Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » Septembrie » 5 » Întâlnirea tinerilor ecumeniști 2017. ''Preoți'' în sutane prinși în horă, concert rock, imn sectar...
5:00 PM
Întâlnirea tinerilor ecumeniști 2017. ''Preoți'' în sutane prinși în horă, concert rock, imn sectar...

Duminică seara a avut loc un concert în fața Palatului Culturii. Show-ul a fost organizat în cadrul Întâlnirii Tinerilor Ortodocși. Invitați au fost Nicolae Botgros, orchestra Lăutarii, dar și trupa Holograf. La concert au participat câteva mii de persoane.

Pe tot parcursul evenimentului, pe bulevardul Anastasie Panu (închis traficului auto) tinerii veniți din toate regiunile țării, dar și din străinătate au dansat. Grupurile au fost conduse de preoți, care nu s-au sfiit să se prindă în horă, să chiuiască, apoi, la urcarea trupei Holograf pe scenă, să fredoneze melodiile și să aprindă lanternele de la telefoane.

„Credința nu înseamnă tristețe”, a fost de părere prezentatorul evenimentului, Daniel Buzdugan.

Începând cu minutul 37, cântă și Holograf:

Au păstrat tradiția (vez„imul” tinerilor ortodocși suna mai mult a cântare penticostală) și au avut și anul acesta un imn care nu are nicio treabă cu ortodoxia:

În articolul Imnul ITO Iasi 2017 (ca la sectanti) de pe ganduri din ortodoxie găsim mai multe videouri și următorul text:

Dar un „Cuvine-se cu adevărat” nu vă mai place?

Este doar începutul. Doriți libertate? Ați căzut în mâinile ecumeniștilor, ale papistașilor.
Un cuvânt din acest text nu face trimitere la Hristos, despre ortodoxie nici o idee. Sună ca la baptiști. Felicitări.
Propagandă ca la comuniști.
Scuze, ale cui sunt versurile?

*

„Unde este evidenta necredinta, trebuie sa preferam mai bine focul si sabia si situatiile critice si mâinile tiranilor – si toate cu daruire – decit sa luam parte la aluatul pacatului si sa ne unim cu cei care bolesc in credinta… De mii de ori este mai buna dezbinarea care se face pentru cuvintele bunei credinte ortodoxe decit pacea, cind aceasta este unita cu patimile.” – Sfântul Grigorie Teologul.

| OrtodoxINFO.ro

Categorie: Ecumenism | Vizualizări: 11720 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: ito 2017, ecumenism | Rating: 3.0/2
Total comentarii : 121 2 »
avatar
1 Spam
1 Laurian Boldor • 9:32 PM, 2017-09-05
Ba, nenorocitule! Cum iti permiti sa jignesti multimi de oameni? Faptul ca s-a citit Paraclisul Maicii Domnului nu ai vazut? Si ce doreai, ma rog frumos? Sa-ti fie rusine!
avatar
-1 Spam
2 Comanescu Mihaela • 10:37 PM, 2017-09-05
Imnul e scos din discutia ortodoxa. Arata a melodie din cadrul banchetelor de secol 17_18. Cei din cor se balanganeau unii din ei ca negrii din corurile bisericii prptestante. Influenta stilului ecumenist e clara. Oamenii au venit la petrecere acolo nu la rugaciuni, asta deja e clar._ alta influenta ecumenista. Anul trecut, similar papa participa ca si invitat surpriza la emisiunea Vocea Italiei unde una dintre participante era o maicuta din nu stiu ce manastire care interpreta rock. Si raspunsul papei a fost " maicuta promoveaza muzica negrilor crestini. Culmea ca maicuta, in straie specifice a mai castigat. Asa ca tendinta e aceeasi.
avatar
0 Spam
3 Antonio Ionescu • 10:58 AM, 2017-09-06
Articol penibil! Autorul este vreun frustrat cu pretenții teologice. Ortodoxia înseamnă omul deplin, cu toate ale existenței, afară de păcat. Nimic nu rezidă în păcat din cele blamate în acest articol. Reveniți-vă! Nu pricepeți nimic din Ortodoxie.
avatar
1 Spam
4 Adrian-Cristian Titorencu • 12:45 PM, 2017-09-06
Ahahaha... pe bune? serios? pana acum era placa aia ca preotii sunt prea conservatori si biserica prea rece... iar acum sunt prea incinsi la hora... articol de coco
avatar
0 Spam
5 Ixari Artemii • 4:57 PM, 2017-09-06
Eu am văzut Liturghie, am văzut sute de tineri care se împărtășeau din Hristos. Fiecare vede lucrurile prin prizma propriei stricăciuni. Eu unul sunt sigur că Hristos a fost acolo.
avatar
0 Spam
6 Anca Apetrei • 5:47 PM, 2017-09-06
Distractie in toata regula!!! Vai de noi!!!
avatar
0 Spam
7 Andrei Vasile • 8:19 PM, 2017-09-06
Iubite frate în Hristos Domnul, rogu-te să nu judeci.
Nicăieri în Scripturi nu spune sa stăm [/i]încruntaţi[i].
Ni se spune Bucuraţi-vă pururea nu mai cheltui MB, timp şi celelalte aiurea! Mulţumesc!
avatar
0 Spam
8 Doina • 9:39 PM, 2017-09-06
Asta este "ortodoxia viitorului" după sinodul cretan.
avatar
0 Spam
9 Catedrala Crestin Ortodoxa Costesti • 5:50 PM, 2017-09-08
"Vai voua putin credinciosilor, cei ce vedeti paiul din ochiul vecinului fara a vedea barna din propriul ochi! Faptul ca s- a participat la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie nu ati luat aminte? Ca oricare dimineata s- a inceput cu rugaciune si in fiecare seara asemeni s- a incheiat cu rugaciune nu ati sesizat? Tinerii si preotii ce s- au unit cu Hristos prin Sfanta Euharistie ati vazut? Cand mii de tineri au marturisit la olalta Simbolul Credintei nu ati sesizat? Ati vazut doar ca au fost la concert?!? Dar insasi Mantuitorul a fost la nunta din Cana Galileii si a mers la ospat cu fariseii si mai marii vremurilor,deci si El ne invata sa fim buni si sa ne veselim , traind in comuniune si fratie. Partea buna a acestei intalniri ati sesizat- o? Spiritul de uniune in credinta stramoseasca a acestor 6000 de tineri nu luati in calcul!? Sa va fie rusine ca denigrati Biserica Ortodoxa si ca loviti in acesti tineri plini de vointa si dorinta de a traii in comuniune cu Hristos!
avatar
0
10 Gabriel • 10:48 PM, 2017-09-08
Vai voua ecumenistilor, ca pomeniti eretici la Liturghie si nu va cunoasteti credinta. Mantuitorul ne invata sa fim in comuniune cu cei dreptcredinciosi NU CU ERETICII! Sa va fie rusine voua preotilor ca nu aparati Dreapta Credinta si ca nu informati poporul cu privire la tradarea ce s-a facut cu mai bine de un an in urma. Va place sa va veseliti, voua nu va place Hristos Cel Adevarat, voua va place antihrist.
avatar
0 Spam
11 ADI Ungureanu • 3:06 PM, 2017-09-11
Nu mai faceti gargara pe internet in timp ce acei cu intentii marsave nu se ascund in viata de zi cu zi si indraznesc tot mai mult.A devenit totul ca o maclava.Ghiveci.Iar noi atata putem?Sa comentam? Daca pier unii nici noi nu suntem scutiti. Iadul a fost creat doar pentru vrajmas.Sa nu ne invrajmasim intre noi.Sa ne rugam pentru toata lumea.Pe eretici sa-i aduca Dumnezeu la drepta credinta.Pe cei care stau sa nu cada.Iar pentru noi sa ne vedem greselilele noastre mai mult si cand sa mustram so facem asa cum si-ar dori Hristos pentru ca singurul vrajmas a lui Dumnezeu e insusi diavolu iar restul doar niste rataciti si calauze oarbe in aceasta lume cuprinsa parca tot mai mult de intuneric insa STIM sa nu e asa.Hristos va biruii ! Ori daca Pastorii se strica si noi avem o vina.Sa-l judecam si sa-l invinuim pe vrajmas pentru toate acestea rele iar pentru cei care ratacesc sa ne rugam.Si este o greseala ca un Preot sa danseze pentru ca nu pentru asta au fost chemati.Ci sa-i intareasca pe cei neputinciosi.Ori daca noua ne mai place sa mai si dansam este pentru ca suntem slabi si.......Preotul va da seamea pentru ale sale.Dar chiar nici un tanar de acolo nu a putut sa-i spuna:Parinte dar..... ? Putea totusi macar unul sa-i spuna ca o fi si el Parintele slab si mai slab in credinta si....noi degeaba facem gargara aici.
1-10 11-11
avatar