„Nu sunt împotriva vaccinării. Sunt împotriva thimerosalului şi împotriva mercurului. Au scos thimerosalul din vaccinuri, dar nu din toate”, scrie actorul pe Twitter.

„Ne spun că mercurul din peşte este periculos, dar că forţarea copiilor de a se lăsa injectaţi cu mercur nu reprezintă un risc. Are sens?”, a fost un alt mesaj al lui Jim Carrey, pe Twitter.

Jim Carrey și fosta sa soție, Jenny McCarthy, au o fetiță care suferă de autism. În postările sale de pe twitter, Carrey recomandă frecvent documentarul „Trace Amounts” ca o sursă de informație.

Credeati ca doar in Romania copiii nostri nu sunt ai nostri?

VIDEO. Activist PRO VACCIN lector univ. dr. Mihai Gafencu: “COPILUL NU-I AL PARINTILOR, E AL NOSTRU” …

Jim Carry nu e singurul actor american ce are ceva de comentat:

INTERZIS LA TV ROMANESTI. Video: ROBERT DE NIRO despre documentarul Vaxxed (VACCIN = AUTISM) la o televiziune americana

El considera ca singurele probleme cu vaccinurile ar fi mercurul si aluminiul. Atat vede deocamdata.

Iata insa si alte probleme:

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

Cat despre autism:

CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii

Pediatru absolvent al Universităţii din California demisionează deoarece „Asociaţia Americană de Pediatrie ştie că vaccinurile provoacă autism”

ZGUDUITOR DAR EDIFICATOR : Puii de maimuta vaccinati cu doze standard din vaccinurile recomandate copiilor, AU DEZVOLTAT SIMPTOME DE AUTISM

Din nou despre VACCINURI si AUTISM …

Dictionarul Medical Ilustrat de la A la Z: VACCINURILE provoaca AUTISM

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

L-AU SINUCIS SI PE ASTA: Cunoscutul doctor Jeff Bradstreet zicea de VACCIN = AUTISM …

Cititi va rog si:

ARTICOLE UTILE in CAMPANIA ANTI VACCINARE

Sursa: https://saccsiv.wordpress.com/2016/04/22/interzis-la-tv-actorul-jim-carrey-este-impotriva-vaccinarii-obligatorii/

 

Categorie: Vaccinuri | Vizualizări: 1168 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar