Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » Aprilie » 3 » Cruce satanistă făcută de IPS Nifon al Târgoviştei, de prinţul Charles şi de IPS Ioachim Băcăuanul alături de un sobor de eretici...
6:38 PM
Cruce satanistă făcută de IPS Nifon al Târgoviştei, de prinţul Charles şi de IPS Ioachim Băcăuanul alături de un sobor de eretici...

Aici puteţi vedea soborul de eretici:

Bineînţeles că totul s-a desfăşurat în direct pe Trinitas. De aceea: Feriți-vă de emisiunile radio-TV așa-zis „creştine și spirituale”

 

Categorie: Ecumenism | Vizualizări: 1884 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 5.0/3
Total comentarii : 1
avatar
0
1 Bogdan • 9:28 AM, 2017-04-04
Cruea facuta in batjocura nu e ecumenista. Sa nu facem nepotrivire de cuvinte. De acum totul care fac ecumenistii este tratat ca ecumenist. Pur si simplu asta este ravna lui. Dupa cum si in vremea Sfantului Ioan Gura e Aur era aceeasi problema si cum vezi prin biserici facand crucea la misto, asa a facut si IPS Iochim. Asta e o problema veche. Mare tragedie este ca nu se face cateheza sa i se explice omului de ce se face crucea intr-un anume fel si ce reprezinta fiecare loc unde punem mana sub forma care trebuie. Asta e  trist. Si nu e de mirare ca este asa. Nu vedeti ce timpuri traim. Noi fricosi, arhiereii fricosi si prefacuti. Asa ca noi cei multi. Cel putin eu asa ma vad.

Sa facem fratilor ceva. Sa facem afise, sa le punem in biserica de parohie prin care sa se vada cum se face crucea corect. Si inca ceva, nu va asteptati ca oamenii sa va asculte sau sa face cum vreti voi. Multi dintre noi suntem indraciti intr-o forma mai usoara sau mai adanca. Problema se pune deci de rugaciune pentru celalat.
Sa fim noi modele.
Si eu as vrea ca de maine omul asta si altii sa se schimbe. Problema este ca noi nu suntem constient de o realitate. Oamenii astia de o viata sunt asa si pe masura ce se inconjoara cu pupatori in fund nici nu vor vedea alta atitudine.
Eu am patiti, stnad de vorba cu un protestant, sa fac ce fac ecumenistii. Adica, ca sa nu il supar pe acela am zic ca numarul ingerilor cazuti vor fi completati dintre bunii crestini si am zis asta cu gandul sa nu il supar. Corect era sa zic ca se va completa numarul ingerilor cazuti din crestinii ortodocsi desavarsiti, sau monahii ortodocsi inbunatatiti nu mai stiu exact care era, insa ideea este ca am facut exact asa cum fac ecumenistii pt ca am tinut mai mult la persoana respectiva decat la Dumnezeu si adevarul lui.
Si ma gandeam ca exact ce condam la altii am facut si eu.
Asa ca, dupa cum scrie in cartile IPS Ierotheos Vlachos ca martiriul este rod al vederii lui Dumnezeu, care vedere se face prin trecerea prin fiecare etapa a fericirilor sa facem si noi intr-un fel sa ajungem sa trecem prin etapa fericilor in viata noastra duhovniceasca.
Doar asa se va mai milostivi de noi Dumnezeu.
avatar