Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » CARTE DOCUMENT. Un an de luptă împotriva ECUMENISMULUI după ''sinodul'' din Creta

"Cu toate că nu ne stă în puteri „să oprim Apostazia cu slabele noastre puteri”, datoria iubirii noastre creştineşti ne porunceşte nu numai să ne ferim, şi să ne păzim noi înşine, ci să-i păzim, să-i avertizăm şi pe semenii noştri, care nu văd şi nu observă nimic. Aici se cuvine să ne amintim minunata cugetare a unuia din cei mai mari stâlpi ai Bisericii noastre, Sfântul Grigorie Teologul: „Prin tăcere îl trădăm pe Dumnezeu”. Nu se cade a tăcea despre ceea ce este de primă necesitate – salvarea sufletelor omeneşti!” - Sfântul Ierarh Ignatie Brianceaninov

S-a scurs aproape un an si jumătate de la aşa-zisul sinod din Creta, despre care s-a scris şi vor ... Detalii... »

Category: CARTE DOCUMENT. Un an de luptă împotriva ECUMENISMULUI după ''sinodul'' din Creta | Vizualizări: 1130 | Added by: Gabriel | Date: 2017-11-03 | Comments (0)

“Rogu-vă pe voi, prin numele Domnului nostru Iisus Hristos, ca să grăiți  la fel totdeauna și nu fie între voi schisme”(I corinteni 1,10) ca să păziți cu siguranță, ca pe o comoară bună, credința noastră cea adevărată și predată de Părinți, nimic adăugând, nimic scoțând. Căci nu am avut până acum o credință cu lipsuri, nici nu am avut nevoie de vreun sinod sau hotărâre de credință [oros], ca să aflăm ceva mai nou, noi, fiii și ucenicii Sinoadelor Ecumenice și ai Părinților care au luminat în acestea și între acestea.” Sfântul Marcu Evgh ... Detalii... »