Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2016 » Mai » 24 » California devine primul stat care impune vaccinul adultilor: pedepse penale pentru cei care refuza
12:23 PM
California devine primul stat care impune vaccinul adultilor: pedepse penale pentru cei care refuza

California a devenit recent primul stat din SUA in care legiuitorii au desconsiderat in totalitate considerentele religioase ale celor care au invocate astfel de principii ca sa nu-si vaccineze copiii. Aceasta lege impune dovada vaccinului contra pojarului, pertussis-ului (tusea convulsiva) si... vaccinul optional contra gripei pentru parinti, ingrijitori, educatori, profesori, ingrijitorii de dupa scoala, ingrijitori personali ai copiilor si parinti voluntari care au grija si supravegheaza copiii.

Decretul SB792 ar elimina dreptul unui adult sa se sustraga de la unul sau de la toate vaccinurile - o procedura medicala cu riscuri majore. Decretul ar face California primul stat care impune vaccinarea obligatorie la adulti

De la 1 Septembrie 2016, o persoana nu poate fi angajata pe post de ingrijitor copil daca el sau ea nu a fost imunizat/a impotriva gripei, tusei convulsive sau a pojarului. Oamenii vor fi vaccinati intre 1 August si 1 Decembrie in fiecare an.
Acest decret ar elimina orice autonomie medicala, distrugand libertatea religioasa, subminand libertatile personale, si facandu-le probleme serioase furnizorilor de produse medicale non-invazive prin impunerea vaccinurilor care nici nu sunt eficiente.

Acest decret, incepand cu 1 septembrie 2016, va interzice centrelor de ingrijire asistata sau serviciilor de asistenta la domiciliu, sa trimita astfel de persoane care nu au fost imunizate conform cu programul in vigoare pentru imunizarea adultilor prescris de Centrele Federale pentru Controlul si Prevenirea Bolilor. Decretul va specifica circumstantele sub care o persoana va fi scutita de la vaccinare pe baza raportului medical si pe problemele de imunitate de care sufera. Decretul va impune schimbari in legislatie care prevad mai multe clarificari ale personalului de asistenta medicala zilnica atat pentru spitale cat si pentru asistenta de acasa.

 

Sursa: Awarenessact

 

Traducere: Ramona Elena

Categorie: Vaccinuri | Vizualizări: 5832 | Adăugat de: Gabriel | Tag-uri: vaccinare obligatorie adulti | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar