Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » Martie » 14 » Înmormântarea lui Lenin, înaintemergătorul lui antihrist...
0:48 AM
Înmormântarea lui Lenin, înaintemergătorul lui antihrist...

Inițiativă în Duma Rusiei: Lenin să fie îngropat, iar mausoleul - demontat

Deputatul Dumei de Stat a Federației Ruse, Ivan Suharev, a adresat o interpelare președintelui Consiliului Federației, Valentina Matvienko, în care solicită examinarea chestiunii privind demontarea complexului funerar din Piața Roșie, unde este păstrat trupul lui Vladimir Lenin.
 


CHIȘINĂU, 13 martie — Sputnik. Deputatul rus Suharev este de părere că în acest an, când se împlinesc 100 de ani de la Revoluția din octombrie, e momentul potrivit să fie pus punctul în polemicile despre înhumarea lui Lenin.

„Lovitura de stat bolșevică a fost, în esență, o crimă împotriva statului. Acum locuim într-o cu totul altfel de țară, dar simbolurile, morții, continuă să se afle în centrul capitalei. Trebuie să punem odată și pentru totdeauna punctul în acest dosar și "să-i împăcăm pe cei roșii cu cei albi, înhumându-i pe conducătorii bolșevici cu ritualuri ortodoxe. Cu atât mai mult cu cât Biserica și-a expus poziția în legătură cu asta", a declarat Suharev, citat de RT.

Recent, Biserica Ortodoxă Rusă a cerut să fie scos cadavrul lui Vladimir Lenin din Piața Roșie. Reprezentanți Bisericii Ortodoxe Ruse susțin că orașele, regiunile și străzile trebuie să-și recapete denumirile istorice de care au fost lipsite.

| Sputnik.md

La moartea lui Lenin, în ianuarie 1924, cei mai mulţi lideri sovietici s-au opus ideii de păstrare a corpului lui Lenin mai mult decât o cerea obiceiul contemporan de expunere a cadavrului în public. Mulţi propuseseră înhumarea într-un mormânt închis, în emblematica Piaţă Roşie moscovită.

Condiţiile meteo vitrege, cu temperaturi foarte scăzute, au permis însă ca Lenin să fie expus publicului pentru aproape două luni, perioadă în care mulţimile au putut veni să aducă un ultim omagiu. Acest lucru le-a permis liderilor sovietici să reevalueze ideea păstrării corpului pentru o perioadă mai îndelungată. Pentru a evita orice asociere dintre rămăşiţele lui Lenin şi relicve de natură religioasă, autorităţile au făcut public faptul că cercetătorii şi ştiinţa sovietică sunt responsabile pentru conservarea şi păstrarea trupului.

În cele din urmă, liderii sovietici au ajuns la un acord şi au acceptat să încerce o tehnică experimentală de îmbălsămare, dezvoltată de specialistul în anatomie Vladimir Vorobiev şi biochimistul Boris Zbarsky. Primul experiment a durat de la sfârşitul lui martie 1924 până în a doua jumătate a lunii iulie a aceluiaşi an. Efortul celor doi a fost crescut din cauză că medicul care efectuase autopsia lui Lenin secţionase deja principalele vase de sânge din corp. Un sistem circulator intact ar fi ajutat la distribuirea lichidelor de îmbălsămare în întreg corpul.

"Cercetătorii din «Laboratorul lui Lenin»", după cum numeşte Yurchak instituţia responsabilă, "au dezvoltat în cele din urmă tehnici de microinjectare care utlizau un singur ac pentru a introduce fluide în anumite zone ale corpului, de preferinţă în zone unde existau tăieturi sau cicatrice anterioare", a explicat Alexei Yurchak.

De asemenea, au creat un costum din cauciuc, cu două straturi, pentru a menţine un mic strat de lichid de îmbălsămare acoperind corpul lui Lenin în timpul perioadelor de expunere publică. Trupul este apoi îmbrăcat într-un costum obişnuit.

Corpul lui Lenin este re-îmbălsămat anual, proces ce presupune scufundarea acestuia în soluţii de glicerină, formaldehidă (formol), acetat de potasiu, alcool, peroxid de hidrogen, acid acetic şi acetat de sodiu. Fiecare sesiune durează circa o lună şi jumătate.

| Mediafax

Să ne amintim ce spunea părintele Nicolae Ragozin (12 decembrie 1898 – 16 decembrie 1981).  La şapte ani după moarte, când a fost dezgropat, a fost găsit cu sfinte moaşte întregi. Mărturii despre ce a proorocit el, se găsesc în filmul Sarea pământului partea 1, rămase de la 5 din ucenicele sale.

Sarea Pământului 1, min. 1.05.30

– Părintele spunea că Lenin este asemeni înaintemergătorului lui Antihrist. Dar spunea că trebuie înmormantat. Va veni timpul şi îl vor înmormânta. Şi în momentul în care îl vor înmormânta în pământ, va veni Antihristul. Părintele spunea că atâta timp cât Antihristul nu s-a maturizat, Lenin va fi pe pământ. Şi în momentul în care îl vor înmormânta pe Lenin, atunci va apărea Antihristul. Spunea despre Antihrist că clericii cu toţii îl vor primi şi apoi nu va mai fi voie să mergem la biserică, în momentul în care va fi Antihristul şi ne atenţiona, să avem grijă, ca să nu mergem la antihrist în biserică.

 

 

Citiți vă rog și:

Clericii îl vor primi, îl vor accepta pe Antihrist...

De ce nu trebuie să intrăm în bisericile ortodoxe unde se propovăduiesc pe faţă sau în ascuns învăţături ecumeniste

GLOBALIZAREA ECUMENISTĂ ŞI ÎMPĂRĂŢIA LUI ANTIHRIST. Biserica APOSTATĂ - mireasa lui ANTIHRIST

Despre Biserica în vremea de acum, falsa unire, iubirea ecumenistă smiorcăită, optimismul amăgitor, apostazie şi fiul pierzării...

 

 

Categorie: Inmormantarea lui Lenin | Vizualizări: 4914 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 3.0/2
Total comentarii : 0
avatar