Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Septembrie » 13 » Documentul oficial intitulat "Relaţiile Bisericii Ortodoxe cu ansamblul lumii creştine" cu semnăturile trădătorilor pe el.
12:30 PM
Documentul oficial intitulat "Relaţiile Bisericii Ortodoxe cu ansamblul lumii creştine" cu semnăturile trădătorilor pe el.

http://www.glasulstramosesc.ro/semnaturicreta.png

Apărătorii sinodului tâlhăresc au adus ca argument faptul că vor sa vadă semnăturile ierarhilor pe documentele originale, insă până atunci ne îndemnau să dormim in continuare... Se poate vedea foarte bine CÂT DE MULŢI IERARHI N-AU SEMNAT! Aşadar, încă o dată se dovedeşte că adunarea din Creta a fost un sinod tâlhăresc, nelegitim care trebuie respins!

Iată:

Puteti consulta toate documentele originale aici

Categorie: Sinodul Tâlhăresc | Vizualizări: 6916 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: documente originale Creta, sinodul talharesc, semnaturi | Rating: 3.0/1
Total comentarii : 4
avatar
0 Spam
1 Ioana Andreea • 11:47 PM, 2016-09-17
Nu exista nimic ecumenist in actele din Creta. Sa vedem cam ce scrie in document:

La punctul 2, se spune ca unitatea Bisericii este deja realizata in Biserica Ortodoxa, fiind exprimata prin succesiunea apostolica si prin traditia patristica.
La punctul 3, se spune ca unitatea poate avea loc doar in credinta cea adevarata, care e strans legata de comuniunea sacramentala.
La punctul 4, se vorbeste despre unitatea crestinilor in Biserica cea Una, Sfanta, Apostolica si Soborniceasca.
La punctul 5, se spune ca Biserica doreste aceasta unitate cu toti crestinii, dar pe baza adevarului de credinta si al Traditiei Bisericii celor 7 Sinoade Ecumenice.
La punctul 6, se spune ca relatia Bisericii cu confesiunile heterodoxe trebuie sa aiba la baza clarificarea problematicii ecleziologice (preotie, Taine, har si succesiune apostolica).
La punctul 18, se spune foarte clar ca Biserica nu trebuie sa accepte termenul de unitate ca egalitate intre confesiuni sau compromis interconfesional, ci ca aceasta unitate trebuie sa se bazeze pe unitatea credintei, pastrata de Sfintele Taine si traita in Biserica Ortodoxa.
La punctul 20, se spune ca aceste discutii trebuie purtate avand ca baza principiile canonice ale ecleziologiei Ortodoxe si ale Sfintei Traditii de pana acum.
La punctul 21, se spune ca bisericile si confesiunile neortodoxe s-au indepartat de adevarata credinta a Bisericii Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostolica.
Se incheie cu punctul 24, unde se stipuleaza necesitatea ca Biserica sa marturiseasca traditia si credinta apostolica in fata acestor confesiuni dezbinate.

Se vede clar cum atitudinile de dezbinare nu isi au locul, fiind doar niste manipulari incepute chiar dinainte de Sinod.

Multi se smintesc de expresia "biserici neortodoxe". Termenul "biserica" nu inseamna nimic altceva decat "adunare". In scrierile Sfintilor Parinti, gasim expresia "adunarea ereticilor", adica, in greaca, "biserica ereticilor". Atata timp cat aceste adunari nu sunt numite sfinte, apostolice si sobornicesti, termenul de "biserica" nu e relevant in sens eretic.
avatar
0
2 Gabriel • 11:15 AM, 2016-09-19
avatar
0 Spam
3 David Abraham • 11:31 AM, 2016-09-19
Are dreptate Ioana!
avatar
0 Spam
4 Florentin Vornicelu • 11:33 PM, 2016-09-22
Așa este Ioana. Doamne, ajută!
avatar