Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » August » 11 » "Frăţia ortodoxă Sf. Gheorghe" a devenit oficial ECUMENISTĂ
10:45 AM
"Frăţia ortodoxă Sf. Gheorghe" a devenit oficial ECUMENISTĂ

De ce spun oficial, pentru ca neoficial ecumenismul zburda de mult timp in sânul organizatiei, din naivitate imi place să cred, majoritatea membrilor împreună cu liderul,  având mari lacune in cunoaşterea Dreptei Credinţe, fiindu-le foarte greu să înteleaga ca papistaşii nu sunt ’’fraţii noştri’’ şi că de fapt sunt ERETICI.

Desigur fiecare avem limitele noastre, insă asa cum spunea Sf. Ioan Gura de Aur: „nimănui nu-i este de folos viața dreaptă întru credință greșită”.

De-a lungul timpului au avut loc mai multe manifestari cu iz ecumenist, spun asta pentru ca  am fost apropiat de fratie, mergand cu ei la diferite activitati. Slava Domnului ca m-a ferit de parastase cu ’’preoti’’ papistaşi... 

http://www.glasulstramosesc.ro/Pics/papistas_visovan.jpg

http://www.glasulstramosesc.ro/Pics/majadahonda.png

N-aş fi vrut sa expun aceste aspecte pentru că aparent nu ajuta la nimic, din contră lasă impresia unui atac, insă o postare facuta ieri de liderul lor (sau comandant mai nou) mi-a dat de înţeles cum stau lucrurile, de fapt pentru mine a fost o altă confirmare…

In postare spune cam aşa: Am venit marti din Athos ,unde am fost rugat de calugarii romani,sa transmit in tara faptul ca ei sustin Sinodul din Creta. Ca ei lucreaza pentru a se repara ce se poate repara si ca sunt ascultati. Au afirmat de asemenea ca Preafericitul Daniel si Mitropolitul Teofan au avut o manifestare foarte ortodoxa. Doamne ajuta !”

Desigur pentru cei  ignoranti in ale credintei este un mesaj de „linistire”, căci nu-i asa? Sinodul s-a incheiat! E totul roz, culcaţi-vă la loc. Anti-ecumenistii au bătut câmpii...?

Adevărul insa îi sperie, atât pe preafericiti cât şi pe ierarhii care au vândut ORTODOXIA la sinodul tâlhăresc din Creta şi din aceasta pricină şi-au activat antenele, chiar şi pe cele din Sfântul Munte, liniştindu-i pe români...

Sa vedem însă cum stă treaba cu adunarea din Creta, începând cu poziţia CORECTA faţă de acest sinod, a monahilor de la Sfântul Munte, acei monahi care l-au  ales pe Hristos!

Părintele Macarie de la Schitul Oituz nu este singur! Sfântul Munte este cu el și cu noi toți, fundamentaliștii antiecumeniști, este HRISTOS

Noutăți de la Sinodul Tâlhăresc: rugăciune cu ereticii, declarații hulitoare ale unor episcopi

Francisc satanicus laudă adunarea tâlhăreasca din Creta. In septembrie ne unim cu ereticii?

„Sinodul” din Creta nu poate fi nici Sinod, nici Mare, nici Sfânt

Pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu: Singurul neinvitat în Creta a fost DUHUL SFÂNT !

Gheron Sava Lavriotul: SINODUL DIN CRETA ESTE ERETIC. Ne baga ecumenismul in familie prin CASATORIILE MIXTE

Părintele Antim de la măn. Bistrița – Scrisoare deschisă către mitr. Teofan: Episcopii români au semnat in Creta ce NU trebuia.

Parintele Iulian Prodromitul despre căsătoriile mixte și despre adunarea din Creta – „sinod” neortodox

Cine sta in spatele ” Sfantului ” si ” Marelui ” sinod?

Simbolism ocult in sigla Sinodului Tâlhăresc

PS. Longhin de Banceni – Scrisoare catre Ierarhii ce au semnat in Creta

IPS Ierotheos Vlachos – Cateva concluzii dupa Sinodul din Creta: acest Sinod este foarte problematic din punct de vedere al teologiei și eclesiologiei ortodoxe.

Declarația de la Chișinău. Dezaprobarea hotărârilor ”Sinodului” din Creta

Mitropolitul Ierotheos Vlachos, precizări importante despre sinodul din Creta: In materie de credință nu incape loc de diplomație!

Mitropolitul Ieremia de Gortina: Nu accept ereziile și schismele drept „biserici”

Patriarhia Antiohiei nu recunoaste Marele Sinod Ortodox din Creta

Mitropolitul Ierotheos Vlachos explică: „De ce nu am semnat”

Pr. Ciprian Staicu: Biserica Ortodoxă și Sinodul aranjat din Creta

Mihai-Silviu Chirila – Despre Sinodul „panortodox” si retorica francmasonico-new-agistă a duşmanilor Bisericii

Cine aprobă acest Sinod din Creta (numit ilegitim panortodox) aprobă implicit ecumenismul!

Care sunt urmările acestui sinod tâlhăresc şi ce măsuri canonice se pot lua pentru a ne apăra de erezie?

Ce spun canoanele Bisericii despre ascultarea faţă de ierarhii care au apostaziat la sinodul tâlhăresc din Creta

Romania Ortodoxa se trezeste. Primul act canonic firesc de intrerupere a pomenirii unui ierarh eretic in BOR

Mânăstirea Lacul Frumos din Vâlcea întrerupe pomenirea Ierarhului IPS Varsanufie

Ieromonahul Grigorie împotriva sinodului din Creta

”Dacă vrem să rămânem cu Hristos, trebuie să avem mult echilibru.” (Starețul Macarie de la Schitul Oituz)

DATORIA MIRENILOR când Ierarhii sunt dusmani ai lui Hristos: Strigăm “NEVREDNICILOR” si AFURISIM sinoadele tâlhăresti !

Si uite asa, profetia Arhimandritului Serafim Alexiev care spunea prin 1993: “Cât timp Bisericile locale oficiale colaboreaza cu ecumenismul, folosindu-se de „bunavointa” acestuia, ortodocsii cu adevarat credinciosi lui Hristos vor fi etichetati ca „sectari”, care se rup de la curentul comun, oameni „periculosi” pentru pacea si ordinea publica. De aceea ei vor fi prigoniti (II Tim. 3, 12; Apoc. 13, 7). Sectele vor fi numite „adevarate”, iar adevarata Ortodoxie va fi prigonita ca o „secta”

"ANTI-ECUMENISTII sunt o secta si trebuie excomunicati din Biserica pentru ca e pacat sa te rogi impreuna cu ei"

Asa ca  “Va rog, staţi in credinţa ortodoxă până la ultima suflare si va veti mantui”- Cuviosul Kukşa al Odesei

PROFETIA Cuviosului Kuksa al Odesei (1875-1964) despre SINODUL AL OPTULEA

În încheiere redăm mai jos o cuvântare a Părintelui Adrian Făgeteanu vorbind despre Patriarhul Daniel la Mânăstirea Lainici, in aprilie 2008:
‘’Până-n prezent, niciodată Biserica noastră n-a fost condusă de eretici […]
Deci erezia Patriarhului Daniel ne duce pe toţi la dezastru… Dacă ascultăm de el, nimeni nu se va mântui. Aţi înţeles? De toate păcatele te poţi pocăi, de erezie nu. [...]
Eu vă dau următorul sfat: să nu bravaţi! Ce înseamnă „a brava”? Să spui ca Apostolul Petru „Doamne, dacă toţi Te vor părăsi, eu nu”, Dumnezeu ce i-a răspuns: „Nu va cânta cocoşul a doua oară şi te vei lepăda de mine de trei ori”. Ci să spui cu smerenie „Binecuvântate Doamne, învaţă-mă; Stăpâne, înţelepţeşte-mă să înţeleg; Binecuvântate Sfinte, luminează-mă! Doamne Dumnezeul nostru, Tu învaţă-mă, înţelepţeşte-mă, întăreşte-mă să nu Te părăsesc şi să rămân cu Tine şi cu Biserica strămoşească, Biserica Ortodoxă, să nu trec la erezia Patriarhului”. E clar?
„Dacă nu ceri de la Dumnezeu să te întărească, să te lumineze, degeaba îţi spune cineva verbal şi să te apuci tu singur să faci ceva. „Doamne, Tu învaţă-mă, înţelepţeşte-mă, luminează-mă şi întăreşte-mă, ajută-mă, să nu Te părăsesc, să rămân în ortodoxie, să nu mă las păcălit de acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”.

Categorie: Ecumenism | Vizualizări: 5933 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: ecumenism, fratia ortodoxa sf gheorghe, sinodul talharesc | Rating: 5.0/9
Total comentarii : 0
avatar