Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Aprilie » 22 » Director Ministerul Sănătătii: Daca părinții NU-ȘI VACCINEAZĂ COPIII se va aplica legea PROTECȚIEI COPILULUI adică NE VOR LUA COPIII !
10:59 PM
Director Ministerul Sănătătii: Daca părinții NU-ȘI VACCINEAZĂ COPIII se va aplica legea PROTECȚIEI COPILULUI adică NE VOR LUA COPIII !

 

DIGI24: ''Părinții care refuză să își vaccineze copiii vor trebuie să dea explicații în fața unei comisii din județul din care provin, iar dacă după aceea nu consimt să vaccineze copilul, se va aplica legea Protecției Copilului, a declarat directorul în cadrul Ministerului Sănătății Amelia Șerban la emisiunea „24 de minute”.

„Nu se vor da sancțiuni părinților imediat. Are o perioadă de timp de până la 18 luni în care medicul îl va chema și îl va informa asupra riscurilor și beneficiilor, iar dacă părintele tot refuză va fi deferit unei comisii județene. Dacă nici atunci nu consimte să îl vaccineze se va aplica legea Protecției Copilului. Se va ajunge în instanță”, a spus Amalia Șerban.

Noul proiect de lege prevede o mai bună ținere a evidenței copiilor vaccinați și o implicare mai mare din partea medicilor de familie. După ce va intra în vigoare, toți medicii care vaccinează copii vor fi obligați să îi înregistreze în registrul electronic al vaccinurilor.

De asemenea, chiar dacă vacinurile pentru copii sunt numite „obligatorii” ele reprezintă doar o recomandare în prezent, însă, dacă această lege va intra în vigoare vacinarea copilului va deveni obligatorie cu adevărat, a atras atenția Amelia Șerban.

Totodată, potrivit acestui proiect de lege, Statul își va asuma obligația de a asigura un stoc de vaccinuri pentru cel puțin un an, pentru a se evita situația în care medicii rămân fără vaccin.

Amelia Șerban a declarat și că părinții vor întâmpina dificultăți în a-și înscrie copiii la grădiniță și la școală dacă nu îi vaccinează.

„Copiii nu vor putea intra în colectivități dacă nu vor face dovada vaccinării complete conform schemei. Nu va fi restricționat accesului copilului la educație. Se va merge la comisia județeană, iar părintele va primi termen de un an să își vaccineze copilul”, a spus directorul din cadrul Ministerului Sănătății.

De asemenea, Amalia Șerban a precizat că noul proiect de lege prevede că Statul îi va despăgubi pe părinții ai căror copii au suferit reacții adverse grave în urma vaccinării.

„Trebuie să ne asumăm că nu avem o informare corectă și completă asupra a ceea ce înseamnă vaccinurile, care sunt avantajele și riscurile. Statul își asumă responsabilitatea în cazul unor reacții adverse. În cazul unor complicații, acestea vor fi despăgubite de statul român. Șoc anafilactic, meningită, encefalită, sunt printre riscurile care apar odată la un milion de doze administrate. Nimeni nu spune că aceste riscuri există. Complicațiile bolii sunt mai grave și mai serioase decât o formă mai ușoară a bolii, cu complicații care pot fi reversibile prin tratament”, a spus directorul din cadrul Ministerului Sănătății.

Deocamdată proiectul nu prevede pe ce criterii vor fi acordate despăgubirile.

„Legea în mod explicit nu prevede decât că metoda de stabilire a despăgubirii va fi stabilită printr-un ordin care va apărea după lege. Încă ne consultăm”, a spus Amalia Șerban.

Amalia Șerban a declarat că este necesară o lege a vaccinării deoarece într-un interval de cinci ani acoperirea vaccinală națională a scăzut de la 95 % la 85 %. Ea a precizat că printre cauze se numără informațiile eronate de pe internet, campania internațională contra vaccinului și imposibilitatea statului de a asigura în mod constant vaccinurile necesare.''
http://www.digi24.ro/…/24+de+minute+Despre+legea+vaccinarii…

Dr Amalia Şerban, director general adjunct de la Direcţia Generală Asistenţă Medicală şi Sănătate Publică, este membru European Centre of Disease Prevention and Control (ECDC) din Suedia:
http://ecdc.europa.eu/…/go…/mb/Pages/members-alternates.aspx

 

sursa: https://saccsiv.wordpress.com/2016/04/09/director-ministerul-sanatatii-daca-parintii-nu-si-vaccineaza-copiii-se-va-aplica-legea-protectiei-copilului/

Categorie: Vaccinuri | Vizualizări: 29027 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: otravirea prin vaccinare, vaccinare obligatorie | Rating: 4.4/5
Total comentarii : 5
avatar
0 Spam
1 Nelu Tataru • 1:35 PM, 2017-11-01
Din pacate ne gasim in fata unei diktat politic impus de multinationale, in special cele farmaceutice. Astazi politicienii  si guvernantii in majoritatea semianalfabeti si/sau cu multe "bube in cap" (citeste usor manipulabili)  prescriu vaccinuri fortate, iar medicii (cei fricosi, corupti ori lingai) fac politica marsava a guvernului tradator, in asociatie mafioasa si criminala cu aproape toti parlamentarii. In toate tarile, in aceeasi perioada se discuta de aceeasi lege, cea a vaccinarii fortate. Este o coincidenta? Hmmm!... Cei ce sustin oficial aceasta abominabilă "legge" (in treacat fie spus, adevaratele legi sunt doar cele naturale, nescrise de om, celelalte sunt reguli sau norme, care pot fi sau nu acceptate, in baza a primului principiu universal, cel al "liberului arbitru") stiu de ce sunt pasibili? Pana una alta lasam legea Karmei sa-si spuna cuvantul...(grija, ca nu scapa niciunul!).  Oricum, patrimoniul genetic al fiecaruia este de o valoare inestimabila si avem fiecare obligatia etico-morala sa-i pastram nealterata integritatea sa. Acest patrimoniu genetic este inviolabil prin natura sa, asa ca nici o "lege" sau norma nu il poate ataca, decat doar prin abuz de forta si putere...  Remarc cu cata nonsalanta se afiseaza unii cu nume si prenume, care vor fi cei raspunzatori cat de curand pentru actiunile lor iresponsabile (cititi tapi ispasitori...). Aceste actiuni se numesc Tratament Sanitar Obligatoriu (Fortat) si Subminarea Patrimoniului Genetic Uman!
Daca in cazul imunizarii naturale corpul receptioneaza agentii patogeni perin intermediul barierelor imunologice (tip mucoase de ex.), declansand astfel o reactie naturala de imunizare cu caracter permanent, prin injectarea directa se by-passeaza, se scurtcircuiteaza mecanismul natural de autoaparare. Astfel se provoaca o stimulare artificiala, cu mica eficienta imunitara si de durata limitata si nu permanenta ca in cazul imunizarii naturale. In plus existenta vaccinurilor plurivalente risca reimunizarea, care poate sa dea reactii autoimune grave. Careva afirma ca si noi am fost vaccinati si nu am murit! Ok, uitati-va in ce hal a ajuns lumea de azi, o adevarata degradare pe toate planurile! Majoritatea popoarelor lumii au fost transformate in populatii de zombi sau OGM (Oameni Genetic Modificati)... Este si normal cand injectezi celule cu lanturi de ADN straine, mai ales la copii, cu sistemul imunitar in formare, deci vulnerabil, deci aceste celule cu ADN-uri de maimute, pasari, fetusi avortati etc sa conduca la o rapida involutie genetica, comenzile ADN-ului gazda fiind inlocuite de cele ale ADN-ului oaspete.
Pentru cultura voastra generala, iata o lista cu componentii gasiti in vaccinuri, transformati astfel intr-o veritabila ruleta ruseasca:
 *  hidroxidul de aluminiu;*  fosfatul de aluminiu;*  sulfatul de amoniu; *  amfotericina b;*  tesuturi de animale: sangede porc, sange de cal, sange de oaie, creier de iepure; *  clorhidratul de arginina;*  rinichi de caine, rinichide maimuta; *  fosfatul bibazic de potasiu;*  embrion de pui, oua de pui,oua de rata;

*  ser de vitel (bovina);*  beta propiolactona;*  ser fetal bovin; *  formaldehida;*  formalina; *  gelatina;*  sulfat de gentamicina; *  glicerina;*  celule umane, celule diploide (provenite de la țesuturi de fetuși umaniavortati); *  hidrocortison;*  hidrolizat de gelatina;* mercur  thimerosal (thimerosal, merthiolate ®); *  glutamat monosodic (msg);*  fosfatul monobasic depotasiu;

*  neomicina;*  sulfatul deneomicina; *  etoxilați octilfenol;*  etoxilați octilfenol;*  octoxinol 10;*  indicator rosu fenol;*  fenoxietanol (antigel);*  clorura de potassio; *  bifosfato di potasiu; *  monofosfato di potasiu; *  polimixina b; *  polisorbatul 20; *  polisorbatul 80; *  hidrolizat pancreatic di cazeină porcina(porc);

*  proteina rezidua mrc5;*  deoxicolat de sodiu;*  sorbitol;*  thimerosal; *  tri(n)butilfosfat;*  cobalt 60 (radioactiv!)
Inainte de a vaccina copiii vostri (voi puteti s-o faceti, ca sunteti majori!), odata informati, deveniti RESPONSABILI  cu premeditare, deci cu agravant! Deasemenea puneti pe medicii care obliga vaccinarea sa semneze o declaratie de garantie pentru siguranta vaccinurilor cu raspunderea adecvata. Nu o vor semna! Oare de ce?...
 Ia incercati sa-i
puneti pe medicii care obliga vaccinarea sa semneze o declaratie de garantie
pentru siguranta vaccinurilor cu raspunderea adecvata. Nu o vor semna! Oare de
ce?... Deasemenea aduceti-le aminte de Codul Deontologic Medical si de
Juramantul lui Hipocrate (nu a lui Ipocritul...).
NB.: Acesta este un umil punct de vedere strict personal!
avatar
0 Spam
2 Mihai Stefan • 7:04 PM, 2017-11-01
1 la un milion my ass ... sunt enorm de multe cazuri..poate 1 la 100.
Poza articolului spune insa mai multe despre adevarata fata a sistemului.
avatar
0 Spam
3 Marius Huzum • 11:09 AM, 2017-11-02
Solutia ...hai in strada ...
avatar
0 Spam
4 Dalela Daniela • 1:09 PM, 2017-11-13
Bai stat nebun nu aveti cum.sa ne impunetii punctttttt copii nostri nu sunt cobai vostri nenorocitilor. Vaccinativa voi cu toata fam.voastra in frunte cu copii vostri si ne vaccinam.si.noi copii uaaa rusine sa va fie. Vb de despagubiri???? Ne pisam pe bani vostri ce sa facem.cu ei daca copii nostri se inbolnavesc si nu mai se fac bn??? La ce mai folosesc bani,??? Laaa puscarieee cu voiiiii criminalilor angry angry angry
avatar
0 Spam
5 streetracer1on1 • 5:23 PM, 2017-11-13
Multumim Dl. Nelu Tataru. Apreciez ft mult comentariul dumneavoastra!
Iar "Statul va despagubi parintii ai caror copii sufera de reactii adverse". Ca asta au nevoie parintii...de bani...cand copii lor au retard mintal, autism sau alte reactii. Si banii de unde vin?? Nu din contributiile noastre?
avatar