Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2018 » Septembrie » 21 » Efectele devastatoare ale... cuptorului cu microunde
9:21 PM
Efectele devastatoare ale... cuptorului cu microunde

Urmăriți cu atenție videoclipul de mai jos. Acești tineri au hotărât să testeze efectele microundelor generate de magnetronul unui cuptor casnic, asupra diferitelor materiale (lucruri) Au demontat magnetronul (generatorul de microunde) dintr-un cuptor cu microunde, i-au prelungit legăturile electrice și i-au improvizat un ”ghid de undă”, după care au testat efectele microundelor.

Puterea magnetronului unui cuptor cu microunde pentru uz casnic este situată între 600 - 800 W. Vă dați seama de impactul microundelor asupra unor ființe vii (insecte sau animale mai mari). Cine a închis din greșeală o muscă în cuptorul cu microunde a putut observa cum la trecerea prin fascicolul de microunde, cădea secerată (moartă). La animalele mai mari, distrugerile sunt desigur situate pe zone mai restrânse, dar o expunere periodică la astfel de unde, chiar de puteri mult mai mici, poate cauza grave probleme de sănătate. 
Pe acest principiu există arme (în dotarea serviciilor secrete și ale forțelor de ordine) care pot anihila tăcut la distanță de câțiva zeci de metrii un individ din cadrul unei mulțimi, de exemplu liderul unei manifestații. De asemenea există arme pentru uz militar cu acțiune la distanță foarte mare, atât contra forțelor vii, dar și contra aparaturii, blindajelor, zidurilor etc. 
La o scară mai mare, cu puteri de milioane de wați, acționează și sistemele americane HAARP sau cele rusești Șura.

”Copți încet la microunde !”

Trăim într-un ”ocean” de unde electromagnetice. Multe unde electromagnetice sunt artificiale, deci sunt generate de aparatura electronică dezvoltată de oameni.

Cunoaștem cu toți rapiditatea cu care orice produs care conține apă se încălzește în cuptorul cu microunde.
Frecvența undelor generate de magnetron ( cuptorul cu microunde) : 2460 MHz. (frecvență de rezonanță a moleculei de apă)
Sub impactul microundelor moleculele de apă încep să vibreze (agite, crește mișcarea browniană), rezultând creșterea bruscă a temperaturii. 
Este logic că trebuie evitată expunerea noastră sau a oricăror alte ființe, în zona de acțiune a acestor unde. 
Cuptoarele cu microunde sunt adevărate cuști Faraday, blocând undele să iasă în exterior.

Să fie oare întâmplător faptul cum au fost alese frecvențele de lucru a diverselor dispozitive de comunicație prin unde radio ?

Multe frecvențe folosite în transmisiile radio de voce și date, sunt ”vecine” cu frecvența de lucru a cuptoarelor cu microunde.

Frecvența de lucru a magnetronului (cuptorului cu microunde): 2460 MHz.

Câteva exemple de frecvențe folosite cu valori foarte apropiate de frecvența distructivă folosită de cuptoarele cu microunde :

Frecvențele de lucru a telefoniei mobile 3G :
Emisie : 1920 – 1980 MHz.
Recepție : 2120 – 2180 MHz.

Rețele Wireless (Wi Fi) :
2412 ~ 2462MHz (N.A) 
2412 ~ 2472MHz (EU) 
2412 ~ 2484MHz (Japan)

Este adevărat că puterea acestor unde electromagnetice este foarte redusă, dar totuși sunt în proximitatea noastră. Chiar dacă telefonul mobil are un indice SAR redus, riscurile expunerii nu sunt complet eliminate. Indicele SAR reprezintă "rată specifică de absorbție" (se măsoară în wați / kg corp), unitatea de măsură pentru cantitatea de energie (radio frecvenţă) absorbită de către organism, atunci când se utilizează un telefon mobil.
Măsurători științifice arată că sub acțiunea undelor electromagnetice din spectrul de frecvențe mai sus amintit, temperatura corpului în zona expusă, crește cu 1 … 2 grade Celsius.

Concluzie.

Un lucru e cert, alese intenționat sau nu aceste frecvențe, expunerea îndelungată la acțiunea directă a lor, ne coace încet și sigur !
Cu siguranță că există o legătură cu explozia de cazuri de persoane care dezvoltă tumori canceroase .

Nu sunt nicidecum împotriva tehnologiilor moderne, doar spun că aceste tehnologii trebuie să fie dezvoltate în așa fel încât să fie sigure pentru sănătatea noastră, a animalelor și plantelor. Se puteau alege frecvente de unde radio care să nu aibă nici un impact negativ (se pare însă că nu s-a dorit asta).

Articol de Leonard Chesca

Citiți vă rog și:

Ce conțin de fapt televizoarele din casele voastre? Sisteme de manipulare pulsatorie, acustică și electromagnetică a sistemului nervos

Turnurile GSM din întreaga SUA (si nu numai) emit pe frecvențele de rezonanță ale creierului pentru a perturba mintea umană.

Contoarele inteligente provoacă boli misterioase care lovesc oamenii în propriile lor case.

Categorie: Cuptorul cu microunde | Vizualizări: 434 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar