Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Noiembrie » 16 » Donald Trump, "creştinul anti-sistem", l-a numit şef de Cabinet la Casa Albă pe Reince Priebus, alt "creştin anti-sistem"
11:45 AM
Donald Trump, "creştinul anti-sistem", l-a numit şef de Cabinet la Casa Albă pe Reince Priebus, alt "creştin anti-sistem"

http://www.glasulstramosesc.ro/art/adpic/reince.jpg

Reince Priebus este unul dintre arhonţii Patriarhiei Ecumenice, cei ce au instituit PREMIUL ATENAGORAS. Printre premiaţi: ELIE WIESEL sau ANDREW CUOMO (notoriu activist al avorturilor şi al căsătoriilor între homosexuali) sau RABINUL ARTHUR SCHNEIER, citiţi mai multe aici

Ce este un Arhonte? In Patriarhia Ecumenica (cităm, conform informatiilor oferite de aceasta):
"Un Arhonte este o onoare conferită de Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I, pentru slujirea Bisericii, ca lider bine-cunoscut şi distins si foarte respectat al comunitatii creştine ortodoxe.
Acesta este, prin harul lui Dumnezeu, Arhontele, o masura a faptelor sale bune si de credinta. Mai mult, acesta este juramantul depus ca Arhonte, de a apara si promova credinta crestin-ortodoxa si traditia. Preocuparea sa este interesul de a sluji ca bastion In protejarea si promovarea Sfanta, dupa modelul Sfantului Apostol Andrei si al misiunii sale. El, de asemenea, se ocupa de drepturile inalienabile ale rasei umane oriunde si ori de cate ori acestea sunt Incalcate – si de bunastarea generala si bunastarea Bisericii crestine.

Aceasta onoare acordata de catre Patriarhia Ecumenica aduce cu sine responsabilitati grave, angajamente profunde, sincere si daruire. In consecinta, este extrem de important faptul ca aceasta obligatie de onoare sa fie conferita persoanelor fizice care au dovedit caracter crestin-ortodox, care se conformeaza fidel Invataturilor lui Hristos si doctrinelor, canoanelor, cultului, disciplinei si hotararilor Bisericii.

Cei selectionati pentru a sluji ca Arhonti au demonstrat un angajament mai mare decat media de administrare In timp, talent si valoare pentru folosul Bisericii, Parohie, Eparhia, Mitropolie, Arhiepiscopie si comunitate ca Intreg. Un Arhonte trebuie sa fie cu adevarat vrednic de proclamarea: AXIOS, AXIOS, AXIOS!".

Președintele ales al SUA, Donald Trump, i-a desemnat pe Reince Priebus, președintele Comitetului Național Republican, ca șef al staff-ului Casei Albe și pe Steve Bannon, director al campaniei magnatului și președinte executiv al site-ului conservator Breitbart News, ca strateg-șef și consilier principal al viitorului președinte, transmit agențiile internaționale de presă.

În ultima vreme am văzut în rândul creştinilor abonaţi la activenews afirmaţii de genul: "în sfârşit un preşedinte anti-sistem" sau "americanii au învins sistemul" sau "Dumnezeu să-l ocrotească pe Trump şi să cureţe America de masoni şi illuminati"...ce mai, Donald Trump şi-a luat ţara înapoi domn'e

Desigur, toţi ne dorim ca la cârma unei ţări să fie un preşedinte care să apere valorile creştine, însă după tot ce se întamplă în lume astăzi, să fii atât de...naiv, încât să crezi ca în anul 2016, în SUA se poate ridica până la nivel de preşedinte un om care este împotriva sistemului, este deja prea mult. Este ca şi cum ai crede că sinodul din Creta a fost ortodox. Ori dormi în teneşi, fără să te întrebi dacă trebuie să te mai şi trezeşti, ori ai probleme serioase în a înţelege ce se întâmplă în jurul tău.

Trebuie să înţelegem că oamenii ăştia ca să ajungă arhonţi, trebuie mai întâi să fie masoni. Avem şi români care ocupa astfel de funcţii, citiţi mai multe la Biserica si Masoneria

Doamne luminează-i pe români...

 

 

Categorie: Donald Trump | Vizualizări: 1334 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: arhonte, masonerie, patriarhia ecumenica, Donald trumpt, reince priebus | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar