Dacă are cineva urechi - să audă! (AP.13:9)
Acasă » 2017 » Decembrie » 7 » Ca să înțelegem mai bine. Consiliul mondial evreiesc: ''Regele Mihai, un mare prieten al poporului evreiesc''
2:54 PM
Ca să înțelegem mai bine. Consiliul mondial evreiesc: ''Regele Mihai, un mare prieten al poporului evreiesc''

Hitler primindu-l pe masonul Carol al II-lea la vila Berghof la 24 Noiembrie 1938. La întoarcerea în țară Carol al II-lea ordona asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu. În dreapta sus îl puteți vedea și pe Regele Mihai

 Inpolitics.ro:

''Formularea din titlu pare o contradicție în termeni, dar, din nefericire, nu este. Cel mai înalt for al evreilor, Congresul Mondial, aduce un important omagiu Regelui Mihai, prin vocea președintelui său, dar, în același timp, mesajul dă o lovitură de imagine cumplită țării noastre.

Congresul Mondial Evreiesc, cu sediul la New York, deplânge moartea Regelui Mihai, printr-un comunicat dat ieri publicității de miliardarul Ronald Lauder (deținătorul PROTV, nota GS), președintele forului, în care se amintește că fostul suveran ”a fost un mare prieten al poporului evreiesc” și un personaj care a salvat mii de vieți în al doilea război mondial, detașându-se de acoliții lui Hitler (aluzie clară la Ion Antonescu n.n.).

Până aici totul ar fi bine, numai că mesajul lui Lauder continuă cu mențiunea-șoc că țara noastră a fost, în al doilea război mondial, măcelarul numărul doi de evrei al lumii, după Germania lui Hitler.

Sute de mii de evrei au murit în România de mâinile regimului pro-german al lui Antonescu, mai mult decît a ucis orice altă țară, cu excepția celui de al Treilea Reich și, fără intervenția fermă a Regelui Mihai și renunțarea sa la legăturile cu puterile Axei, nenumărați alții și ar fi pierdut, de asemenea, viețile” afirmă Lauder.

Hitler primindu-l pe Regele Mihai

Comunicatul mai amintește că, în anii de după Holocaust, Regele Mihai a făcut apel la români să-și amintească de evreii care au suferit de chiar mâna fraților lor, declarând: ”Ei vor rămâne veșnic cetățenii noștri, frații și surorile noastre; vă cer să nu-i uitați”.

Lauder nu uită să evoce și personalitatea mamei Regelui, Regina Elena, care a primit titlul de ”Drept între popoare” din partea Yad Vashem, pentru lupta purtată în numele salvării evreilor.

Așa cum spuneam, din nefericire oricît de generos la adresa personalității Regelui ar fi, comunicatul Congresului Mondial Evreiesc vine la pachet cu o etichetă terifiantă lipită pe fruntea țării noastre, prezentată lumii întregi drept o nație ucigașă de evrei. (Bogdan Tiberiu Iacob)''

Știrea o puteți citi aici: worldjewishcongress.org

 

Citiți vă rog și:

A iubit oare regele Mihai neamul românesc?

Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern. Special pentru regaliști si pentru hăbăucii care trâmbițează ca legionarii l-au omorât pe Iorga.

Carol I este campionul dărâmării de biserici şi mânăstiri. Nici tătarii, nici Cuza şi nici Ceauşescu nu l-au întrecut

79 de ani de la asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu și a celor dimpreună cu el

 

 

Categorie: Fam. Hohenzollern - Sigmaringen | Vizualizări: 2131 | Adăugat de: Gabriel | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar