Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2018 » Ianuarie » 23 » În această dimineață la ora 2 a trecut la Domnul doamna Aspazia Oțel Petrescu, fost deținut politic - 14 ani de temniță
6:16 PM
În această dimineață la ora 2 a trecut la Domnul doamna Aspazia Oțel Petrescu, fost deținut politic - 14 ani de temniță

Am cunoscut-o pe doamna Aspazia în primăvara anului 2015 și din clipa în care am pășit în căsuța cu sute de icoane am fost întâmpinați cu foarte multă dragoste. N-am să uit niciodată clipa când m-a îmbrățișat. Așa era doamna Aspazia, un munte de dragoste și rugăciune. Dumnezeu s-o așeze acolo unde drepții odihnesc!

Mai jos sunt câteva înregistrări cu dânsa. Discuții duhovnicești despre vremurile de ieri și de azi, despre Mișcarea Legionară, despre temnițele comuniste, despre cipuri, despre falșii legionari de astăzi și nu numai.

 

 

Categorie: Sfintii Inchisorilor | Vizualizări: 3110 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 3.0/2
Total comentarii : 5
avatar
0 Spam
1
Bunul Dumnezeu să o odihnească în rând cu sfinții!
avatar
0 Spam
2
Legionarii n-au cum sa fie sfinti ! Terminati cu aberatiile astea de tip taliban !
Habar n-aveau legionarii de dogmatica si traire autentic ortodoxa. Pentru ei nationalismul era totul !
avatar
0
3
Nici parintele Ilie Lacatusu nu e sfant?? Nici cei care au sfinte moaste la Aiud nu sunt sfinti???
avatar
0 Spam
4
De unde stii tu ca au moaste? Prea va grabiti cu "sanctificarile" astea peste noapte, asemenea nebunilor alora care l-au dezgropat pe parintele Calciu. Iar daca intr-adevar unii s-au sfintit, asta nu se datoreaza principiilor legionare. Unii au patimit prin puscarii pentru crezul lor filetist si convingeri politice. Atat.
Biserica nu e in criza de sfinti ! Deci, sa facem totul cu intelepciune si rabdare.
Mantuitorul Iisus Hristos ne-a lasat absolut tot ce avem nevoie pentru mantuire. Nu mai e nevoie de gasti si organizatii fanatice initiate in disperare de cauza.
avatar
0 Spam
5
Disperarea asta dupa cautare de sfinti din vremea comunismului a fost alimentata de pr. Iustin Parvu, care si el a fost legionar.
avatar