Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Mai » 12 » Credeati ca s-a terminat? Marian Munteanu se intoarce...
3:03 PM
Credeati ca s-a terminat? Marian Munteanu se intoarce...

Abia acum incepe jocul, reclama are, sustinere are, partid...isi face :)

STIRIPESURSE.RO:

"Fostul candidat al PNL pentru Primăria Capitalei, Marian Munteanu, are planuri mari și pregătește lansarea unui partid cu 100.000 de membri, care va intra în lupta pentru alegerile parlamentare.

Marian Munteanu a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că va lansa acest partid imediat după alegerile locale. ”Nu lansăm un astfel de proiect în plină campanie electorală. Oamenii ăștia își fac campanie acum, nu vrem să îi deranjăm noi, dar imediat după locale vom iniția acțiunile”, ne-a explicat Munteanu.

Partidul se va construi pe structura platformei civice ”Alianța Noastră” și va avea aproximativ 100.000 de membri, la fel ca și asociația de ONG-uri. ”În ceea ce privește doctrina și programul, puteți să vă uitați peste programul Alianței Noastre, cam pe această structură se va ridica și partidul”, ne-a mai precizat Munteanu.

Noul partid va intra în bătălia pentru alegerile parlamentare, dar Marian Munteanu a precizat că vor avea loc alegeri ”nu sunt eu lider deja și nu știu dacă voi candida la parlamentare. Lucrurile astea urmează să le decidem”.

În ceea ce privește relația cu PNL, Marian Munteanu ne-a explicat că a rupt legăturile cu liberalii și, de facto, și-a dat demisia din PNL. ”Eu i-am anunțat pe liderii PNL că nu doresc să mai fac parte din partid. Practic, mi-am dat demisia, dar este o hârtie care mai trebuie semnată. Știți că pe mine nu mă pasionează prea mult actele birocratice. Eu i-am anunțat că plec”.

Marian Munteanu a explicat că nu mai ține legătura cu liderii PNL, menționând că pe ”unii i-am cam supărat”.

Cititi va rog si: MARIAN MUNTEANU, ALINA GORGHIU, MIHAI GADEA, DAN MIHALACHE s-au dus la Washington sa ia lumina …

 

Categorie: Marian Munteanu | Vizualizări: 703 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: marian munteanu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar