Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Iunie » 16 » Cine sta in spatele ” Sfantului ” si ” Marelui ” sinod?
10:15 AM
Cine sta in spatele ” Sfantului ” si ” Marelui ” sinod?

In Faptele Apostolilor, scrise de Sf.Ap si Ev. Luca-ucenicul Sf.Ap.Pavel- se scrie despre primul  Sinod al Apostolilor unde hotararile s-au luat dupa porunca Duhului Sfant : ” Parutu-sa Duhului Sfant si noua. ” Acum , inaintea sinodului „mare” si „sfant”, ne intrebam : oare ce duh ii mana pe cei care l-au pregatit si pe cei care participa,   Duhul Adevarului  care de la Tatal purcede si in Fiul se odihneste sau duhul minciunii numit de Hristos tatal minciunii ?

In cautarea raspunsului la aceasta intrebare constatam urmatoarele :

  1. Titulatura sinodului, „mare” si „sfant’ este o minciuna pentru ca nu participa  toti episcopii din lume si nici macar toti patriarhii (din cei 14 , 5 au anuntat ca nu mai participa ), apoi sfant nu poate fi pentru ca legifereaza o mare minciuna si cel mai mare pacat – erezia ecumenismului – precum si legaturile satanice cu CMB-ul – Consiliul Mondial al Bisericilor. Numai titulatura acestei organizatii – CMB este o erezie pentru ca se ridica impotrica Crezului ortodox : „…  intr-Una Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica, marturisesc un Botez spre iertarea pacatelor, astept invierea mortilor si  viata veacului ce va sa fie. Amin. ” .

 

De  curand, in data de 12 iunie, cu o zi inainte de a pleca in Creta, Patriarhul Daniel a declarat ca : „Acest sinod nu va formula dogme noi, nu va formula canoane noi, nu va face modificări la slujbele bisericeşti, dar este un sinod care doreşte o mărturisire a credinţei în comun, în mod solemn, într-o lume foarte tulburată, într-o lume plină de provocări. Cea mai mare provocare este necredinţa, secularizarea, delăsarea duhovnicească, lepădarea de credinţa creştină şi lepădarea de vieţuirea creştină. Avem de-a face cu o lume în care ateismul prinde din ce în ce mai mult teren şi noi trebuie să afirmăm importanţa credinţei dreptmăritoare pentru mântuirea sufletului şi pentru viaţa în armonie, în familie, în Biserică, în societate. Este nevoie de o mărturisire mai intensă a credinţei împreună. Cu alte cuvinte, spre deosebire de sinoadele ecumenice, acesta nu este un sinod care dezbate o anumită dogmă sau o anumită învăţătură de credinţă nouă, ci arată necesitatea întăririi noastre în credinţă, în viaţa duhovnicească şi în intensificarea misiunii ortodoxe în lume. Deci, acesta va fi mai mult un sinod misionar – pastoral cu implicaţii sociale, nu un sinod dogmatic, liturgic sau de modificare a sfintelor canoane. ” Incercam sa vedem cat adevar este in aceste afirmatii. 

In capitolul ” Relatia Bisericii Ortodoxe fata de restul lumii crestine ” se legifereaza panerezia ecumenismului, de aceea nici nu mai estre numita Miscarea ecumenista ci ecumenica pentru a induce in eroare si a face asemanarea cu Sinoadele ecumenice ale Sf. Parinti. Crestini nu pot fi numiti decat ortodocsii, ceilalti sunt eretici ( catolici, greco-catolici, protestanti, neoprotestanti ) . Aceasta a fost numirea data lor de toti Sf. Parinti pentru a delimita dreapta credinta – Adevarul de erezie – minciuna. Apoi se afirma ca ultimul criteriu in Biserica este Sinodul.  Aceasta este acelas lucru cu a spune ca un Sinod este infailibil numai prin simpla adunare a episcopilor. Dar cate sinoade eretice n-au fost ?!! ” Unirea credintei ” – iar nu ” unitatea credintei ” dupa cum a modificat ereticul Patriarh Daniel in noile lui Liturghiere – inseamna , dupa Sf. Justin Popovici ”

La unirea credinţei şi cunoştinţei lui Hristos se ajunge numai în unire cu toţi Sfinţii (Efeseni 3:18), numai prin viaţa sobornicească cu toţi Sfinţii, sub verhovniceasca călăuzire a Sfinţilor Apostoli, Prooroci, Evanghelişti, Păstori, Părinţi, învăţători. Iar pe aceştia îi călăuzeşte şi îi poartă în chipul cel mai sfînt
Duhul Sfînt, din ziua Cincizecimii şi mai departe, de-a lungul tuturor veacurilor, pînă la înfricoşătoarea Judecată.

In ce unire se afla Patriarhul Daniel si toti ecumenistii sai, cu Sf. Justin Popovici care a combatut cu toata forta duhovniceasca erezia ecumenismului (cu CMB-ul in frunte si cu toate celelalte zdrente ale satanei prin care ademenste pe ecumenisti?)  In vrajmasie se afla, iar cel care este vrajmas Sfintilor, este vrajmasul lui Hristos, al Duhului Sfant si al Tatalui, al intregii Sf. Treimi. In Biserica – si singura Biserica este cea Ortodoxa – mai intai este Dumnezeu iar pe locul doi este omul. Asa invata Sf. Justin Popovici in acord cu toti Sf. Parinti.

Apoi , Patriarhul Daniel a afirmat in predica din 12 iunie ca acest sinod nu va schimba canoanele. Dar ce inseamna oare incalcarea canoanelor privitoare la casatoriile mixte ? Ei vor raspunde ca, folosirea principiului iconomiei. Iconomia insemna ca acesti arhierei sa fie luminati de Dumnezeu. Care dumnezeu va uni doua suflete , unul ortodox botezat cu unul eretic ? Dumnezeul ecumenistilor : satana.

2. Sigla Sinodului din Creta contine 10 simboluri masonice si cabalistice :

Simbolism ocult in sigla Sinodului Tâlhăresc

3. Lucrarile Sinodului din Creta se desfasoara cu usile inchise. Care intalniri din lume se mai desfasoara cu usile inchise ? In perioada 9-12 iunie 2016 s-au desfasoara intalnirile grupului Bilderberg la Dresda-Germania, cu usile inchise. Pe 16 iunie 2016  incepe Sinodul din Creta.

Legat de acest Sinod din Creta vom prezenta si alte cateva declaratii  :

http://semneletimpului.ro/religie/ecumenism/papa-francisc-provocat-sa-conduca-un-onu-al-religiilor.html

https://saccsiv.wordpress.com/2016/02/15/rabinul-zinovy-kogan-a-binecuvantat-intalnirea-dintre-papa-francisc-si-patriarhul-kirill/

Menechem Begin, fost prim ministru Israel:

Rasa noastra este Master Race. Noi suntem zei divini pe aceasta planeta. Noi suntem atat de diferiti de rasele inferioare, precum sunt ele de insecte. De fapt, comparativ cu rasa noastra, alte rase sunt bestii si animale. Alte rase pot fi considerate a fii extremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pamantesc va fi stapanit de liderii nostri cu un sceptru de otel. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca sclavi.„

Shimon Peres, prim-ministru si presedinte Israel:

„Deja organizarea economică a atins punctul ei cel mai de sus. Tinerii noştri acceptă sistemul economic de tip global. Dar cum este posibil să funcţioneze ca  economie mondială, în mod corect şi stabil dacă nu se va constitui un guvern global condus de un singur guvernator?”. 

Citind toate cele de mai sus, putem raspunde intrebarii ” Cine sta in spatele  ” Marelui ” si ” Sfantului ” Sinod „: tatal minciunii – satana, profetul mincinos – papa francisc si binenteles, guvernatorul unic – mesia evreilor – antihrist. Restul figurantilor sunt biete marionete constiente sau inconstiente, cu mitre arhieresti sau doar cu cruci la gat.

Fericiti si de trei ori fericiti vor fi cei care nu vor participa la aceasta apostazie precum si cei care nu se vor supune hotararilor apostate, oricare ar fi consecintele, caci Parintele Justin Parvu ne-a lasat ca testament cuvantul : ” Ascultati de mai marii vostri daca si ei asculta de Dumnezeu. ” , iar Parintele Adrian Fagetan – cel care l-a numit pe Patriarhul Daniel ” ERETICULE !!! ” ne-a lasat tot ca testament cuvantul : ” Dumnezeu sa va ajute sa-i biruiti pe ecumenisti. ”

 

Sursa: Monahul Teodot

Categorie: Sinodul Tâlhăresc | Vizualizări: 879 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: sinodul pan-ecumenist | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 2
avatar
0
1 Gabriel • 12:33 PM, 2016-06-16
avatar
0 Spam
2 leonardconstantin61 • 11:37 PM, 2016-06-16
Doamne ajuta.Sper sa vada cat mai multa lume acest ultim post
avatar