Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Mai » 7 » Contoarele inteligente provoacă boli misterioase care lovesc oamenii în propriile lor case.
1:33 PM
Contoarele inteligente provoacă boli misterioase care lovesc oamenii în propriile lor case.

În ultimii ani, au existat tot mai multe rapoarte despre "contoarele inteligente" . Aceste contoare electrice digitale sunt proiectate pentru a trimite date de utilizare către companiile de electricitate prin unde radio, cauzand o serie de probleme de sanatate, la un segment tot mai mare al populației în cazul în care astfel de dispozitive sunt în uz .

De fapt, observă Rețeaua de siguranță CEM (CEM = câmp electromagnetic) , un număr tot mai mare de oameni din întreaga lume încep să raporteze probleme de sănătate pe care le cred a fi legate de o cantitate mai mare de radiatii electromagnetice, radiații provenite de la diferite dispozitive, inclusiv contoare inteligente.

Autoritatile sustin ca aceste contoare inteligente sunt sigure, și le compară cu telefoanele mobile. ’’Cu toate acestea, telefoane mobile, releele GSM, Wi-Fi și alte dispozitive fără fir pot afecta, de asemenea, sănătatea dumneavoastră". "Reducerea expunerii la câmpurile electromagnetice pot imbunatatii starea dumneavoastra de sanatate."

[…]

Lista de simptome

 Societatea Americana impotriva Cancerului arată modul în care funcționează dispozitivele:

 "Contoare inteligente ’’vorbesc’’ cu sistemele lor centrale, folosind transmisii RF(radiofrecventa), bazate pe reteaua de telefonie mobila, prin satelit, radio, linii de putere, Wi-Fi sau Internet (TCP / IP), ca metode de comunicare. Internetul si telefonia mobila au devenit opțiunile preferate de comunicare datorita flexibilitatii și ușurinței desfășurării acestora ".

 Mai constată, de asemenea că aceste contoare inteligente sunt de obicei instalate în afara casei și la sediile firmelor pentru a măsura energia electrică.  Cantitatea de radiatii la care sunt expusi oamenii depinde de distanta fata de antena care emite.

 Puterea și frecvența semnalului RF (radiofrecveta) emis de contoarele inteligente sunt similare cu cele ale unui telefon mobil sau router Wi-Fi.  Aceste contoare de obicei, trimit și primiesc mesaje scurte, comunicand astfel cu centrala.

 Societatea Americana impotriva Cancerului ia act de faptul că Agenția Internațională pentru Cercetare în Domeniul Cancerului (IARC) a numit radiațiile RF ca "posibil cancerigene pentru oameni" , pe baza a cel puțin un studiu care a examinat o legătură între acestea și un anumit tip de tumoare pe creier.

 În plus, rețeaua de siguranță CEM a identificat următoarele simptome ca fiind posibil legate de radiații RF, pe baza unui studiu făcut în 2011:

 --Probleme cu somnul (insomnie, dificultăți de adormire, treziri dese, coșmaruri)

 --Stres, agitație, anxietate, iritabilitate

 --Durere ascuțită de cap, presiune resimtita la nivelul capului

 --Țiuit în urechi, dureri de urechi

 –Dificultati in procesul de invatare

 --Oboseala, dureri musculare sau slăbiciune fizică

 --Amețeală sau probleme de echilibru si de orientare

 --Durere la nivelul ochilor, presiune în ochi

 --Simptome cardiace, palpitații, aritmii, dureri în piept

 – Crampe la picioare, sau neuropatie

 --Dureri ascuțite in corp

 –Nas infundat, simptome asemănătoare gripei

 --Probleme cu sinusurile, sângerări nazale

 --Probleme respiratorii, tuse, astm

 --Erupții cutanate, înroșirea feței

 --Probleme urinare

 --Probleme cu glanda tiroida, diabet

 --Tensiune arterială crescută

 --Schimbari ale ciclului menstrual

 --Hiperactivitate sau modificări ale comportamentului copiilor

 --Convulsii

 –Cancer recurent

 Simptomele se califică drept "dizabilitate?"


 Mulți sunt sceptici că aceste contoare inteligente pot cauza cancer sau oricare dintre problemele enumerate în Rețeaua de siguranță CEM, insa organizația ’’Opriti contoarele intelgente’’, care se opun utilizării lor, spune ca unii oameni au  dezvoltat simptome de disconfort fizic, în prezența câmpurilor electromagnetice, câmpurilor de radio-frecvență (sau ambele). "

 "Există mai multe simptome asociate cu acest tip de sensibilitate, iar cheia principală pentru a determina dacă aceste câmpuri electromagnetice sunt cauza problemei, este de a vedea ce se întâmplă atunci când se diminueaza sau se evita expunerea"

Sursa: NaturalNews

Dupa cum stim, aceste contoare sunt si in Romania, la sediile firmelor fiind montate începând cu 2014. De luna aceasta insa incep sa fie montate si la utilizatorii casnici. Daca in cazul caselor ele mai pot fi montate pe peretii exteriori, in cazul apartamentelor ele vor fi montate in interior, practic vom fi afectati si de contorul nostru, dar si de cele ale vecinilor... Zonele vizate din Bucuresti sunt urmatoarele: Aviatiei, Doinei, Palatul Parlamentului, Vitan Barzesti, Stadionul Rapid, Sabareni, Politehnica, Brancusi.

Cititi mai multe aici: Contoare inteligente Enel - riscuri

 


 

Categorie: Contoare inteligente | Vizualizări: 1884 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: radiatii electromagnetice, radiatii RF, Cancer, contoare inteligente | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar