Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2019 » Ianuarie » 4 » Documentar. Pregătiri pentru templul unde va fi întronat antihrist. Care mai puteți și aveți ochi de văzut și urechi de auzit, TREZIȚI-VĂ!
1:43 AM
Documentar. Pregătiri pentru templul unde va fi întronat antihrist. Care mai puteți și aveți ochi de văzut și urechi de auzit, TREZIȚI-VĂ!

„Situaţia este înfricoşătoare! Nebunia a întrecut toate limitele. S-a început apostazia, a rămas doar să vina fiul pierzării. Lumea se va transforma într-o casă de nebuni. Vin vremuri grele, iar pe noi ne aşteaptă încercări mari. Creştinii vor îndura o mare prigoană. Între timp, este evident că oamenii nici nu înţeleg că acum trăim semnele vremurilor de pe urmă şi că pecetea Antihristului devine o realitateSemnul că se apropie împlinirea proorociilor va fi dărâmarea moscheei lui Omar din Ierusalim. O vor dărâma, ca să rezidească Templul lui Solomon, care, precum se spunea fost zidit în locul acesta. În cele din urmă, sioniştii îl vor aşeza acolo pe Antihrist ca Mesia. (Sfântul Paisie Aghioritul)

 

Înainte de a viziona videoclipul de mai jos, să ne amintim de vedenia Sfântului Ioan de Kronstadt din ianuarie 1901:

[...]Starețul s-a rugat mai apoi pentru robii lui Dumnezeu și a arătat spre răsărit. Se împliniră cuvintele Proorocului Daniel despre „urâciunea pustiirii“. Și iată, am văzut deslușit cupola templului de la Ierusalim, era înfiptă steaua. Sus, pe cupolă, În interiorul templului se înghesuiau milioane de noroade, și încă alții mai încercau să pătrundă înăuntru. Am vrut să-mi fac semnul crucii, dar Staretul m-a oprit, zicând: „Aici este urâciunea pustiirii!“.

   Am intrat și noi în templu. Era plin de lume: am văzut tronul, peste tot ardeau lumânări de seu; pe tron sta imperatorul în porfiră de culoare stacojie; pe cap avea coroană de aur cu stea. L-am întrebat pe Stareț: „Cine este acesta?“. El a răspuns: „Antihristul!“. De statură înaltă, cu ochii ca jăratecul, cu sprâncenele negre, având cioc, fioros la față, viclean, perfid, strașnic. Sta cocoțat pe tron cu mâinile întinse spre popor, iar la degete avea gheare ca de tigru și răcnea: „Eu sunt imperatorul și dumnezeul și stăpânitorul. Cine nu va primi pecetea mea, aceluia, moarte!“. Toți au căzut la pământ și i s-au închinat, iar el a început să le pună peceți pe frunte și pe mâini, ca să primească pâine și să nu moară de foame și sete.

Între timp, slugile antihristului au adus câtiva oameni cu mâinile legate, ca să-i silească să i se închine. Dar ei au zis: „Noi suntem creștini, și credem în Domnul nostru Iisus Hristos!”. Antihristul într-o clipa le-a tăiat capetele și s-a vărsat sânge creștinesc. După aceea au adus un tânăr la tronul antihristului, ca să i se închine lui, dar tânărul a strigat cu glas tare: „Eu sunt creștin, cred în Domnul nostru Iisus Hristos, iar tu esti trimisul și sluga satanei!”. – „La moarte!” – a răcnit antihrist.

Iar cei ce primiseră pecetea, cădeau la pământ și se închinau lui. Deodată s-a auzit un tunet, au strălucit mii de fulgere, lovind cu săgeți de foc în slujitorii antihristului. O săgeata uriașă a strălucit fulgerător și o vâlvătaie de foc a căzut drept în capul antihristului, coroana s-a făcut țăndări: milioane de păsări zburau sfâșiindu-i pe slujitorii antihristului cu ciocurile lor. Am simțit cum Starețul m-a luat de mână și am mers mai departe. Și am văzut iar mult sânge creștinesc. Atunci mi-am amintit de cuvintele sfântului Ioan Teologul din Apocalipsă: „Și va fi sânge… până la zăbalele cailor!“. Doamne Dumnezeule, mântuiește-mă! Și am văzut îngerii zburând și cântând: „Sfânt, Sfânt, Sfânt este Domnul Dumnezeu!“. Starețul a privit înapoi și a zis:

„Nu te mâhni, sfârșitul lumii este aproape! Roagă-te lui Dumnezeu. Domnul este milostiv cu robii Săi”.

| Sursă video: Strana Ortodoxă

 

Citiți vă rog și:

PROFEŢIA Sfântului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”

Sfântul Ierarh Ermoghen: Cei ce vor recunoaşte legile societăţii şi se vor supune, chiar cu neplăcere, se vor face părtaşi antihristului

Profeția Sfântului Moise Arapul despre CĂLUGĂRII DIN NEAMUL CEL DE PE URMĂ

Iată vremea se apropie și voi nu înțelegeţi, vicleşugurile oamenilor s-au înmulţit şi s-au făcut stihiile grabnice, că se apropie sfârșitul

Ioan Ianolide: Antihrist va fi biruit de Hristos!

GLOBALIZAREA ECUMENISTĂ ŞI ÎMPĂRĂŢIA LUI ANTIHRIST. Biserica APOSTATĂ - mireasa lui ANTIHRIST

Despre Biserica în vremea de acum, falsa unire, iubirea ecumenistă smiorcăită, optimismul amăgitor, apostazie şi fiul pierzării...

Credințele amestecate ne fac să fim doar căldicei, iar căldiceii ajung in IAD! Urâciunea pustiirii de suflete a omenirii s-a pus în mișcare.

Categorie: Vremurile din urma | Vizualizări: 2348 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 5
avatar
0 Spam
1 Marius • 5:02 PM, 2019-01-07
Nu este deloc întâmplător că diavolul și slujitorii lui au contrafăcut inexistenta mișcare de precesie echinocțială.

Diferența de 13 zile, ca dată a nașterii, între 25 decembrie heliocentric-gregorian și 25 undrea geocentric-iulian este semnul clar și distinctiv între pseudo-Mesia Antihrist, născut din seminția lui Dan, conform proorociei lui Iacov, cartea Facerii, capitolul 49, pentru prima dată calendaristică și autenticul Iisus Hristos, Domnul și Dumnezeul și Mântuitorul nostru adevărat, pentru a doua dată calendaristică.

Este știut că Antihrist este imitatorul, dar și împotrivitorul lui Hristos, Fiul și Cuvântul lui Dumnezeu Cel Viu și Adevărat!
Astfel, păgânii și pseudo-creștinii celebrează nașterea lui Antihrist pe 25 decembrie gregorian, de așa-zisul Crăciun, alias sărbătoarea păgână a saturnaliei deghizată, în timp ce creștinii, cei trainici și autentici, "the real deal", cum ar spune americanii, sărbătoaresc Nașterea Domnului și Dumnezeului și Mântuitorului Iisus Hristos pe 25 undrea iulian!

Dar înainte de autenticul pseudo-Mesia Antihrist, trebuie să existe un pseudo-Antihrist, adică un pseudo-anti-Mesia, un antihrist "dummy", un prigonitor al creștinilor, pe care autenticul Antihrist, autenticul anti-Mesia, prefăcut într-un pseudo-prieten al creștinilor, să-l nimicească, tocmai pentru a putea da impresia falsificată cum că el, Antihrist, ar fi, chipurile, Hristosul adevărat.

Fostul arhirabin, i.e. arhiereu între rabini, Printman, botez credincios ortodox, ce a renunțat benevol la foarte mulți bani pentru a ajunge așa și a dat cartea pseudo-mozaică a Talmudului creștinilor, el însuși recunoaște că rabinii, fariseii, cărturarii, sahucheii sunt dușmanii, nu prietenii, poporului Israel, și ai celui vechi, poporul evreu, și ai celui nou, poporul ortodox și că au falsificat, au piratat și au contrafăcut din interior cultul mozaic, aducând demonicele învățături antice egiptene și babiloniene, cu denumirea falsificată de Kabbala, respectiv Talmud, întocmai pentru a-l putea deghiza pe Antihrist drept pseudo-Mesia, lucru pe care noi îl știam deja, dar a venit ca o confirmare a cunoștiințelor noastre. Același lucru ni-l spune și despre celebrul simbol al hexagramei care nu are nimic de-a face cu mozaismul autentic, ci este chiar de-a dreptul împotriva lui.

Tot creștinul Printman recunoaște el însuși că jidovii au fost părtași unu-la-unu, dimpreună cu romanii, la uciderea lui iisus Hristos Dumnezeu Mesia cel Adevărat, Care a primit spun unii, peste 3600 de lovituri, printre alte motive și pentru că i-a demascat pe ei, pe rabini, pe farisei, pe cărturari, pe saduchei și pe alți ai lor că sunt pseudo-evrei și nu autentici evrei, tocmai din cauza minciunilor lor (Ioan VIII:44, Apocalipsa III:9), ceea ce știam și noi, din cele 4 Sfinte Evanghelii (Ioan, Marcu, Luca și Matei).

Astfel, aflăm că, cei care sunt evrei adevărați și care trăiesc cu adevărat după legea lui Moise, se botează în numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt, devenind creștini și se vor boteza îngrijorător de mulți, din perspectiva lui Antihrist, atunci când vor venii sfinții lui Dumnezeu, Enoh și Ilie tesviteanul, cei doi finici din cartea Apocalipsei, pentru a-l demasca chiar pe el, pe Antihrist, în timp ce ceilalți, pseudo-evreii, i.e. jidovii, îl vor primi pe Antihrist.

Dumnezeu a creeat mozaismul doar prin dreptul Moise, un autentic evreu, pentru a fi o doar anticameră pregătitoare pentru creștinism, desăvârșirea și încununarea cultului dat prin Moise, ("Eu am venit să împlinesc legea, nu să o stric"), al mozaismului, dar rabinii, minciuno-evreii, au falsificat mozaismul, promovând rabinismul deghizat în pseudo-mozaism.
avatar
avatar
avatar
0 Spam
4 Preotul Tudor • 9:15 PM, 2019-01-09
https://preotulpoporului.wordpress.com/2019/01/09/catre-fizicianul-leontescu/
avatar
0
5 Gabriel • 9:49 PM, 2019-01-09
Aduceti si ceva argumente la cele insirate la link-ul de mai sus, citat, pagina etc, altfel deveniti penibil.
avatar