Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Mai » 25 » După criza bebeluşilor Ministerul Sănătății a cumparat alte 125.000 de doze de vaccin hexavalent, livrate de la 1 iunie catre DSP-uri
10:16 AM
După criza bebeluşilor Ministerul Sănătății a cumparat alte 125.000 de doze de vaccin hexavalent, livrate de la 1 iunie catre DSP-uri

Cateva întrebări de bun simț la care Ministerul Sănătății e obligat să răspundă:

1. La sfârșitul lui ianuarie ați anunțat și ați adus alte sute de mii de fiole de Vaccin Hexavalent. Întrebare: Aceste Vaccinuri au fost date bebelușilor până la epuizarea stocului adus, și dacă nu, din ce motive a fost oprită vaccinarea în februarie?

2. Câți bebeluși au fost Vaccinați cu vaccinul Hexaxim pentru Kazahstan, adus în România în ianuarie și câte doze de Vaccin au fost cumpărate? Pare foarte ciudat că sute de mii de fiole aduse s-au epuizat brusc. Sau ele au fost scoase din uz?

3. De ce și cu cine ați încheiat un NOU CONTRACT acum în Mai? Contractul e încheiat cu același Distribuitor? Vaccinul adus e tot Hexaxim-ul, produs de firma Sanofi, vaccin aflat în perioada de monitorizare sau e vorba de un alt vaccin?

4. De ce nu ați dat publicității ce vaccin ați adus? De ce nu informați populația dacă e vorba tot de Hexaxim sau din anumite motive ați renunțat la Hexaxim și ați adus un alt vaccin?

5. Ce efecte secundare a avut aplicarea Hexaxim-ului, vaccin aplicat în ianuarie-februarie? De ce nu ați dat publicității o statistică cu aceste efecte secundare ținând cont că vaccinul e în perioada de monitorizare? Câți copii au fost vaccinați cu Hexaxim, câte efecte secundare au fost și de ce tip?

6. De ce întrețineți toată această secretomanie legată de noul vaccin adus și nu ați inclus în comunicat despre ce vaccin e vorba, de unde e adus, cine e producătorul și distribuitorul și care e contractul făcut?

Ministerul Sanatatii: 125.000 de doze de vaccin hexavalent, livrate de la 1 iunie catre DSP-uri

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a semnat marti noul contract subsecvent de furnizare a vaccinului hexavalent. Incepand cu data de 1 iunie 2016 vor fi livrate catre Directiile de Sanatate Publica 125.000 de doze de vaccinuri pentru continuarea activitatii de vaccinare a copiilor eligibili la grupele de varsta 2-4-11 luni, precum si pentru recuperarea copiilor care nu au fost vaccinati in aceasta perioada. Ministerul Sanatatii face apel catre medicii de familie sa demareze programarea la vaccinare a copiilor eligibili si a celor care nu au fost vaccinati pana in prezent.

Sursa

Cititi va rog si:

ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI

Vaccinurile si plombele dentare produc LEZIUNI asupra CREIERULUI. O înregistrare video arată prin microscop cum mercurul distruge neuronii.

Dr. Mihailescu Gavriil: Ce nu stim despre vaccinuri...

Un laborator italian a facut analiza continutului unui vaccin. Metale grele, nanoparticule, material radioactiv...

Categorie: Vaccinuri | Vizualizări: 857 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: vaccin hexavalent, ministerul sanatarii | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar